Sunnuntaita vaan :)

Aurinko paistaa jihuu, nyt on kevättä molemmissa rinnoissa :DDD

27.4.2014
riu
riu

teekolle paranemista! Samaten toivotaan nki että tuo ois nopsaan ohi :)

Myö ollaan kuortin abc:llä ja miulla on jo nyt levännyt olo kun ei oo tarvinnut komentaa lapsia neljään tuntiin :D Ja ihan hillitöntä kun mie 36-vuotiaana oon reissun nuorin :D

27.4.2014
riu
riu

Huomentapäivää

Riulle kivaa reissua minne oottekaan menossa. Vähän menny ohi ku ei ole ehtiny ees lörppiä muutamaan päivään lukasee. Hyvä, et omat kuulumiset raapustanu.

teekolle ja perheelle paranemisia.

Meille on tulossa appivanhemmat tänään johonki aikaan. Ihan hyvä ettei heti aamusta tulleet ni ehti vähän imuroida suurimpia roskia pois. Nyt potut kiehumassa ja ruuan jälkeen kauppaan. Vasta 2 päivää pitäny käydä mutta ko ei oo ehtiny... Jos sais uuden erän simaa tulille. Edellisestä 2 vikaa pulloa oli niin ärtsyä jo, ettei sitä voinu juodakaan. :D

Ja meidän pitäis hukata 2/3 olohuoneen kalustoa että saadaan korvaavaa tilalle. Täytynee availla kirppisketju itse kun ei toi ylläpito saa aikaiseksi.

27.4.2014
misukka
misukka

Huomenta! Mukavaa reissua riulle!! Me ollaan nukuttu ihan pätkissä.. Poika yski koko yön ja ainoa nukkumapaikka mikä kelpaa on isin syli. Joten ukko nukkunut vielä vähemmän :( mä oon kans tosi kipee joten jää taas pihahommat tekemättä ja tehdään sit joskus vasta :( ei tästä mitään tuu ku just olin kipee ja nyt taas. Normaalisti kerran vuodessa :( no ei täs ärsytyksessä muu auta ku levätä

27.4.2014
teeko
teeko

Huomenta. tänään oli hyvä aamu kun mies heräs pikkuisen kanssa, ni mä sain nukkua jopa kasiin asti, ilman että vauva makas vatsan päällä :)

sain eilen illalla viestin lähimäkkäristä et tytön käsilaukku on siellä. No eka ajatus tietty et hemmetti vie jos se on kavereiden kanssa käynyt siellä ilman lupaa, kun se on vajaan kilsan päässä. mut sit muistin että olivat miehen siskon kans maanantaina käyny siellä. Onneks ei ollu kännykkä siellä mut kukkaro oli, sikäli onni koska siellä oli hänen "bussikortti" jossa mun puhelinnumero et saivat laitettua viestiä. Eikä tyttö ole sanonu mitään et laukku on hukassa, tosin ei vissiin itsrkään hiomannu ku kysyin et misdä se on, ni lähti etsimään sitä huoneestaan.. noh, seuraamus unohtelusta on se, että jos hänen viikkorahoja ei ole kukaan ulkopuolinen vienyt, niin sit äiti vie ne. 15e oli säästettynä ja hän säästää yhtä my little ponya varten et nyt täytyy aloittaa säästäminen alusta.

nii ja eilen huonasin että oli kirjoittanut johonkin vihkoon että "vitu". kysyin että mitä tässä lukee ja oli vähän vaikeena ja sanos et se on semmoinen paha sana minkä hän oppi kavereilta ulkona. huoh. totesin rttä mulle on ihan sama miten hänen kaverinsa puhuu, mutta mä en ikinä halua kuulla tuota sanaa hänen suustaan, koska se on tyhmää kielenkäyttöä. Onneks hän ei vielä osannut moittia mua että kiroilethan säkin :) täytyy siis alkaa kovasti harjoitteleen omaakien kielenkäyttöä, joskin tuota v-sanaa en käytä. Enkä mä normipuheessa kiroile, vaan sit ku hermot menee tai turhautuu johonkin.

riulle supermukavaa ja rentouttavaa reissua! :) toivottavasti sääkin hellii teitä.

ja mukavaa ja maukasta grillailua emännälle ja pigletille, en oo yhtään kade, kuola vaan valuu suupielistä jo ajatuksestakin..

ai ninnupillakin päiväaurinko hellii kotia? :) meillä kans paistaa koko päivän olkkariin, mut tuos on parveke edessä ni ei tunnu niin kuumalta olohuone, parveke sen sijaan kipuaa nopsaan sinbe 20-30c tienoille ja kesällä siellä voi hengata ollenkaan ku on niin kuuma. Keittiöön paistaa ilta-aurinko, joten siellä onki kiva kokkailla ku lämpötila on valmiiks jo korkea, eilen illalla näytti sisälämpötilaksi +27c. Mut mielummin valoa ja lämpöä ku semmoinen kämppä ku esim mun mutsilla, jolla paistaa aamuaurinko kivasti herättäen ja puolenpäivän jälkeen on jo ihan pimeetä. :)

mun kaverin pitäis tulla kylään tänään, mut meinasin et jos houkuttelen srn meidän mukana Seikkikseen ni on tytöllä jotain tekemistä ja mulla juttuseuraa. ja saa nauttia tuosta auringonpaisteesta.

27.4.2014
Mummy83
Mummy83

Tosin tähän vallattomaan oloon voi vaikuttaa sekin että tännään on lähtö sinne reissun päälle! :)))) Kaksi yötä pois kotoa kahestaan... oooooh :))))) Tässä pitänee aamulla hoitaa pakkaamiset loppuun ja käyvä miun äiti tänne. Ei kai sitte sen kummempia :) Puolen päivän aikaan lähtee kuljetus, ja matkalle pitänee ottaa lukemista mukkaan. Ehkä mie palaan vielä asiaan, tässä kun on tiiossa kuitenkii mooooonta tuntia linja-autossa :D

Mikäs meininki mammoilla? :)

27.4.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...