Yllätyskäänne: iltalörppäketju!!!! Aivan! Tonight only! :D

Ihan meinasin hurrrrrjaksi heittäytyä! :D

27.3.2014
riu
riu

heh riu, voihan se olla noinki, joskin mä tykkään enempi siitä hereillä olevasta vauvasta, ku hällä on niin suloiset silmät :) mies taas tykkää pitää nukkuvana just tolleen mahan päällä, niin et tuosta tulee kohta samanlainen ku esikosta ettei suostu nukkuu muutaku rattaissa tai mahan päällä sykkyrässä. mä sentään koutan siedätyshoitoa niin et on hereillä ollessaan vähän lattialla tai sohvalla eikä vaan sylissä ja päivisin laitan vaunuihin nukkuun, vaikka ne eteisessä onkin, et erottais sängyn yöunille ja muut paikat päikyille. ei sillä, että tuo omassa sängyssä nukkuis, herää samalla sekunnilla ku sinne laskee..

joo kerrostalon hyviä puolia on se, et yleensä löytyy samanikäistä seuraa ja jos/kun on paljon lapsia ni vähän isommatkin tulee vielä leikkeihin mukaan :) on mulla omasta lapsuudesta ihan samanlaisia muistoja, kun meillä oli pihassa kans kymmenkunta lasta ni aina oli kavereita ja isompiikin likkeihin kuten piiloon ja kirkonrottaan jne mitä nuokin harrastaa :)

Nyt ne muut on alkanu tulee hakemaan tyttöä sisältäkin ulos leikkimään ja vastaavasti tullaan ulkoa et voidaanko tulla sisälle leikkimään. Ja mies koki jo vähän ahdistuneisuuttakin et nytkö se jo alkaa, et kohta lapsia ravaa edes takas :D

heh blsnco, mun lempparivanukas on se, kun oli Jutta ja superdiettien eilisen tyypin lemppari, mut nyt luulen etten pysty enää ostaan sitä ilman mielikuvaa siitä miehestä selostamassa herkustaan :D

27.3.2014
Mummy83
Mummy83

mie oon pessy kaks koneellista pyykkiä, kaks koneellista tiskejä,  imuroinu, siivonnu keittiön kaapit ja tyhjänny/järkänny kaks vaatekaappia, johon mahdutin vieläpä tulevan vaavin vaatteet kokojärjestyksessä.

 

mie oon niin puhki ja himoitsen suklaavanukasta jota meillä ei ole:D!!

kaikenlisäksi meillä on nyt monen kaapin eestä tavaraa ilman säilytyspaikkaa. mitähän mie niille teen?

27.3.2014
Blanco
Blanco

riu mie oon miettiny ihan samaa.. 12-13viikot kesti ainakin kuukauden, jos ei kakskin mut niistä kun päästiin niin aika on menny nopsaa! :) mut maha tuntuu edelleen melkein yhtä pieneltä kun ennen, muistelin et se olis tässä vaiheessa jo paljon isompi! :D ja kiitämme kaikki onnitteluista! :)

27.3.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Ilmeisesti on onnistunut lahjus :) Tuo lueskelee käyttöohjekirjaa (!) ja esittelee intsinä kaikkia tuon vehkeen ominaisuuksia :D

27.3.2014
misukka
misukka

Voi harmi että tuvituksen pojulla noin hurja tauti päällänsä. :/ Onneksi vasta alkava ja lääkitys jo päällä. Ehkei kovin pahaksi pääse äitymään ja selviäisitte lyhkäsellä osastoreissulla. Tsempit teille sinne!

27.3.2014
misukka
misukka

tuvitus mutta tuo on kuitenkii hienoo että nyt tiietään mitä parannellaan! Toivottavasti lääkkeet vaikuttaa nopsaan, pojalla taitaa olla kuitenkii jo hitusen parempi olo?

Mummy elä selitä! "Vauva herää jos liikahan" hah, kuhan halluut vaan pitää sitä pikkuista sylissä! :D Ihana se siun esikoinen kun se viihtyy tuolleen kavereitten kanssa. Just tuolleen sitä kuuluis lapsena juoksennella kavereitten kanssa pihala ja vakoilla välillä poikia :D Siks minnuu niin harmittaa kun meijän tytöllä ei oikein oo kaveria tässä kulmilla... :/

Santtu kysymys kuuluu että missä välissä siun raskaus on muka edennyt noin pitkälle??? Onnittelut siun tytölle, ja onnittelut siulle kun opinnot on jo noin hyvällä mallilla. Jei! :)

Misukka oli kertakaikkiaan onnistunut synttärilahja siun miehelle :D Hih se oli varmaan muikeena sen kanssa :D

Piglet se on hyvä puoli tuossa päiväkodissa että ketään ei jätetä ulkopuolelle. Ne suorastaan ohjaa kaverisuhteitten syntyyn jos se ei muuten ala tapahtua. Just tuon takia miusta kerhot on p*rseestä kun ei ne sillä tavalla tunnu tuota hommaa aattelevan. Sen jälkeen kun esikoinen leikki siellä aina yksin niin meijän lapset on ollu osa-aikasena mieluummin päiväkodissa! Puhumattakaan että se tukee tuota puhetta ihan eri tavalla kuin mitä kerhoissa yleisesti ottaen on edes valmiuksia :)

