Keskiviikkoa!

onhan tänään keskiviikko? ei sovi unohtaa, kun mun ainoa tv-sarja-addiktio Greyn anatomia jäi niin pahasn kohtaan viime viikolla et pakko nähdä! :) me suunnataan kirkkoon papin puheille kohta :) nyt vasn peukut pystyssä et hän osais sujuvaa englamtia eikä ole kynnystä puhua sitä, kun unohdin kirkkoa ja pappia buukatessa mainita asiasta ja taitaa olla myöhäistä vaihtaa ku reilu viikon päästä olis ristiäiset :) ei muuten, mut tykkäisin et olis kaksikielinen toimitus niinku esikoisellakin. Ainakin sen verran et jokainen pystyy seuraamaan et missä mennään. Tueksi meinasin tehdä semmoiset lehtiset, missä on kulku. Esikoisen tilaisuudessa pappi oli itse väsännyt ne, mikä oli aika kiva yllätys :) Mitäs muiden päiväohjelmassa on?

23.4.2014
Mummy83
Mummy83

Täälä tuli mies kotiin Intiasta ja vähän yli viikon päästä lähtee Saksaan 3-4 viikoksi. Meillä hoitojen aloitus viivästyy varmaan syyskuulle, että tässä mennään nyt pari kuukautta omin avuin. Jotenkin vaikea kuvitella, että tässä on pian kaksi vuotta mennyt esikoista haaveillessa. Eipä tässä nyt auta kun toivoa, että se lapsi saataisiin sitten jollain keinolla. :)

23.4.2014
Lora91
Lora91
1 year, 7-month-old toddler

Meillä on ollu taas vauhikas päivä.. aamusella käytiin kirpparilla ja iltapäivästä vielä ruokakaupassa, jossa sattu kävelemään vastaan yks tyyppi kenen kans heilastelin hetken joskus reilu kymmenen vuotta sitte se oli ihan sekopää ja tais vetää muutaki ku pulkkaa.. onneks ei tuntenu mua, näytti siltä että ei oo kuviot muuttunu.. Hyi kaikkee ihan karvat nous pystyyn.. niffen suunnitelmat kyl kuulostaa hyvältä.. suosittelen kyl sitä ajokorttia itekki ajoin sen näin aikuisena ja on kyl helpottanu..

23.4.2014
Tatja84
Tatja84

päiviä/iltaa. pappi teki oharit, joskin syvästi pahoitteli asiaa, kun oli unohtanut siirtää meidän tapaamista, vaikka piti. ens viikolla uus yritys. :)

käytiin metsästämässä tytölle voimistekuseuran kevätnäytökseen mekkoa, kun sen punaisen jumppapuvun jo ostin, ni siihen päälle kellohelmainen hame, sininen, punainen, keltainen tai vihreä. Mulle käy aina näin näiden esiintymisasujen kans, ne kuullostaa yksinkertaisilta ja helposti löydettäviltä, mut arvatkaa oliko yhdessäkään liikkeessä ylipäätään hameita (nähtävästi nyt on mekot muodissa eikä hameet..) ja jos olikin, niin ei noissa väreissä tai sit ei ollu kellohelmainen. ARGH! no, tytöllä on yks lila et saa laittaa sen jos en muuta löydä, olis vaan kesäksi muutenki ollut kiva joku noista.

jooh se Avery on kyl aika hottis just niiden silmien ja hymyn takia, mut mun lemppari on Alex :) niffellä on hyvänkuuloiset suunnitelmat, ajokortista ei ikinä haittaa ole :)

23.4.2014
Mummy83
Mummy83

Niffe. Kuulostaa suunnitelmalta :) Hienoa!

Suodatin. Tattis! Noinkohan tonnilla skaalaus auttais tähän miun onkelmaan... Täytyypä kokkeilla vielä ennen ko luovutan.

23.4.2014
misukka
misukka

Ku ei sitä vauvaa meille kuuluu niin keksitään sillä väliin jotain muuta niinpä mie soittelin autokouluun,huomenna menen tapaamaan autokoulunopettajaa =) jospa mie nyt 10 vuoden mietinnän jälkeen aloittasin sen autokoulun,lisäks mie täs kahtelin työpaikkoja ja koittanut ansioluetteloa tehä =) sit haen yhtä työpaikkaa..

