Onnea on..

...

27.4.2014
carata
carata

RJ89, etenevä elämä on kyllä tärkeä. En mä ainakaan jaksais loputtomiin junnata paikoillani ja elää aina vain samaa arkea. Kyllä elämässä pitää olla jotain mitä odottaa, vaikka se olis sitten kesä tai joulu. Meillä minä odotan raskaus-imetys-raskaus-imetys rallin päättymistä, jolloin saan kroppani takaisin ja pääsen ostamaan ihan oikean kokoiset ja istuvat rintaliivit ^^ Kuinka itsekäs olenkaan, mutta sitä minä odotan.

30.4.2014
carata
carata

...toimiva arki. Toimivan arjen tekee hyvä työ (ja työyhteisö), hyvä ja luotettava hoitopaikka, hyvä parisuhde, etenevä elämä (tarkoitan että aina olis jotain mitä odottaa, talo, vauva, jne jne. Tai ei aina, mut melkein :D), verkostot.

Onnea on myös jääkaappi täynnä ruokaa. :D

30.4.2014
RJ89
RJ89

Lapsi, joka iloitsee yhdestä ilmapallosta.

30.4.2014
carata
carata

Poika joka syö ja on iloinen räkätaudista huolimatta (kuume vihdoin laskenut) mies joka voi tilanteisiin nähden todella hyvin! Oma koti, perhe ja ystävät jotka voivat hyvin! terveet eläimet!

29.4.2014
teeko
teeko

...lapsen nauru! sellainen aito ihana nauru,joka voi puhjeta kuinka pienestä asiasta vain.. Se on sellainen minkä kuullessa ei edes pysty olemaan itse surullinen :D Itselleni esikoisen nauru oli ehkä suurin apu keskenmenon jälkeen,kun oli mieli maassa.. Siinä murheet väistyy kun lapsi on iloinen ja nauraa.. :')

29.4.2014
Vipe
Vipe

**Soittelen siis äitini kanssa, en äitinä.

28.4.2014
carata
carata

Maarua, soitat siis isommille lapsille joka ilta? Peukuttaisin ja tykkäisin isosti, jos vain voisin! Siis miten ihanaa. Minäkin soittelen äitinä kanssa lähes päivittäin ja nähdään viikottain, mutta pakostikin tulee aina joskus mieleen, että mitä jos jotain käy ja viimeisetsanat ovat olleet ties milloin... Lisäksi tulee mietittyä omia lapsia. Nyt kun he ovat pieniä, ei tarvitse huolehtia, missä he menevät ja ovatko kunnossa, mutta näin äitinä odotan kauhulla sitä päivää, kun nämäkin pikkuiset muuttavat omiin koteihinsa... Miten sen kestää.

28.4.2014
carata
carata

Just tällä hetkellä laatuaika isimiehen kanssa ;)

27.4.2014
riu
riu

Oma perhe. Ihanat rakkaat ja joskus niin hermoille käyvät mutta silti vilpittömästi rakastavat lapset ja ukko joka on ihan paras mulle.

Työpaikka, vihdoin ja viimein.

Tuntea että lähestulkoon hyväksyy itsensä ja elämänsä sellaisena kuin se on.

27.4.2014
misukka
misukka

kunnon kakka vaipassa :D etenkin kun sitä on kiristy ja punnerrettu viimeinen vuorokausi.
avulias lapsi, joka vie roskat niin ettei tarvitse itse vaivautua :)
rocky road jäätelö jota nauttia kun ottaa taukoa siivouksesta.
puhtaat ikkunat näin aurinkoisena päivänä.
odotuksen ilo, koska huomenna pääsee juoruilemaan tyttöseurassa ja syömään jonkun muun tekemää ruokaa :)

27.4.2014
Mummy83
Mummy83

Aurinkoinen päivä, ensimmäinen kuumeeton päivä (tytöllä ollut 3pv kuumetta), hyvin nukuttu yö, grilliruoka ja uudet tuplarattaat :)

27.4.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...