Raskaus ja liikunta

Onkos täällä muita, jotka liikku/urheilee ahkerasti raskausaikana? Kuinka treenaatte kuntosalila, mitä liikkeitä, millä painoilla? Mä käyn 3 kertaa viikossa kuntosalilla ja päivittäin koirien kaa lenkillä. Ennen raskautta treenasin todella kovaa, nyt olen yrittänyt malttaa vähentää painoja, välillä vaan mietityttää mitä liikkeitä ei sais tehdä. Neuvolassa eivät kieltäneet mitään muuta kuin että liikkeitä, joissa voi saada painot mahalleen... Lukenut olen ettei jalkaprässiä eikä vatsarutistuslaitetta saisi tehdä...

18.4.2014
RJP76
RJP76

itse treenasin ylläpitopainoilla. jalkaprässiä tein niin kauan ku hyvältä tuntu, jossain vaiheessa alko tuntua alavatsalla huonolta niin korvasin sen painon kans kyykyillä. jotkut juoksee loppuun asti, itse jouduin vaihtamaan crossariin puolessa välissä. salikortin jätin tauolle rv38 jälkeen.. näin toimin toisesaa raskaudessa, ekassa jätin liikunnan melkein samontein ku olin sillon huonomassa kunnossa ja liikunta ei muutenkaan maistunu.. täysin menin siis omien tuntemusten mukaan. ja sitä ehdotan sulleki niinku muutki on jo tehny. liikunnan iloa ja onnellista odotusta!

20.4.2014
naks
naks

Näin juuri olen tehnyt, mutta olen ehkä vähän ylihysteerinen... :)

19.4.2014
RJP76
RJP76

"raskautta ei voi ravistaa irti  naisesta", sanoi joskus joku viisas. vaikka en ihan täysin samalla linjalla olekkaan, on siinä kumminkin perää.

kaikki mikä hyvältä tuntuu kropassa salilla rehkiessä, ei mielestäni voi tehdä pahaa lapsellekkaan. kyllä se kroppa sitten ilmoittaa koska ei enää  vatsalihaksia voi/pysty tekeen, ja koska ei  juoksumatolla sovi enää juosta. mutta mikäli raskaus on sujunut ongelmitta eikä lääkäri erikseen kiellä, kaikki kohtuudella kelvannee, kunnes kroppa toisin ilmoittaa:)

18.4.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...