tiistai-iltaa :)

Kahotaan tulleeko tästä nyt ketjua... :)

1.4.2014
riu
riu

siis täähän on aika luksusta et menee kolmiviikkoisen kans kahdella yöherätyksellä verrattuna siihen ku esikko ei nukkunu ekaan puoleen vuoteen öisin kahta tuntia pidmpään ja yleenä heräs tasatunnein. :)

jii, joko uusi koti tuntuu kodilta? :)

hui blanco, ei ilmeiseti vauhtia ollu kovasti kuitenkaan? toivottavasti pikkuinen nyt rauhottuis ja rsuhottais ne supparit samalla. pikaista paranemista myös teidän äidille!

1.4.2014
Mummy83
Mummy83

Blanco hyvä ettei käyny huonommin! Ja paranemista siun äitille, toivottavasti toipuu nopsaan leikkauksesta. Ja toivotaan myös että siullakii on huominen sitte jo parempi :)

Ja mie väittäsin taas että lapset on jääräpäisiä riehujia kotiin tullessaan ihan vaan sen takia kun niillä on ollut ikävä ja haetaan nyt sitä huomiota kaikin mahdollisin tavoin :) Se on sama juttu olipa ne siellä yökylässä kiltisti tahi ei :D Voi ku mummyn pikkuinen herräilee usein, toivottavasti nuo yöt vähän tuosta paranis :)

Sanoisinko että se micra oli vähän liiankin näppärä :D Siellä iski ahtaanpaikankammo :D

1.4.2014
riu
riu

iltoja :)

perustiistai tänään, ku kaveri, jonka piti tulla piristään arkea, tuli kipeäksi :( enkä saanu aikaiseksi vieläkään soitettua sinne ja tänne, se kirkko tarttis varata ja jälkitarkastus ja sit joku muu minkä unohdin jo. nii ja taloyhtiöön ilmoittaa uudesta asukkaasta. Miten seki voi olla muka niin vaikeeta ottaa puhelin käteen ja soittaa.

heh riu, mä luulin et ihastuit sen micran näppäryyteen niin et vaihdoit vallan autoa ;)
ai teillä menee anniina noin päin, meillä taas niin et riehuu mamman luona ja saa tehdä siellä mitä tahansa, ni sit on aina karu paluu arkeen ku kotiutuu ja koitetaan kitkeä ne mammalan tavat pois..

pikkuinen nukahtis jo seiskan jälkeen, peukut pystyssä että ei vaikuttais hirveästi yöuniin ku on ollu kiva rytmi, nukahtanu 20-21 välillä ja heränny 00 tienoilla, sit 04 ja 06-07 välillä.

1.4.2014
Mummy83
Mummy83

iltaapi iltaa:)

mie ajelin  aamulla työkiireissäni autokolarin. ja ihan omaa tyhmää mokellustani vielä. kyllä sai oma kunnia kolauksen ja vastapuoli entistä kompaktimman  skodan, onneksi henkilövahingoilta vältyttiin eikä nyrkkitappeluakaan tullut;) töissä vain eivät ensin meinanneet uskoa  mun soittoa,  luulivat aprillipilaksi. vasta kun ajelin oman lapiolla oiotun romuni konttorin pihaan, alkoi hymyt hyytyä.

 

kävimpä myös neuvolalääkärillä  tänään supistusten vuoksi. eionneksi ollut mitään viitteitä ennenaikaisesta syntymisestä, joten siinäkin saatiin huokaista helpotuksesta.  

äitini myös tänään läpikäynyt JÄLLEEN yhden kasvaimenpoisto-leikkauksen.  ei ollut  niin pieni kun veikkasivat että oisi tähystyksellä mennyt, mutta muutoin meni mallikkaasti.  eli tänään sattunut ja tapahtunut, mutta kaikki kunnossa kuitennin:) 

huoh. jokohan tämä päivä loppuisi?

1.4.2014
Blanco
Blanco

Mie sain tännään kivasti aikasiks tehtävää, tosin huomatakseni että siitä on tulossa ihan liian pitkä ja miun pitäs sitä jollakii ilveellä vähän karsia. Pahus vieköön. Miten karsit lakitekstiä ilman että sisältö hirveesti kärsii?? No se on huomisen murhe se, tännää ois vielä saunomista ja pyykinpesua lasten ruokkimisen ja nukkumaanlaittamisen lisäksi. Nyt jo ramasee ihan hirveesti. Oi voi minua parkaa :D Mutta ilon kautta tässä nyt mennään, nimittäin saunassa tullee ainakii lämmin, ja kun lapset pessee tännään niin huomenna ei tarvii :D Pienin ei päässy mummin luo yökylään, kun mummi on kippee. En muista millon viimeks, aatella? Se on nimittäin semmonen että siihen ei tartu yleensä mikään pöpö :D

Hai juu ja saatiin tännään meijän auto takas! Hyvästi nissan micra, sinua jään kaipaamaan :D

1.4.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...