Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Hei rakkaat kanssasisaret :)

Jokos teidän perheissä on vietetty ristiäisiä/nimiäisiä? Meillä ois perjantaina ristiäiset. Mitä muuta kuuluu vaaveille ja mammoille? Meidän pikkuneiti kasvaa ja kehittyy kovasti. Hymyileväinen ja iloinen neiti on. Täysimetyksellä ollaan vielä. Kertokaahan kuulumisianne...Iloisia kevätpäiviä ja rentouttavaa pääsiäistä jokaiselle :)

15.4.2014
Mindiliini
Mindiliini

Ite oottelin tuon tilin avaamista sen takia, että sai nuo kastejuhlat pois alta, ja virallisen kelakortin :) Onneksi rota-rokotteesta ei tullut mitään kummempia vaivoja. Puklailee normaalia enemmän ja rokotepäivänä oli aika väsynyt mutta siinäpä ne olikin.

10.5 poika täyttää 3kk, 11.5 on äitienpäivä ja 12.5 seuraava neuvola tosiaan, jossa sitten annetaan II-rotarokote ja 2xrokote piikkinä :( Täytynee ostaa kuumelääkettä varuiksi.

19.4.2014
Khadeija
Khadeija
3-year-old toddler

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

19.4.2014
Khadeija
Khadeija
3-year-old toddler

Meilläkin öisin joutuu vaihtamaan kerran pissa vaipan, muuten tulee yli. Meillä öisin nukkuu 3-5h unia, päivisin huomattavasti lyhyempiä. Meidän nappulalla on ollut tili jo kuukauden ajan, laitan sinne puolet lapsilisästä. Arki on ihanaa ja oma jaksaminen on ollut yllättävän hyvä :)

17.4.2014
carata
carata

Niin ja poikahan siis syntyi 10.2 eli ikää 9 viikkoa ja 3 päivää. Mukavan painava jässikkä siis ikäisekseen :D

17.4.2014
Khadeija
Khadeija
3-year-old toddler

Täällä oli kastejuhlat 29.3.

Tänään oli pojalla 2kk neuvolalääkäri, pituus noin 61cm ja paino 6550g :) Syö tissiä ja kasvaa. Ruokailuvälit on aika lyhyitä, päivällä syö noin 1,5h välein ja yöllä 2-3h välein. Päivällä pidempi väli vain jos nukkuu päikkäreitä.

Öisin on aika kovaääninen vauva, örisee ja mörisee ja valvottaa mua sillä oon herkkäuninen muutenkin :D Nukkumaan aletaan mennä yleensä klo 20 aikoihin ja poika nukahtaa viimeistään klo 22. Öisin vaihdan kerran pissavaipan, kun pissaa tulee aika paljon. Aamu alkaa sitten joskus 8-9 aikoihin, riippuen kuinka saan nukuttua.

Täysimetyksellä, paitsi ehkä kerran viikossa korviketta jos esim. olen kaupungilla asioilla ja mies pojan kanssa kotona, ja nälkä yllättää.

Tänään annettiin myös suun kautta rotavirus-rokote. Toivon, että ei tule kummempia mahavaivoja.

Niin ja nimestä, etunimi oli pitkän harkinnan tulos, toinen nimi oman edesmenneen tutani/pappani etunimi ja kolmas nimi miehen edesmenneen pappan toinen nimi. Sukunimenä tietysti miehen nimi kun ollaan avoliitossa.

Tilin menen avaamaan pojalle pankkiin ensi viikolla, johon sitten talletan kaikki lapsilisät pojalle pesämunaksi.

17.4.2014
Khadeija
Khadeija
3-year-old toddler

Meidän pieni syntyi helmikuussa ystävänpäivänä ja mitään nimijuhlia ei pidetty, kuten ei esikonkaan kanssa. Nimi kulkee suvussa ja onkin aivan identtinen mieheni papan nimen kanssa. Eli etunimi ja toinen nimi sieltä. :) 2kk tuli ikää eilen ja viime neuvolassa pari viikkoa sitten paino oli 5400g, eli saman verran mitä sisko painoi neljän kuukauden iässä. Iso mies siis! 0_o Täysimetyksellä täälläkin mennään ja ainakin toistaiseksi maito tuntuu riittävän :)

15.4.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...