Ranua Zoo

Tässä suunnitellaan kesälomareissua lasten kanssa (silloin lapset 9kk, 3v, 4v ja 7v), ajateltiin mennä Ranua Zoohon ainakin. Onkos kukaan käyny sielä? Plussia ja miinuksia voipi kertoo.

2.4.2014
Tumila
Tumila

Varmaan tulee myöhässä tää vastaus, mutta itse ainakin olen tykännyt paikasta! Ollaan joka kesä käyty puistossa, mutta ei vielä kertaakaan lapsen kanssa. Nyt olis tarkoitus lähteä pojan kanssa 1,4v. Vaunuilla siellä pääsee liikkumaan. Tosin kannattee varautua sääskiin siellä!! Ja joku mainitsikin viini myymälän, niin sieltä saa aivan mahtavia viinejä :)

18.7.2014
m__86
m__86

Me ite ollaan yx yö oulussa, siitä aamulla ajetaan ranualle ja pyöritään se päivä sielä, sen jälkeen ajetaan vielä leville ja vietetään sielä sit 3-4pv ja sit 700km kotiin. Saas nähdä miten lapset jaksaa mutta onnex on lomaa eikä kiire minnekkään, voi olla vaikka autossa yötä ;)

4.4.2014
Tumila
Tumila

Me kans ajateltiin lähtiä käymään kun olis sopivan matkan päässäki.. onks kellää kokemusta niistä yöpymispaikoista?

4.4.2014
Tatja84
Tatja84

Ilmeisesti kaikin puolin kiva paikka :) Katoin kans netistä tota et voi omia makkaroita ym eväitä laittaa paikan päällä, mikä mun mielestä just kiva kun näin isolla perheellä menee niin voi edes jossain asioissa vähä säästääki rahaa :)

3.4.2014
Tumila
Tumila

Viime kesänä käytiin ja oli kiva paikka.Siellä on kaasugrillejä millä mekin paistettiin makkaraa ja oli muutakin evästä mukana,siitä tykkäsin..kun isolla perheellä se syöminenkin on kallista:)

3.4.2014
huiskutin
huiskutin

Oon käynyt Ranuan eläinpuistossa monta kertaa, viime vuonna viimeksi mieheni ja pojan (1v) kanssa.

Plussat: Monenlaisia eläimiä (jääkarhu,karhu,susi yms..), alueella on myös makeismyymälä, viinimyymälä ja matkamuistomyymälä. On taukopaikkoja reitin varrella.

Miinuksia ei tuu kyllä nyt mieleen :)

3.4.2014
simpura
simpura

Hops

2.4.2014
Tumila
Tumila
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...