Iltalörppää! :D

Tai ainakin yritys sen aikaansaamiseksi :D

16.4.2014
riu
riu

iltoja. en mitenkään riippuvaiseksi itseäni tunnusta, mut Greyn anatomia jäi semmoiseen kohtaan et piti ihan ääneen huutaa että eeiiiihhh!!! miten mä voin odottaa koko viikon et näen miten se jatkuu :)

mulla kävi kaveri kylässä tänään, se aamusti tekemäni kakku ei menny ihan ku strömsösä, mut suklaakuorrute päälle ja periaate et ei se ulkonäkö vaan maku ni kyl se kahvin kans meni. ;)

tytölle tilaamani kesävaatteet tuli postiin ja tyttö piti sit muotinäytöksen :) aika hyvin osasin ostaa ku oli vain yhdet caprit jotka kuulemma näytti yöhousuilta, yks paita mistä ei tykänny ja kahdet kengät ku oli liian isot, muuten meni nappiin, oliskohan ollut kolme t-paitaa, kolmet shortsit, kaks hametta ja kahdet pitkät housut. nii ja uikkarit.

vitsit piglet, sulla on tuo ikkunahomma pidrmmällä ku mulla :) mä tänään melkein jo aloitin partsin lasien pesua, mut sit kuutin viime hetkellä mieleni et en viittikkää :D en tajua miten omakotitaloasujat viitsii niitä ikkunoita pestä, ku meilläki on viis ikkunaa ja partsilasit ja nekin on jo ylivoimaisia.

onpas outo allerginen reaktio riulla ku noin pitkään kestää.. :0 mahtaskohan tää vuodenaika vaikuttaa siihen? siis meinaan et kun on allerginen siitepölylle, ni ne oireet jotenkin ruokkii tuota allergista reaktiota?

mitäs kivaa sralla sä ostit? mun tarttis keksiä joku kiva mekko/asu ristiäisiin. En ihan samoissa viittis mennä ku systerin vauvan ristiäisissä kaks viikkoo sit, ei muuten mut valokuvissa sit näkyy et on samat kuteet :)

16.4.2014
Mummy83
Mummy83

Ja huono äiti siis siksi, ettei yhtään vahtinu kelloa vaan havahtu 20 vaille 8 et hitto iltapalat syömättä, läksyt tekemättä ja ihan just uniaika.

16.4.2014
misukka
misukka

Lörpsäntönttää!

Mie sain naperot petiin puolisen tuntia sitten mut vielä sieltä äsken jottain ähinää kuulu.

Huono äiti pisti esikoisen pelaa wiillä tuoretta synttärilahjapeliään ja kuopuksen kattomaan ku toinen pelaa. Pomo tuli pyörähtämään tässä, se toi työsopparin allekirjotettavaksi. Eli nyt se on sit totta! Ens keskiviikkona alkaa duunit :)

Pyöräytin mie tossa vielä verokortinki itelleni et voin sen viiä joko huomenna tai keskiviikkona.

Isännystä oottelen kotia raveista. Joku yhteistyökumppani oli järkänny häppeninkiä ravien tiimellykseen.

Huomenna pitäis viedä lappu kuopuksen uuteen tarhaan, et otetaan paikka vastaan. Kirje oli päivätty 7.4 mutta meille se löyti vasta toissapäivänä ja huomenna pitäis viimestään palauttaa. Eli ei muuta ko henk. koht. viemään.

16.4.2014
misukka
misukka

Meillä vähän ruoka venähti ku käytiin tännään kaupassa rynnimässä. Toivottavasti ei tarvii mennä seuraavan kerran ku vasta ens viikolla... kahotaan miten onnistuu :D Onhan noita pieniä kauppoja auki tässä pyhienkin aikaan :)

Mie olin tännään koululla, sain yhen tehtävän palautettuu, tiiän miten oppari taas etenee ja pääsinpä pois kottookii. Ei huono :D Hirmu näppärä kun miun siis pitäs sitä opinnäytetyötä ruveta tekemään, ja siihen tietty tarviis paljon aineistoa. Onpas kiva kun tää meijän linja lakkaa täällä ja kirjastosta siirtyy kaikki alan kirjat yli 100 km päähän toiseen kaupunkiin. Eikös ookkii kiva??? Tietty saahan niitä tilattuu, mutta ei se oo sama kun selailla kirjastossa kirjoja ja kahtoo että onko niistä ylipäätään mitään apua. Ääääh... Kaupnginkirjastossa ei valitettavasti kovin hyvin vielä aineistoa ole. No mennessä näkkee, kai sitä jotakii keksii :)

Ja kun rupesin valittamaan niin valitetaan lissää :D Siis miulla alko kaks viikkoa sitten se allerginen reaktio lääkkeestä, viikko oli kuumetta ja jäätävä ihottuma. No nyt on ihottuma hävinnyt, mutta yhä edelleen jos vaikka raapasen käsivartta niin siihen nousee punanen jälki joka pysyy varmaan puoli tuntia ihossa. Arvaatteko miltä näytän kun aamulla vien poikia hoitoon kun olen hieronut unet naamasta jne :D Mie en tajua miksi tää ei jo helpota, kun koko ajan syön kuitenkii allergialääkettä. Niin. Ja en valita ennää :D

16.4.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...