Vauva ja läppäri

Ihan vaan aattelin et mitäs tuumaatte onko ok et vauva on läppärin vieressä kun äiti sitä imettää, joskus useitakin tunteja?? Mahtaako siitä tulla jotain säteilyä esim?? En siis itse tiedä enkä oo mitään mielipidettä sanonutkaan kun kuulin vaan et kaverini kaveri näin tekee. Aloin vaan nyt myöhemmin pohtiin tätä.

24.3.2014
Lintu4
Lintu4

Meilläkin aikanaan poika nukku sylissä ja tissi suussa, niin kyllä minä koneella olin samalla... telkkaristakaan tullu mitään päivällä. Enkä kyllä näe siinä mitään pahaa... Se on eri asia kun vauva on hereillä siinä sylissä tai rinnalla.

26.3.2014
m__86
m__86

joo siitä läppärin sylissä pitämisestä on parhaat saanu itelleen suorastaan palovammoja.

25.3.2014
riu
riu

En tiedä miten sähkökenttä ihmiseen vaikuttaa, etenkään pieneen. Kai sen tuossa vuosien saatossa näkee sitten kun nykyiset elektroniikan keskellä asuneet ihmisen alut kasvaa isommaksi.

Itellä sähkö aiheuttaa nivelkipua. Erityisesti huomaan hankaussähkön kun se on suoraan iholla. Muutama nivel ottaa tosissaan nokkiinsa. Ja jos mä oon koko päivän koneella ni illasta vähän jäytää myös. Mut paljon vähemmän kuin suora sähkökosketus.

25.3.2014
misukka
misukka

No mä käsitin niin et se vauva nukkuis siinä tai on sellanen et roikkuu tissillä, et on tyyliin unessa ja sit herää jos tissi poistuu suusta. Aattelin sitä,  et se laite on tosiaan ihan melkein vauvassa kiinni.

25.3.2014
Lintu4
Lintu4

Sähkölaitteita on kämppä täynnä muutenkin joten tuskin siitä itse laitteesta haittaa sinällään on.

Ennemmin huolestuisin vuorovaikutuksesta lapsen kanssa. Eli onko se läppäri tälle äidille tärkeämpi kuin vauva ettei hän seurustele vauvan vaan facebookin kanssa...

Varhainen vuorovaikutus on kuitenkin perusta lapsen tunne-elämän kehitykselle.

25.3.2014
misukka
misukka

....

24.3.2014
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...