Se olis sitten tirjantai...

Mukavaa päivää kaikille!

25.3.2014
misukka
misukka

En muista arvoja mut pointti siinä onkin se, että ne on linjassa keskenään ja niistä näkee onko lääkkeellä vaikutusta tuloksiin.

Ekan viikon sä siis teet kontrollitestiä ja vasta toka viikko on oikeaa testiä. Mut kunhan samalla tavalla puhallat aina ni hyvä tulee. Ja jos on selkee heitto jolleki päivälle ni sinne kommentteihin sit maininta jos tiedät et mikä aiheutti normaalia paremman/heikomman tuloksen.

Mulla oli noita heittoja sekä kontrolliviikolla että testiviikolla ja aina "tiesin" mistä ne johtu.

Mä tulin just tanssitunnilta ja oon aika puhki. Taas tuli veivattua ja pompittua ihan tosissaan. Syke nousi oikein mukavasti.

25.3.2014
misukka
misukka

Onko sulla mummy joku patti siellä joka tuon aiheuttaa.

Kokeilepa ihan hieroa ne rinnat kauttaaltaan auki. Mulla se auttoi kummasti. Ja isäntä sen siis teki ku oli niin kipee etten ite kehdannu riittävän kovaa painaa.

25.3.2014
misukka
misukka

Tänää oli äitiyspoli käynti ku mulla on radi nii seurailee arvoja ja vauvan kokoa. Kolmen viikon päähän sovittii uus aika ja lääkäri vähä lupaili käynnistystä samalle päivälle. Vauvalla kokoa siis tällähetkellä 3.6 kg ja viikkoja 35+6. Ihmetyttää toi vauvan koko ku mun sokeriarvot ollu ihan hyvät kokoajan.. Rautaa rupeevat tiputtaa suoneen ens viikolla et saa arvot nousemaa ennen synnytystä. Ihanaa tietää et kolme viikkoa nii tää on ohi. :)

25.3.2014
zennaes
zennaes

heipsan. ihanaa tämä äitiys, just ku sain ne synnytyksen ikävät sivutuotteet hoidettua, ni nyt iski rintatulehdus. tai oikeastaan se tais tulla sunnuntaina, ku oltiin vaunulenkillä ja hösäsin vauvalle kyllä vaatetta päälle, mut unohdin tyystin suojata omat rinnat tarpeeks hyvin.

su oli rinnat kipeet, eilen iski järjetön lihaskipu ja horkka, olin kolme paitaa ja neule päällä kahden vällyn alla ja silti kylmä. tänään kävelin vauvan kans hakee esikoista hoidosta ja meinas kolmeen otteeseen lähtee jalat alta ku pyörrytti. päätä särkee ihan tajuttomasti ja nyt on vuoroin horkka ja vuoroin hikoilee. aivan jäätävä olo. Hetkeksi helpottaa ku pumppaa maidot pois, mut sit se iskee taas :/

25.3.2014
Mummy83
Mummy83

Hyvin mennee tää suunnittelematon päivä. Soittelin terkkariin ihan vaan kyselläkseni et onko jotain mitä vois äkäseen tuolle pienelle antaa hengenahdistuksern. No ne käski tulla heti näytille ja lääkäriaika olis ens viikon perjantaina. Että astmaa epäillään tälläkii. Ja ohjeena et ei saa riehua :D Jee! Vähän sitä hoitsuaki nauratti mut totes että ei oikeen muutakaan voi. Et tutkimatta ku ei voi ees sitä ventolinea mennä määräämään. Ja se purkki joka meillä on, meni vanhaksi jo 2012 eli siitä ei liene enää apuja.

