Olipa jälleen kiva yllätys...

Kun kävin varsin kattoo liiton sivult päivärahamaksui: maksetaan ajalta 22.-24.2 x summa. Mitä vittua? Soitin liitolle ja varmistin löydöksen: liiton päivärahat loppu. Ei ku kelalle. Sielt sanottii että odottaa liitolta päätös. Sit soittaa työkkärii ja pyytää laittaa lausunto kelalle et saa päiväraha hakemusken laitettua. Käsittelyaika 2 viikkoa ja samalla menee jälleen kotihoidon- ja asumistuki tarkistukseen. Et menipä taas ihanasti pakka sekaa ja tiedä millo sit loppujen lopuksi tulee seuraavat päivärahat. Ja sen senkää jälkee tilanne paljoo kohene ku nettotulot on vähä päälle 1200€ kahdelta hengeltä ja kolme henkee joist yksi on viel vaippaiässä. Millo tää paska oikee loppuu! Just ku olin saanu siivottua tammikuun 8 työpäivän sotkut asumistuessa ja kotihoidontuessa nii perää uus sotku!

24.3.2014
marsku88
marsku88
1 year, 10-month-old toddler

Tänää vast pääsin laittaa kelaan hakemuksen ku tuli liitolt ilmotus et päivät loppu. Sitä enne piti soittaa työkkäriin et laittavat lausunnon kelaan. Nyt sit oottaa viel pari viikkoa et tulee päätös. Piti tehdä inha ratkasu et pärjää sinne asti et tulee rahat, nimittäi laittaa toimeentulotukihakemus ja se myönnettiin.

28.3.2014
marsku88
marsku88

Lukkee siinä ne päivät, mutta ei kai niitä päätöksiä sitten niin tarkasti aina tule luettuu :) Hyväähän tässä on se että ne rahat kelalta käy kyllä juoksemaan nopsaan tähän aikaan vuotta kun ei opintotuet tms. aiheuta ruuhkaa.

25.3.2014
riu
riu

Auts :( Tosi kurja tollanen ylläri. Eikö niissä liiton papereissa sit missään mainittu aikasemmin et päivät tulee täyteen?

Mie ku oon kokoajan saanu kelalta rahat ni ne kulutetut päivät juoksee noissa maksuilmotuksissa. Tosin ei sillä ollu mitään vaikutusta et tuli 500 päivää täyteen ku summa pysy samana senkin jälkeen.

Joka tapauksessa tuommonen on inha ylläri. Toivottavasti ne ny kerranki olis kelassa nopeita päätöksen teossa.

25.3.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...