Keskellä viikkoa... puolitiessä viikonloppuun

Huomenta siis! Mitäpä kunkin keksiviikkoon kuuluu?

26.3.2014
misukka
misukka

Nyt on kyl varmaan aika huono hetki myynnille. Toivottavasti saatte sen johkii myytyä ettei tarvii tulitikuiksi laittaa.

Tai jos kokkoa meinaatte ruveta väsää siitä ni meiltä voidaan yrittää löytää koti reilusti edukkaammalla hinnalla ku tein pyynti on.

27.3.2014
misukka
misukka

jep. Ja niin paljon huonoja muistoja ettei kukaan meistä halua enää nähdä sitä ikinä.... On kyllä pirun hyvässä kunnossa ku ei lapsena saatu siihen päin ees kattoa. . Mut arvaa vaan liikkuuko antiikki nyt. . yks mamma kävi tänään kattoo jos olis itelle sen ottanut ku liikkeen varastot on täynnä. Ei liiku mikään ei :(

26.3.2014
teeko
teeko

No nyt taisin löytää sen. Kalusto on aseteltu ympyrään tuon pöydän ympärille. Magee.

26.3.2014
misukka
misukka

valkoinen kangas, tummaa puuta reunat tuoleissa ja pöytä. helmiäis koristeet.. sohva, 2nojatuolia, pöytä Ja Olikohan 2 tuolia. antiikkiosastolla ja Helsinki on paikka. ;)

26.3.2014
teeko
teeko

Komia on, jos se on tuo punasella kankaalla oleva. Muut ei oikein vaikuttanu kuvaukseen sopivilta.

Vähän kutkuttais kyl mut ei oikein oo tilaa eikä hynää. :(

26.3.2014
misukka
misukka

Meitä on 3 ja kaikki muu on nyt tehty paitsi ton sohvakaluston myynti. Äiti on onneks paljon auttanut. ainoo ongelma on se et tuosta kalustosta pitäs äkkiä päästä eroon :( ja noilla antiikki liikkeillä Helsingissä tuntuu olevan varastot täynnä :( et sana kiertämään vaan jos joku haluaa ja on tilaa. . torissa siitä on ilmoitus

26.3.2014
teeko
teeko

Huh huh. sain isin asunnon tyhjäksi. Ei siellä paljon tietty sitä tavaraa enää ollut mut nyt kun se on myyty Ja kaupan teko on käsillä ni kävin viemässä sieltä loput tavarat meidän äidin luo ku mahtuivat kyytiin ni sieltä on sit helppo jokaisen ottaa mitä haluaa ku käy Helsingissä. Meidän äiti käveli sillä aikaa rattaiden kans kotiinsa mun pojan kanssa. nii Siis äidin työhuoneelle vein.. Vielä pitäis saada myytyä sieltä isin asunnosta yks antiikkinen, eebenpuinen sohva kalusto mut se saa onneks olla siellä asunnolla vielä kauppojen jälkeen. Me vaan halutaan siitä eroon ku se ei kenellekään meistä mahdu just nyt. .

26.3.2014
teeko
teeko

sralla, vointi on jo paljon parempi, näköjään auttaa se, kun KOITTAA saada lääkäriaikaa ja ne kieltäytyy ;) mulle käy aina näin, ensin kärvistelen et kyl se siitä ja sit ku muut samoo et soita nyt sinne lääkäriin ja soitan, ni ne päättäö jo ajanvarauksessa, että et sä mitään lääkäriä tarvii vaan tee näin ja näin..

no, kyl mä tiesin et imetys ja pumppaus on ensisijaiset hoitokeinot..

neuvolakäynnistäkin selvittiin ja painoakin oli 2,9kg eli 200g yli syntymäpainon joten hienosti kasvas, joskin ihme olis jos ei noilla maitomäärillä kun juo molemmat rinnat tyhjiksi ja pullosta päälle 30-50ml..

teanille siivousintoa :) kunhan alkuun pääsee niin kyl se siitä. :)

srallalle mukavaa uintia, elättelen toiveita et mäkin pääsisin ens viikolla jo uimaan, vähän näköjään kaipaa sitä ku muodostu tavaksi.

tuvituksen ja anniinan pienokaisille pikaista paranemista.

ja pigletille mukavaa kyläilyä :)

26.3.2014
Mummy83
Mummy83

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

26.3.2014
Mummy83
Mummy83

Mä kans mietinusein et nukkuuko sralla ikinä? tervehtymisiä sairaille! Mä lähden nyt pojan kanssa Helsinkiin! Palataan ip

26.3.2014
teeko
teeko

Sralla, nukutko sä koskaan?