23.4.2014
niffe86
niffe86

Pööh...

Mie oon lounastauolla. En honannu ottaa lusikkaa mukaan ko en tienny moista tarvitsevani tänään. Mut aamulla kaupasta tarttu mansikkarahka käpälään. Nyt mie syön sitä sit porkkanasuikaleella :)

Eka työpäivä ois puolessa ja mie jo kiroon tuota CADiä ko se temppuilee. Kaikenmoisia kuvia sitä pitääkin ihmisen kiusaksi tehdä ettei niitä voi ees mitottaa. Ja taisin skaalatakin tuon keturalleen ko nyt on mitat kilometrien luokassa ja kuitenkii reilusti alle tuhannen neliön tontista kyse :p Täytynee ottaa uusiksi. Taas.

23.4.2014
misukka
misukka

en mä niitä Käytä ku talvella ja sit joskus Varsojen kanssa .. nää meidän tammat on niin kilttejä :) ja ku hevonen on omista jaloista tosi tarkka. Se kun on säilyttänyt luontaiset pakoeläimen vaistot jalostuksen myötä ni ei se kovin helpolla astu jaloille yms. Kun niillä on jaloissa niin pinnassa kaikki että voi Jalan loukkaaminen olla pakoeläimelle kohtalokasta ;) tästä syystä noita läheltäpiti tilanteita on noiden kans usein mut todella harvoin tapahtuu mitään vakavaa. Jos tippuu kyudistäki ja ei liiku maassa ni yleensä nuo hyppää äkkiä sun yli ;)

23.4.2014
teeko
teeko

No ei hyvää päivää SuperSpermaa... tulipahan aamun räkänaurut :D

23.4.2014
Tatja84
Tatja84

sä voisit sralla kirjoitella taas sun treffielämästä kun täällä kaivattaisiin vähän piristystä tunne-elämään ni vois taas elää mukana :) ihana luottamuksen osoitus oo sulle annettu:) toivottavasti nuo allergiaoireet helpottaa, koivu näyttää kukkivan taas ihan hulluna :( mä aion käydä ostaa tänään itelleni jotkut halvat uudet tallilenkkarit kun vanhoista tulee jo pottuvarvas läpi . täytyy samalla kattoa mulle ja pojalle kesähattuja. Tietääkö kukaan mistä saa lapselle sellaisia kirjoja mistä tulee ääni ku painaa nappia, mä haluisin tuolle ipanalle yhden sellaisen, autoaiheisen. Mä en kyl nyt ymmärrä yhtään tätä ylläpidon meininkiä. rupeen kohta libero boikottiin ku ärsyttää! No nyt tallille

23.4.2014
teeko
teeko

Tuvitus voi olla siiteoölyallergiaakin. Miks sie et syö lääkkeitä? Ei tulis miun keväästä mitään ilman niitä... Kauhistuttaa ajatuskin :D

Meillä vietettiin eilisilta yhteispäivystyksessä ja meni sen verran myöhään että ilmotin kouluun, eskariin ja päiväkotiin että lapset tulee myöhässä, ja nukuttiin tännään kasiin asti. Aamulla laulettiin isille onnittelulaulu, Se kun täyttää tänään 40 v :) Illalla tulee lähimmät syömään meille:) Sitä ennen siivousta ja kakun tekoa :D

23.4.2014
riu
riu

Huomenta:)

toivottavasti mummylle sattuu passeli pappi. Jos se on nuorehko pappi niin en usko että siinä ongelmaa on :)

Tuvitus komenna se siun mies takas sänkyyn ja käske nousta sieltä oikeella jalalla niin jos se päivä vaikka paranis :D Toivottavasti se teijän junnu ei tuu kippeeks!

nki tsemppiä luomenpooistoon! Miunkii pitäs ottaa asiakseni, mutta oon tämmöinen vellihousu... X)

Sralla nuo yt-kuviot on varmasti jommonen stressinaiheuttaja, mutta toivotaan että loppu hyvin kaikki hyvin. Ja noissa ihmissuhdeasioissa se ulkopuolisen näkemys voi olla korvaamaton, sitä kun ei ite nää asioita kovin objektiivisesti. Oot varmasti oikee ihminen niitä antamaan kun olet fiksu ja empaattinen:)

23.4.2014
riu
riu

jup

23.4.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...