Teeko siulle ei tee yhtään huonoo olla välillä vaikka vähän aloillasi, senkin työnarkomaani :D

27.3.2014
riu
riu

voi tuvitus :( voimia teille ihan hirveesti! ♥ mä just olin pojan kanssa saunassa varmaan 2h. ehti jo pesä sammua ku tuo tyhjensi kauhalla ammettaan ;) no, onpahan hyvällä tuulella ku sai lotrata :D

27.3.2014
teeko
teeko

mä oon jumissa sohvan ja vauvan välissä ku tuo päätti nukahtaa vatsan päälle ja herää heti ku meinaa nostaa pois. Ei sillä, kirja oli onneks käden ulottuvilla, ni sain luettua sen loppuun, joka aamu ehtiny lukea tunnin verran, vaikka senkin ajan pitäis käyttää koulukirjaan..

tyttö luuhaa vaihteeks ulkona, kävi se sisällä vaatteet vaihtamassa kun siellä on kuulemma "ainakin 23astetta lämmintä ja mä läkähdyn" talvivaatteissa.

vartin päästä täytyy soittaa sisälle ja syömään.

kiva misukka et mies tykkäs ja että yllättyi :)

riu, vaikka kuin pelottais, ni se tarkistus ja yhden reijän paikkaus on pienempi paha kuin joka viides vuosi viisi reikää :) nimimerkillä paraskin neuvoja, joskin mulla ei ole hammalääkärin pelkoa vaan saamattomuus soittaa aikaa.

voi piglet, toivottavasti se puheterapia alkais tuottaa jonkinlaista tulosta jo ja eikö teidän lapset syksyllä menny hoitoon? siellä ainakin saa varmasti kavereita, kun yleensä huolehditaan ettei kukaan jää ulkopuoliseksi.

27.3.2014
Mummy83
Mummy83

Mulla tänään 18+0! :) ja äsken pistin opparin korjattuna äikän opelle, toivotaan ettei tuu enää takas! :) isimies lähti tyttöjen kanssa pyöräillen ostaa mulle korppujauhoja, kun pitää tehdä kuopuksen 4v synttäreille kakkupohja tänään. Huomenna onkin sit kiire päivä, pitää täyttää kakku, tehdä tuorejuustotahna piirakoiden päälle, siivota ja käydä kaupassa viimeiset tarjottavat! Kaikki tää siis töiden jälkeen.. Lauantai aamuna onkin sit enää kakun koristelu, piirakoiden pursotus ja esikoisen kanssa käydään synttärisankarille ostaa kukkakimppu ja kortti. :) todellisuudessa varmaan tehdään kaikki nuo vasta la aamuna hirveessä kiireessä. x)

27.3.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Huikee idis!

Kuin sulla riu on noin pitkällinen juurihoito? Miun ainoo kokemukseni kesti kahden käynnin verran. Kiva et lenssu alkaa luovuttaa ja on hyvä pössis :)

Meilläki kuopus dumattiin tarhassa ulos leikeistä kun ei puhunut. Saman ikäiset tykkäs et oli liian vauva ku ei puhunu. Nyt on kai tilanne vähän parantunu ku tuo on alkanu höpöttää. Vaikkei oo tosiaankaan kovin selkeää mut kovasti yrittää.

Ukko tykkäs kamerasta :) Onnistuin yllättää sen. Jee! Vähän mie sain sanojani asetella koko viime viikon ku tuo kokojan jutteli et kävis tuon hakemassa ja mulla oli jo jemmassa se.

En sit vieläkään saanu aikaseks ompelua tänään. Keksin kaikkee muuta. Ehkä viikonlopun aikana ku huominen juostaan sinne sun tänne ukon kanssa.

27.3.2014
misukka
misukka

Mä odotan portailla a pihalla et poika suostuisi tulemaan pois mopon kyydistä ku ajaa isänsä kanssa. pääsis syömään Ja saunaan... tylsää siis ku ei jaksa ees siivota ku on niin nätti päivä ;)

27.3.2014
teeko
teeko

Mie oon käyny kitumassa tänään jo hammaslääkärissä, juurihoitoa osa 3. Nyyyyh, vielä ois yksi kerta jäljellä... Mutta jos se ei oo paha niin aattelin rohkaistua ja varailla aikaa tarkastukseen niin tietää miten paha tilanne on oikeesti. Tää on huono tämmönen ku on huono hammasluu ja nössö luonteenlaatu X)

Iloisempia asioita mainitakseni niin keskimmäinen geeniperimä oli turkasen reipas tännään puheterapiassa, ulkona paistaa aurinko, miulla on hyvä mieli ku ostin paljon kasviksia eikä nenäkään oo ennää juuri lainkaan tukkonen! :) Viime yönä heräsin sen takia enää vaan kerran, eli ei yhtään huono :D

Mitäs muut on tehny tännään? :)

27.3.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...