Korsetti ja tiukat vaatteet.

Olen kuullu huhun että raskauden jälkeistä palautumista nopeuttaa jos pitää korsettia..? Osaako kukaan kertoo onko tässä mitään perää? :) Mitenkäs raskaana ollessa tiukkojen vaatteiden pito, voiko sillä saada aikaa damagea tai arpia?

28.3.2014
lirtsi_
lirtsi_

Mitä tarkotetaan staattisilla vatsoilla Halinalle? Onko ne just esim lankku?

29.3.2014
lirtsi_
lirtsi_

Ehkä paras on tehdä staattisia vatsalihaksia joka päivä läpi raskauden , en menis tollaseen uskomaan

28.3.2014
Halinalle19
Halinalle19

Ja raskausaikana vatsaa kannattaa kyllä tukea tukivyöllä tai vaikka sellaisilla alushousuilla jotka tulee masun päälle. Näin ollen masunahka ei välttämättä veny ja saattaa välttyä arvilta.

28.3.2014
carata
carata

Raskaana ollessa ainakin tiukat housut oli kamalat. Pissahätä oli koko ajan ja mullakin oli koko ajan päässä ajatus vauvan päästä, jota nuo housut kiristi pantana otsalla (vauva oli silloin jo pää alaspäin). En kokenut kireitä vaatteita mukavina. Yläosat mulla oli istuvia, muttei kireitä. Teltoissa en osannut kulkea. Synnytyksen jälkeen en mitään korsettia päälleni laittais, eihän se rasvaa poista. Vatsa palautuu kyllä, mutta työtä se vaatii.

28.3.2014
carata
carata

Kyllä ne sit tuntuu pahalta ne vaatteet ja painaa mahaa jos ne on tosi liian pienet. Itellä oli raskauden loppu vaihe sellainen et piti käyttää vaan jotain tosi löysiä collareita tms koska muuten oli niin älyttömän ahdistava olla . tukiliivit auttaa palautumista synnytyksen jälkeen ihan "virallisesti" ja hyvät sellaiset on kuin korsetteja. Siitä se on kii kuin kireelle sen korsetin vedät ja kuinka paljon käytät just noiden lihasten kannalta

28.3.2014
teeko
teeko

Muodoillut maha makkarat :D Päivän paras.. :)
Noilla kireillä vaatteilla meinasin lähinnä just tuota ku vaatteet alkaa pieneksi jäädä, että kuinka vaarallista/haitallista se sitte onkaan.
Mulla on muutama semmonen paita mitkä menee päälle juuri ja juuri ja on semmosta tosi napakkaa kangasta. Mutta ei näissä huono ole olla :D et ei kai huolta.. Mä tota kesää olen tässä kammoksinu että mitä sitä sillon mutta pitää ostaa trikoo hameita :)

28.3.2014
lirtsi_
lirtsi_

no en mä ainakaan heti synnytyksen jälkeen käyttäis korsettia vaan odottaisin että se kohtu palautuu ensin normikokoonsa ja oikealle paikalleen. Sen jälkeen se on kai se ja sama, luulen että se vaikutus on lähinnä just tuo, että korsetti parantaa ryhtiä ja ryhdin parantamisella saa sen vatsankin näyttämään pienemmältä. ;)

Mulla oli selkävaivoihin tukikorsetti joskus käytössä ja noh. Autto se siihen kipuun, mut ei se kyllä niin mukava päällä ollut että sitä ehdointahdoin viitsis pitää. Voi sitä muutenkin kiinnittää huomiota ryhtiin kun istuu ja kävelee ja itseasiassa tehokkaampaakin se on niin, ku tulee samalla aktivoitua niitä keskivartalon lihaksia, korsetti tekee sen sun puolesta ni ei tarvii käyttää lihaksia niin paljoa?

Kireistä vaatteista raskausaikana, niin riippuu mitä sillä meinaat. Mulla oli yhdet äitiyshousut, jotka oli pillimalliset. Ne oli alkuraskaudesta ihan jees, mutta puolivälin jälkeen oli inhottava vetää jalkaa ja vielä inhottavampi ottaa pois siinä vaiheessa ku ne jalat on turvonnut :D Mut en mä verkkareissa tai collareissa kulkenu ennenku vasta äitiysloman alettua ja sillonki vaan aamuisin ku vein tytön eskariin.

Yläosissa pidin vartalonmyötäisiä trikoopaitoja eikä ne ainakaan mulle mitään haittaa tehnyt.

28.3.2014
Mummy83
Mummy83

En tiedä pitääkö paikkaansa, mutta korsetti on kyllä tosi mukava päällä. Ostin joskus ehkä 35e makso, oli halvin mitä liikkeestä löyty. Tuki hyvin selkää ja oli. Kokoajan ryhdikäs ja mukava olo. Ja kun sitä piti pitkään, niin kyllä siinä vähän tulee tiimalasin muotoa, jos oisin pitäny pitempään niin ois tullu vielä näkyvämmin. Suosittelisin kyllä korsetin hankkimista, itse ainakin hankin sellaisen raskauden jälkeen.

28.3.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes

No mä kanssa vähän kritisoin tuota väitettä.. Eihän se rasva ym pala sitä korsettia pitämällä. :) Mitäs hallaa kireillä vaatteilla saa..? Ei sillä että oloni niissä kovinkaan mukavaksi tuntisin mutta kumminkin :) Osaa välttää sitten :)

28.3.2014
lirtsi_
lirtsi_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...