Palmusunnuntaita :)

Virvon varvon on tämän päivän avainsanat, mites muualla? :D

13.4.2014
riu
riu

no tyttö sai kivan uutisen tänään, kun ukki soitti että on vapun jälkeen tulossa tännepäin ja kysy jos tyttö lähtis hänen ja vaimonsa kanssa ensin teatteriin, sit syömään ja shoppaileen. Ei ole ikinä ollut ukin kans missään yksin, joten hän on nyt intoa piukassa :)

13.4.2014
Mummy83
Mummy83

päiviä. tyttö on aika pettyny, ku oli eilen pihan kavereiden kans ulkona ja olivat jutelleen virpomisesta ja jokaisella oli jo joku ryhmä valmiina eikä häntä huolittu mihinkään :( koitti vielä asmulla soittaa yhdelle, mut se löi luuria korvaan :/

joten sanoin tytölle et jos joku ilkee meidän ovikelloa soittaa, ni avaan kyllä mut sanon että ei saa virpoa, kun ette huolinu toista mukaan, et tytölle tuli paha mieli siitä. No, tyttö oli hyvillään siitä, että sanon asiasta jos joku tulee, ei oo kukaan vaan uskaltanu tulla. Syödään ite sit. Ja käydään pari tuttua läpi, mut eihän se sama asia ole ku kavereiden kanssa meneminen.

no, ollaan sit maalattu munia ekaa kertaa ikinä. :) en oo ikinä puhallellu niitä, mut saatiin nyt neljä munaa maalatuksi, enempää ei tähän hätään ollut ja täytys keksiä jotain mihin ne käyttääki:) lettuja tyttö toivoi et niitä ehkä sit tänään.

13.4.2014
Mummy83
Mummy83

Aamu alko vähemmän hilpeesti tukkosella nenällä ja päänsäryllä, mutta kunnon kombo lääkkeitä ja taas jaksaa :D Mie sitten vihaaaaan kevättä... Tännää ois kuitenkii ainaskii meijän lasten mielestä tosi kiva päivä kun virvotaan ja saahaan suklaamunia. Ilta voi olla äitistä hilpee kun lapset on eläny koko päivän makeilla herkuilla :D Nooo, se on se yksi päivä vuuessa :D Tännää ei sen kummempia suunnitemia ees ole, varmaan saahaan aika kivasti tää päivä menemään tuolleenkii :)

Entä mikä meininki muilla on? :)

13.4.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...