Hyvää huomenta :)

ja haukotus tavalliseen tapaan :D

25.4.2014
riu
riu

Ikävä kyllä tuo Srallan juttu :( Me käytiin tänään tirpanan kans äitin vanhalla työpaikalla.. sain siis siirron äitiysloman aikana eri yksikköön. Tuo vanha paikka on mulle ollu semmonen toinen koti oon ollu siellä pätkittäin töissä kymmenen vuoden ajan ja on ihana paikka ja ihanat työkaverit.. harmitti vähä kun piti lähtee.. hain siis siirtoa kun toisessa yksikössä parempi paikka auki.. nyt sit kertovat että siellä entisessä paikassa olis kans ollu nyt sisäsessä haussa samanlainen paikka auki et oonko hakenu.. mulle ei oo ees tainnu viestiä siitä tulla. Siitä oli haku menny jo umpeen mut menee kuulemma ulkoseen hakuun kun ei ollu tulijoita.. ajattelin kyllä et taidan maanantaina soittaa pomolle ja sanoo et oisin kiinnostunu josko olis viel mahollisuus. Oonko ihan kamala jos nyt jo anon siirtoo vaikken oo etes edelliseen paikkaan kerenny :D haluisin kyl sen paikan.. illasta isi menee soittelemaan joten jäädään kotiin tytön ja teinin kans jos ei sit intouduta lähtee siskolla käymään.. Huomenna on tytön 9kk synttärit

25.4.2014
Tatja84
Tatja84

Voihan mummyn ja misukan isot pienet ku nyt koettelee! jaksamista äideille tuon kaiken keskelle! Mulla tuli mieleen et voisko misukka teidän poika nyt jotenkin tuohon sun töihin menoon reagoida tuollai? ihana kuulla et mammaen parisuhde on nyt noin hyvässä jamassa! ! emäntä on kyllä saanut säikähdystä kerrakseen, Hui! Mä olisin kyllä kans mennyt pää kolmantena jalkana ihan shokissa paikalle, hyvä ettei tuon vakavampaa! ! paranemisia nyt vaan ja paljon! ! riulla on taas asenne kohdillaan allergian päihittämisen kanssa! :D hyvää reissua teille! voihan harmi sralla! :( mä oon kans ollut aika sellainen et pakenen töihin et saa muuta ajateltavaa.. Sit ku ei pääse töihin ni on pakko vaan keksiä hirveesti tekemistä et ei jää liikaa miettimään.. Tsemppiä ihan hirmuisesti! ♥♥ me ollaan mennään pojan kanssa tallille Ja katellaan vähän siellä tavaroita Valmiiksi ku mennään kahden tamman kanssa viikon päästä kantakirjaukseen (=näyttelyyn) ja odotellaan kovin jotain viestiä rakkaalta ystävältä joka on synnärillä ku niillä oli eilen käyrillä häikkää :( käynnistysaika oli alunperin ens ma vaikka la oli toukokuun alun puolella mut saa ny nähä mitä tapahtuu :(

25.4.2014
teeko
teeko

huomenta, joskin hyvästä en tiedä, väsynyttä ehkä pikemminkin. Nuorempi versio minusta piti hereillä, itse hän taisi nukkua mut piti semmoista vikinää ja tuhinaa, et tuntuu etten ole nukkunut yhtään.

Misukka, toivottavasti jonkinlainen opetus jää mieleen tuosta. Tuo on hankala vaihe kun tuntuu että vaikka kuinka sanoo, hokee ja toisinaan rankaisee, niin silti opi mitään. Ehkä ne sit aikuisina kuitenkin osoittaa oppineensa? Meillä tyttö oli arestissa pääsiäisen pyhät, kun piti tulla tunnin päästä käymään kotona hakemassa känny, sen sijaan oli mennyt kaverille, ilmoittamatta mitään minkä tietää olevan ehdottomasti kiellettyä, joten se oli päivä arestia per myöhästynyt tunti eli kaks päivää.

Nyt hukkas pyöränavaimensa johonkin, pistin kääntämään koko talon ympäri mut ei löytyny, eli pihalla jossain vissiin. Seuraavaks laitan käymään kaikkien talojen ilmoitustaulut läpi jos joku olis vaikka löytäny ja nostanu siihen. Ja jos ei löydy, ni on mulla vara-avain, mut en ole vielä keksiny miten se otetaan käyttöön niin et tyttö ymmärtäisi että ei ne avaimet aina vaan ilmesty jostain jos yhden hukkaa.

riu, koska teidän reissu olikaan? eikös tää ollut se ku lähdette ihan kaksistaan?

mammae, kiva kuulla et olet paremmalla mielellä ja seesteisrmpi hetki suhteessa :) toivottavasti viikonloppu menee mukavasti :)

emännällä onkin ollut sydämentykytystä kerrakseen! pikaista paranemista pojan vammalle.

anniina, onko teillä jotain etukäteisluettavaa vai ihanko kylmiltään ja kokeessa tehdään se mitä vastaan tulee?

tuvitukselle tsemppiä yökyläharjoitteluun, se on joskus äidille vaikeampi paikka ku lapsrlle :)

25.4.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta

Mun pitäis mennä herättää tenavat. Isäntä kehitti esikolle eilen rankkua, et se poistuu samalla oven avauksella ko miekii talosta ja oottelee taksin ulkona. Oli taas käyny omin luvin karkkiastialla ja vetäny eilen aamusta oikein kaksin käsin. Ja hampaat oli jättäny kans pesemättä :/

Mie sit maksatin esikolla karkit ja nyt se on tiukan valvonnan alla viikon verran.

Totesin pojalle, et minä en hyväksy yhtään varastamista. Et jos karkkia haluaa, tulee pyytämään ja jos hetki on sopiva, voi saadakin. Mut nyt kun omin luvin meni ottamaan ni saa maksaa siitä.

3euroa parista nyrkillisestä oli ehkä jannulle tässä tapauksessa se kovin isku. Toivottavasti alkais vihdoin mennä perille nää jutut. Mä oon kohta ihan neuvoton tuon kanssa ko se tekkee ihan mitä huvittaa eikä välitä toisista ihmisistä tai toisten omaisuudesta pätkääkään. Millään ei ole mitään merkitystä sille...

25.4.2014
misukka
misukka

Heräsin puoltoista tuntia ennen herätystä, koska räkä. Pahuksen kevät. Mie douppaan ihteni reissussa kyllä ihan huolella, ei tuu muuten mittään. Pakkaan mukaan kaikki avaavat lääkkeet mitä vaan löyvän, ja aloe vera nessuja silleen että riittää kanssa. Kahotaan allergia kuka vie viimesen korren! X)

Tännää meillä on heti aamusta tytyön hojks, ja mie uotan sitä mielenkiinnolla. Miiun mielestä tytön siirtäminen kolmoselle on ollut tosi hyvä ratkasu, joten positiivisin mielin sinne lähetään :) Sitte mie houkuttelen isimiehen keskustaan yhelle kioskille, joka on siis eilen auennut. Mie oon niin tohkeissani siitä, niin ku joka vuosi :D Mutta se tarkottaa että kesä on kohta täällä!!!! :) Eläköön lippakioski! :D Ja sitte ei kai sen kummempia tännään, karkkipäivää ja ruuan tekoa, aattelin jos se tytön kaveri tulis tähän illaksi.

Mummylle mie semmosta että jeeeeeee! Ootan jo innolla että kesällä nähhään! :)

25.4.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...