Kuulostaa tosi hurjalta toi sun tahtisi noiden koulujuttujen kanssa. Huh.

26.3.2014
misukka
misukka

Noi pienet on aika sisukkaita. Meilläki huomannu et nyt on kuume korkeella ku lapset istuu rauhassa apikoillaan. Ja sielä 39 tietämissä aina sillon huitelee. 38 ei vielä tunnu missään. Et kunnon kuumeessa tilttaa vasta. Ja riehu alkaa heti ku kuumelääke alkaa vaikuttaa :D

26.3.2014
misukka
misukka

Vai pigletin pienellä tiukat juoksuharkat :D Ei kyl irtois meikäläiseltäkään moinen meno. Etenkään tuohon aikaan. *pyörittää päätään*

tuvituksen ja anniinan perheisiin pikaista paranemista!

Jiillä onkin ihan jännä päivä. Kyllä mua ainaki jänskätti ihan kummasti kun tää mökki ostettiin. Teillä meni kyl tosi hienosti toi asunnon myynti. Just silloin natsas ku pitikii. :)

Toivotaan, et teanille piilarit sopii. Mulla rupes toisessa silmässä hiertää niin kauheesti et mä en vaan pystyny pitää. Harmittaa kyllä ku mä en nää sit yhtään mitään ilman laseja ni piilarit olis niin vaivattomat joissain tilanteissa.

Mä kävin heittää kuopuksen päikkyyn. Toivottavasti ne muistaa laittaa jannulle arskat päähän ku menevät ulos. Tuolla on NIIN kirkasta ku aurinko möllöttää :)

Kolmen vartin päästä aukee se kauppa mihin oon menossa. Kohtapuoliin vois ruveta kattelee et miten sinne ajetaan.

Isännällä on huomenna synttärit ja mä kävin ostaa lahjapaperia jossa on nallekarkkeja :) Eikös ne sovi ihan hyvin tuommoselle 33v nallekarhulle?

26.3.2014
misukka
misukka

huomenta. selvisin ekaa kertaa aamusta yksin kahden lapsen kanssa ja saatiin esikoinenkin ajallaan eskariin :) nyt tarttis seuraavaks ehtiä kympiksi neuvolaan.

ja ottaa itseään niskasta ja alkaa miettimään niitä ristiäisiä edex sen verran et soittais ja kysyisi vapaita päiviä. Jotenkaan jaksaisi miettiä semmoisia vielä, mutta yllättävän nopeasti se 2kk tulee täyteen..

26.3.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta :)

Hurjasti unihiekkaa silmissä, voi hyvä ihme sentään. Keskiviikkosin pittää herätä pikkasen aikasemmin vaikka miten ois uni maistunut. Onneks on olemassa päiväunet, luulen että niihin pittää turvautuu tännäänkii :)

Tännään ei sen kummempia, ollaan ja ihmetellään. Pikkuhiljaa pitäs innostuu noista kotihommista enemmän ja koulujuttujkin ois hyvä saaha aikasiks. Eilen avasin yhen, luin, mutta en ymmärtänyt lukemaani joten siirsin suosiolla tähän päivään :D

Misukka joo etköhän sie kerkee sen valmiiks saamaan, tässä on vielä kivasti aikaa :)

26.3.2014
riu
riu

Pitäisköhän mun olla huolissani ku jo toista päivää putkeen meikäläisen lörpän aloitus aamulla.

Taas oon kukkunu viidestä eteenpäin hereillä. Ei vaan osaa nukkua :/ Mulla se voi olla tuo valoisuus kyllä, et se herättää.

Riu joskus kyseli, et onko se tuo valo ku mein pojat herättää mut en usko ku niillä on pimennysverho, hyvä sellainen, ja vedetään niin alas ettei sieltä kyllä mitään tule läpi.

Mulla olisi tänään oman seuran päivä. Vien kuopuksen päikkyyn. Yksi kauppareissu mulla olisi tälle päivälle. Täytyy käydä hakemassa pieni soiro kangasta ja iso kasa kolikoita että saan ommella itelleni nilkkakilistimet tanssia varten.

Sit suunnittelin imuroivani ja ompelevani mekkoa. Tanssiin, kuinkas muutenkaan. 3 viikkoa aikaa joten enköhän mä sen valmiiksi saa.

Hyvää keskiviikkoa kaikille!

26.3.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...