Mitä lahjaksi?

Veljeni täyttää 30v ja jotain pitäisi keksiä lahjaksi. Pää lyö tyhjää. Kutsun sain puhelimen välityksellä veljeni vaimolta ja koitin samalla kysyä lahjatoiveita. Ehdoton ei oli rahalle. Eli joku lahja sen olisi oltava... Mutta mitä? Perustietoina on 30v naimisissa oleva mies, joka on pienen tytön isä. Ammatilta sähköautomaatio-mikälie-insinööri..​. Tykkää käydä salilla, harrastaa jääkiekkoa ja sulkapalloa. Myös playstayssonia hakkaa, jos perheen naisväki sen sallii. Mutta oisko siis ideoita?

28.4.2014
carata
carata

Vapaa ilta oiskin ihan hyvä idea, mutta en tiedä miten se onnistuis, kun he asuu toisella paikkakunnalla. Toisaalta voisin järjestää heille kivan päivän tänne meillekin päin, jolloin voisin katsoa heidän tyttöä. Et oisko sit sellainen, et syömistä, keilausta, elokuva tms. Toisaalta mietin kylpylälomankin ostoa, mut en tiedä onko se liikaa. Urheiluliikkeeseen lahjakorttikin vois olla ihan hyvä idea, koska herra on kuitenkin kova liikkumaan :)

29.4.2014
carata
carata

Skräppääminen ei ole mun juttu ja tiedän meidän porukoiden luovuttavan veljelle nyt vauvakirjat ja albumit :)

29.4.2014
carata
carata

Lätkämatsiin liput/leffaliput ei ois mun tyylinen lahja. Pelin voisin ehkä ostaa, mut tiedän veljen ostaneen uusimman nhl:n ja gta:n... Eli ne ovat siis pois suljettuja. Alkoholia en viitsi ostaa, kun eivät juurikaan juo :)

29.4.2014
carata
carata

Lahjakortti johki urheiluliikkeeseen? :)

29.4.2014
ihqui
ihqui

onko sulla vanhoja valokuvia/saisitko porukoilta et voisit teettäö kopiot? tekisit skräppäämällä valokuva-albumin mihin laittais kuvia, kirjottais yhteisiä lapsuusmuistoja jne? :)

29.4.2014
Mummy83
Mummy83

Koitin jopa lypsää tietoa omalta mieheltä, eli mitä hän haluaisi, mutta tuloksena oli hänen omat mielenkiinnon kohteet, eli kaikkea veneilyyn ja kalastukseen liittyvää. Veljelleni hän ehdotti ostettavaksi rannekelloa tai jotain korua, mutta veljelläni on aina muutamat tietyt kellot ja korut, joten en usko niiden olevan hyödyllisiä. Haluaisin kuitenkin jotain mistä olisi hyötyä, jotain mistä jäisi pieni muisto. Ajatuksissa oli myös ostaa 30 tavaraa/asiaa sisältävä lahja, mutta en ole siihenkään keksinyt kuin muutaman asian. HELP!!!

28.4.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...