Sit mä aattelin et nopsaan käydään kaupassa ku potut loppu ja maidot on vähissä. Sit mie tuun kotiin kolmen muovikassin ja 5 kilon perunasäkin kanssa :D

Cittarissa oli joku tuote-esittelijäkin. Esitteli jotain kosmetologien käyttämiä tuotteita. Suomalainen tuotesarja. Lakkaa ja tyrniä. Tämmönen firma ku ekopharma. Lykkäs kouraan käsivoiteen, puhdistusgeelin, kosteuttavan kasvovoiteen ja jonku yöseerumin naamalle. Koko hoito 35e ja pitäis kestää päivittäin käytettynä vuoden. Tiedä sit oliko edukasta ja onko mistään kotosin mut kokeillaan ny ja tuetaan suomalaista työtä. Kuulemma normaalisti pelkkä toi käsivoide maksaa apteekissa 40e.

Onko kukaan muu kokeillu noita?

25.3.2014
misukka
misukka

mäkään en kestä kitinä-vinku-uhma vaihetta. . Joten vein pojan mummille ku serkku ja täti on siellä. Ja ite lähdin tallille. Ukko jäi hoitamaan koiraa.. Onneksi tosta summasta melkein kaiken saa takas vakuutuksesta. Harmittaa Vaan ku päästiin sieltä niin myöhään et Tapiolan suorakoevaus oli kii jo. Se menee aina viideltä kii Ja mun elukoiden vakuutukset on Tapiolassa just siks ku se on ainoo vakuutusyhtiö jolla on eläinvakuutuksille tuo suorakorvaussysteemi ja melkein joka klinikalla. Myös hevosilla ja niillä ne laskut onki sit 10-kertasia noihin koiriin verrattuna.. No mut elämäni aikana eläinten rokotusten ja perushuoltojen (hampaat) lisäksi en oo hevostani joutunut koskaan hoitaa (omaa siis, muiden kyllä ja monesti ;)) Ja koiria alle 10 krt

25.3.2014
teeko
teeko

Huomenia vaan :) Miekii oon jo ihan uudella innolla käymässä tähän päivään kun sain nukuttua yhtä soittoa kolme tuntia x) Ehdoton parannus aiempaan. Miulla on lapset maailmalla, pienimmällä on eväsretki päiväkodissa ja se ihan vähän innoissaan lähti sinne. Tytön koulutaksi taas, voi juma. Eilen se oli 20 min myöhässä ja tännään 10 min etuajassa. Ens syksynä se on hilpeetä saaha oikee lapsi oikeeseen aikaan oikeeseen taksiin :D

Jii aatella työ muutatte jo ihan kohta vaikka tuntuu että vasta työ kahtelitte tontteja. Onpas aika mennyt nopsaan. Paranemisia teijän pirpanalle, toivottavasti toipuu ennen muuttoo :)

Anniina hyvä että lääkäri tutkii nyt kunnolla, josko se siullakii sitte menis ohi :)

Misukka ettei tää valoisuus vaikuttas siun poikiin?

25.3.2014
riu
riu

Anniina. Mä oon tehny ton saman testin kolmesti. Aina ku menee valittaa epämäärästä yskää ilman muita oireita ni astmatestiin eka. Ja koskaan se avaava vaikuttanu mulla mitenkään tuloksiin. :D

Sit ne on vaan todennu et yski siinä sitten niin kauan ku yskittää. Et ei voi mitään.

Jiin pienelle pikaista paranemista!

25.3.2014
misukka
misukka

Meillä jannut oli pystyssä taas heti kuuden jälkeen. Siis mikä noita vaivaa ku ei voi nukkua sillon ku pystyis ja sit ku pitäis herätä ni saa potkia ja repiä ylös punkasta ? Käskin ne takas makuulle ja hetken perästä ne oli taas pystyssä mut kello näytti sentäs jo päälle seiskaa.

teeko sai sit kunnon laskun eilen siitä hauvasta :/ Muistutti mun koirakuumeelle, et miksi nyt ei ole hyvä hetki hauvavauvalle. Ei olis varaa maksaa tuommosia summia eläinlääkäriin.

Ehkä joskus, jos sais työpaikan.

Meillä kuopuksen kanssa kotipäivä. Ja esikko pitää potkia kouluun tunnin päästä. Tälle päivälle ei niin minkäänlaisia suunnitelmia. Katsellaan siis mitä vastaan tulee.

Mitäs muiden tiistaipäivään kuuluu?

25.3.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...