Hoitolaukuista

Millainen on hyvä hoitolaukku? Kertokaahan kokemuksia :) Tarviiko olla kunnollinen/virallinen hoitolaukku vai riittäiskö joku peruskassi/reppu...

29.3.2014
Napero89
Napero89

Vastaus pelargoni1:lle: Oi, tuo Babymel-laukku näyttää tosi hienolta. Jonku tommosen itekin haluisin, mut voi olla, et alkuun kokeillaan jollain halvemmalla :)

1.4.2014
Napero89
Napero89

Jos pitää vaunujen alla hoitolaukkua, niin kannattaa varautua siihen, et esim.sadekelillä siihen on roiskunut kuravettä. Mulla ainakin USEIN on kenkien kärjistä lentänyt tippoja sinne.... Ja tietty siihen vielä muut roiskeet. Mut tosiaan hoitolaukku voi joutua kovillekkin, eli suosisin ehkä nahkaa itse. Tai ainakin jotain helposti pyyhittävää.

31.3.2014
carata
carata

Mä nappasin pikkusiskon vanhan Nalle Puh koululaukun hoitolaukuksi. :) se on kivan näköinen ja erilaisia taskuja sisällä. Toisaalta, en sitä ikinä kanniskele vaan se on aina vaunujen korissa, joten ei olis mitään väliä et millanen laukku on! :)

30.3.2014
HannnaK
HannnaK

Kiitos vastauksista! Ihana kuulla toisten kokemuksia, ku itellä ei vielä oo. :)

30.3.2014
Napero89
Napero89

mulla on kaks hoitolaukkua. toinen tuli vaunujen kanssa mut siitä en tykkää ja toisen mun äiti löys kirpparilta. siin on sivuilla pullo paikat ja takana tasku. iso sisä tila mihin oon nyt pakannu vauvalle kahet eri vaatteet ja mulle sairaalasta kotiutumis vaatteet. tilaaki jäi viel jäljelle. siin sisällä on myös pullopaikkoja pari :)

29.3.2014
zennaes
zennaes

Meillä muksuilla on molemmilla omat skiphopin kerhoreput. Molemmille ostin ne ennen syntymää ja näin ollen ne ovat toimineet hoitolaukkuina. Eli siellä on vaihtovaatteet, tutti, ruokaa, puhdistuspyyhkeitä, vaippoja, pyyhe jne. Hyvin on mahtunut. Usein siellä on myös liivinsuojia ja leluja. Jäävät myöhemmin lapsille kerho/hoitopaikka repuiksi.

29.3.2014
carata
carata

Mä ostin esikon aikaan Emman hoitolaukun alesta jollain parilla kympillä. Siinä on iso laukkuosa jossa on joku verkkohässäkkä reunalla. Sinne saa vaikka vaippoja tai ruokapurkkeja pystyyn. Ulkopuolella on edessä avotasku ja vetskaritasku.

Nyt se halpislaukku on palvellut jo 8 vuotta eikä ikää laukusta juuri huomaa. Vauva-ajan jälkeen se pyöri esikon päivähoitokassina ja nyt kuopuksella samassa tarkoituksessa.

29.3.2014
misukka
misukka

meil on ollut libero laukku joka on kyllä hyvä jos ei tarvi paljon tavaraa mukaan. Sit sain jonkun Nalle Puh hoitolaukun ja brion. Nyt meillä akuankan olkalaukku. Se on tarpeeks tilava meille ku ollaan pitkiä päiviä pois ni saa vaihto vaatteet mahtumaan. Nyt jos saisin valita uuden pienelle vauvalle ni muutaman taskun haluaisin enemmän et sais jaoteltua nuo vaipat, vaatteet ja jos tarvii pullon mukaan kans

29.3.2014
teeko
teeko

mie kannoin alusta loppuun saakka sitä liberon neonvihreää  olkalaukkua:)  ei ehkä tyylikkäimmästä päästä, mutta asennekysymyshän se vain! mie  kutuin sitä "muotilaukuksi", ja esikoisen ajan palvelleen muotilaukun lopullinen määränpää  matkasi vieläpä afrikkaan erään gambialaisperheen tytön koulurepuksi. kirkkaan värinsä ansiosta taisi olla sielläkin varsinainen "muotilaukku";)

29.3.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...