3kk vauvan raivarit ennen nukkumaanmenoa

Meillä nyt viikon verran ollut aivan kauhea taistelu nukkumista vastaan. Tyttö ei halua millään nukahtaa ja taistelee jo päikkäreitä vastaan nykyään. Väsymys on valtava ja näkyy kyllä tytön kasvoista, mutta jotenkin ei malta nukahtaa. Raivarit ei edes ole kunnon itkua vaan sellasta ihmeellistä kitinää. Meinaa nukahtaa jopa pullolle joka ilta, mutta "jokin" aina herättää.. Onko muilla näitä raivareita?? Olisiko tämä jokin vaihe tässä iässä?? Iskä nukuttaa sitten lopulta syliin ja sekin on työn takana!

9.4.2014
stiina5
stiina5

Voisko olla ne hampaat :) meillä ainakin paidat kuolassa ja nyrkit suussa jatkuvasti. Nyt helpottanut vähän nämä raivarit, mutta vielä iltaisin raivoaa, onneksi ei enää joka ilta! Meillä ei anna suuhun kurkistaa millään vaan hermostuu ja alkaa itkemään heti ja työntää kieltä ulos välittömästi jos vähän nostat ylähuulta :D hassua, mutta sitten vaan kokeilin sormella ikeniä ja heti alkoi juttelu ja hymyily! Varmasti tuntui kivalta kun joku rapsutteli, koska purulelun pitäminen kädessä ei vielä onnistu! Kannattaa tarkkailla tilannetta!

25.4.2014
stiina5
stiina5

meillä oli ihan sama, olikin refluksi kun alkoi aina kun joutui makuulle kun alkoi nesteet nousta ylös ikävästi että toivottavasti teillä oli vaan hammas :D

24.4.2014
AMP91
AMP91

Luulen että syy selvisi, yksi hammas tuntuu terävänä suussa 3

21.4.2014
stiina5
stiina5

Meillä oli kanssa vaihe että alkoi iltaisin itkeä ja ainoa mikä oli hyvä oli että kannettiin niin että poika makasi vatsallaan käsivarsilla ja tässäkin piti nimen omaan seistä, istua ei saanut.. Poika oli ehkä 2-3kk ja tätä kesti ehkä kuukauden, päälle tai alle en muista.. Epäilimme vatsa kipuja, kun masulla ollessa oli hyvä, ihmettelimme vain että miksi ei ikinä muuten ole mitään, vain illalla sen hetken kun pitäisi mennä nukkumaan, ei öisin eikä päivisin joten saattoi olla jotain nukkumaan meno harmitusta.. Jos lohduttaa, niin oli ohimenevää, enkä tosiaan edes tarkkaan enää muista koska alkoi ja milloin loppui, vaikka siinä itku ja kanniskelu hetkinä tuntui että lapsi itkee joka ilta monta tuntia ja sitä on jatkunut jo kuukausia ;D Aika kultaa muistot..

9.4.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...