Mitä tekisit?

Olen kahden vaiheilla, lopetanko imetyksen vai sinnittelenkö vielä. Poika on pian 6,5kk ja kohta kuukauden on kieltäytynyt rinnasta. Heti, kun ottaa tissille, niin alkaa huuto ja kiukku. Pullo kyllä maistuu, mutta kiukuttelu alkoi ennen kuin sai pulloa. Oikeastaan, kiukuttelu alkoi jo paljon aikaisemmin, mutta luulin ettei pojalla ole nälkä, ku ei halunnut tissiä. Kun kuukaudessa poika ei ollut kasvanut, aloin syöttämään pullolla ja huomasin, että nälkähän sillä on, mutta ei rinta kelpaa. Oon mielestäni koittanut kaikkea. Aluksi sain huijattua pojan syömään rintakumin avulla, ei toimi enää. Sitten annoin tilkan aluksi pullolla, ja tuikkasin tissin suuhun nopeasti, sekään ei toimi enää. Kauheaa taistelua kun yrittää syöttää, enkä jaksaisi enää. Mulla on käsipumppu, enkä sillä jaksaisi joka päivä monta kertaa pumpata. Poika syö kyllä tissistä öisin kun on unenpöpperössä ja päivisil silloin, kun on ihan hirveä nälkä. Ja sellainen hassu juttu vielä, että silloinkin kelpaa vain oikea rinta. Vasemmasta ei enää edes tule maitoa, vaikka sitä yritin pumpata ja saada pojan syömään siitä. Nyt mulla on siis toinen rinta tyhjä, ja toinen täynnä. En haluaisi jatkaa imettämistä vaan toisesta tissistä, pelkään että rinnat on sit lopulta ihan eri kokoset. Mitä tekisit ite mun tilanteessa, yrittäisitkö vielä vaan siirtyisitkö pelkkään korvikkeeseen?? Toivottavasti tästä mun sepustuksesta sai edes vähän selvää.

30.3.2014
HannnaK
HannnaK

Okei :)

31.3.2014
HannnaK
HannnaK

Mulla yksi kaveri joutui imettämään vain toisesta rinnasta, kun toiseen ei noussut koskaan kunnolla maito, kun lapsi ei saanut siitä otetta... Matala nänninpää ilmeisesti. Mut hän sanoi vain sitä, et liivien kanssa oli kamalaa, jos toinen oli täynnä maitoa. Fiilis oli kuulemma samanlainen kuin sillä Putouksen josefiina samatha jossu näädällä (ei jaksa muistaa nimeä, mutta se kuitenkin). Rinnat on kuitenkin kai nyt samankokoiset, kun imetyksen lopetuksesta hänelläkin on jo aikaa. Tai ei ainakaan ole valittanut, et olis liivien osto vaikeaa ym.

30.3.2014
carata
carata

Joo ehkä mä sihen päädyn. En vaan itse olis valmis vielä, ei poju voi olla niin iso jo :D onneks on vasta eka niin vielä kelpaa tehdä lisää kun vauvakuume iskee :,D mutta onko kenelläkään kokemuksia että miten vaikuttaa tisseihin jos vaan toisesta syöttää? Yöllä olis helpoin kyllä imettää, mutta en tiiä onko fiksua vaa yhdellä rinnalla..

30.3.2014
HannnaK
HannnaK

Mä lopettaisin. Tuossa tilanteessanne on taidettu jo kaikkea yrittää :/

30.3.2014
carata
carata

lopetin esikoisen imetyksen 6kksena kun häkle tuli etuhampaat ja sattu aivan sairaasti ku se nappas rinnasta niillä kiinni. enkä potenu yhtään huonoa omatuntoa.

tän toisen kanssa imetys on vaikeeta, kun imee kyllä, mut en tiedä syökö todella, kun molempien rintojen imemisen jälkeen vetää korviketta. Ärsyttää pelata noilla pulloilla, imettää ja pumpata samaan aikaan mut pakko kai se on yrittää sinne 4-5kk asti et alkaa kiinteät, sit kyl lopetan jos se tämmöistä on. Nyt on huono äiti fiilis ja masentaa se, että ei onnistu imetys.

30.3.2014
Mummy83
Mummy83

Hyvinhän sie oot saanu imetettyä jos näinki kauan :) ei muutaku heitä pois se homma, ei oo tarkotus ittiään sillä väsyttää ja ressata.. meillä neiti kans jätti ite pois kun alettiin kiinteitä syömään. Kekkalehti vaan tissillä ja yritti puuhailla kaikkee muuta niin lopetettiin sitte.. pullosta kyllä joi hyvin..

30.3.2014
Tatja84
Tatja84

Ja siis ihan liharuuat, puurot sun muut on jo meiän ruokavaliossa, että lähinnä pohdin sitä, kuinka tärkeää imetys on vielä tässä vaiheessa, vai siirtyisikö korvikkeeseen. En ite haluais lopettaa imettämistä, mutta niin kuten sanoin, tuntuis hassulta imettää vaan toisesta tissistä, ja aina kauhean taistelun jälkeen... Imetyshetket ei oo enää mukavia yhdessäolon hetkiä kummallekkaan, päin vastoin..

30.3.2014
HannnaK
HannnaK
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...