pääsiäispäivää kaikille :)

oon kyllä jo ihan päivistä sekaisin:D

20.4.2014
riu
riu

Mä oon ihan naatti. Käytiin päivällä kääntyy pojan kummisedän luona. Oli kyllä niin mukavaa :) poikakin malttoi käyttäytyä. Sit oli pakko lähtee ku poitsu oli väsynyt ja ties et se nukkuu koti matkan ni jos olis jääty vielä niin koko yö olis menny ihan pipariks... Sit mentiin takas mummilaan ja kaivoin kolmipyöräsen autotallista poitsulle kun sen serkku likka ajeli Fillarilla pitkin pihaa ja poju yritti kovin tutkia pyörää. työnsin sitä sit puolitoista tuntia pitkin pihaa sillä. Kyllä oli poika iloinen :) hyvin piti kiinni stongasta ja jalat polkimilla :) sit pelattiin palloa porukalla ja tutkittiin autoja. Vähän oli hauskaa ku poika yritti työntää kaikkia autoja jonnekin ihan tosissaan! xD no isomummo ihasteli tätä kaikkea kun pappa ja miehen sisko haki sen mummilaan :) ihana kun on lyhyt matka, hyvä asfaltti matkalla vanhainkodilta ja lämmin ilma niin pääsee hyvin työntää pyörätuolin :) meillä on täällä nukutusrumba menossa taas :( ukko on pojan kanssa kun mua se puree, hakkaa ja kuristaa ja työntää pois. ... Ihanaa olla äiti kun lapsi tuntuu mua niin kaipaavan :( ei suostunut edes halia antamaan ja työns mut pois meidän sängystä. Sit ku kysyin et saanko jäädä, pyöritti päätään et ei :(

20.4.2014
teeko
teeko

Meillä jannut ajelee kauko-ohjattavalla autolla kauheessa sokerihumalassa :D

Jäppisillä on kyl hauskaa mut toi auto on kohta kai entinen... Sen verran kopsaa joka paikkaan.

20.4.2014
misukka
misukka

Huomenia

Miulla toi nestemäinen kakka kesti 4 päivää. Se oli ylipäätään jännä tauti ku alko päivän kestävällä kuumeella (38,5) koko päivän. Just ärsyttävä ku veti ihan veteläksi. Sit 4 päivää vesiripulia joka pysy kurissa vuorokauden parilla imodiumilla mut silti ei voinu mihkään mennä eikä kutsua ketään meille ku tiesi, et se aiheuttaja velloo omassa kropassa kuitenkin.

Meillä poitsut harrasti pääsiäismunan etsintää tossa äsken ja nyt lähtivät hetkeksi pihalle. Mä tässä harkitsen, että kannattaako mun ottaa aamupalaa ku lounasaika kolkuttaa jo melkein ovella.

Mukavaa pääsiäispäivää kaikille!

20.4.2014
misukka
misukka

Hah karkas käsistä :D Siis mikä boogie muilla on? :D

20.4.2014
riu
riu

Meillä on näköjään tännäänkii kotipäivä koska miulla on edelleenkin nestemäinen kakka x) Kolmas päivä tätä iloa, lisäksi se allerginen reaktio ei oo vieläkään pois, mutta koivuallergia kyllä muistuttaa olemassa olostaan. Mennee kyllä tosi hyvin mutta onneksi mieli on kuitenkin hyvä:D

Tännään jos keittäs munia maalattavaks ja illalla jos tekis pitsaa. Niin ja se siivous... Kukaan muukaan ei oo sitä näköjään tehny niin kai se ois sitte aloteltava. Voehan rähmä x)

entäpä mikä Boogie m

20.4.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...