Meikistä johtuva silmätulehdus?

Morjens kaikille, Pidin - lähinnä laiskuuttani - monen vuoden tauon meikkaamisesta. Vähän aikaa sitten aloitin taas. Jo vajaan viikon jälkeen sain silmätulehduksen. Sain lääkäriltä antibioottitippoja aiemmin tänään. Kuinka todennäköistä mielestänne on, että tulehdus toisessa silmässä johtuu ripsivärin tai rajauskynän aineen joutumisesta silmään? Nyt lienee jonkun aikaa hyvä pitää taukoa, mutta uskaltaudunko elokuussa oppilaiden eteen meikin kanssa? Kyllähän työssä olisi mukavaa olla nätti.

9.4.2014
odottaja
odottaja

Saanko mäkin kysellä. :) Mulla on tosi kuiva iho niin voitko siihen suositella jtn ns hoitavaa voidetta? ja toi ripsari mistä kirjoitit, saako sillä myös paakkusemmat ripset jos haluaa?

12.4.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes

Mä ainakin ottaisin vastaan oikeasti hyvän ja kestävän meikkivoiteen, joka peittää, muttei näytä kuitenkaan liian luonnottomalta. Hyvä ripsiri myös, mutta se tuossa tulikin.

12.4.2014
carata
carata

Kisu8, oisko sulla jakaa jotain muita hyviä meikkivinkkejä? :)

11.4.2014
carata
carata

Samaa ajattelin, eli meikit on ns.menneet huonoiksi. Ripsiväriä saisi muistaakseni käyttää pari kuukautta vain tai sitten pestä se harja välissä. Pöpöjähän siihen jää. Ja ei kannata lainata kenellekkään.

9.4.2014
carata
carata

Kiitos vinkistä, PuhOuu. Täytyypä marssia vaikka lähiapteekkiin.

9.4.2014
odottaja
odottaja
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...