Sunnuntaihuomenet!

Mie istun aamupalalla eikä oikein vielä tähän aikaan maistuis. Tänään olis MLL kirppis. Ovet aukee parin tunnin päästä mut mun tarttee lähtee sinne reilun vartin päästä jo. Normaalisti kirppis on auki 10-13 mut tällä kertaa 9-12. Ainakaan vettä ei nyt tule joten takakonttikirppistelijöilläkin on ihan ok keli. Illalla on sit taas tanssitunti. Eli koko päivän menossa. Mitäs muiden rauhalliseen sunnuntaihin kuuluu?

23.3.2014
misukka
misukka

Onnea anoppikokelaalle :) Ja tuoreelle kihlaparille erityisesti *sydän*

srallalla tosiaan huippu ex-anoppi :)

Mä tulin puoli tuntia sitten kotia tanssitunnilta. Voi jesta et oli taas kivaa tanssia :)

23.3.2014
misukka
misukka

onnea maaruan kihlautuneelle, esikkoko kyseessä?

meillä oli kiva virtuaalinen perhekokous kolmen mantereen ja viiden perheen kesken, kun juteltiin miehen sukulaisten kanssa, osa Afrikassa, osa Amerikassa ja me ja miehen sisko edustettiin Eurooppaa :) on se tekniikka kätevää, kaikki näki nyt uusimman perheenjäsenen :)

23.3.2014
Mummy83
Mummy83

Voi hitsi teeko ettet päässy kirppikselle käymään. :( Mut 2 viikon päästä on sit se Veikkolan kirppis. Mie meen sinne vähän opiskelee käytäntöjä josko mekin täällä kokeiltas samaa tapaa.

Tosin osa asiakkaista oli sitä mieltä et ei missään tapauksessa ku siellä ei voi tinkiä. Et tää myyjäpohjainen on ihan paras tapa. Ja onhan tää meille vaivattomampi. Mut Veikkolan tyylillä saatais enemmän myyjiä. Täällä on niin paljon porukkaa jotka ei mahdu myymään ku pienet tilat.

Tossa puolisen tuntia sitten kotiuduin. Nyt esikko vinkuu et pitäis pelata legopeliä jonka ostin sieltä kirppikseltä. :) Käskin noihin siivota lattialta romut kasaan et voidaan pelata pöydällä. :D

23.3.2014
misukka
misukka

Huomenta! Meillä menee päivä plörinäks.. Mä oon noin oottanu tuota mll kirppistä missä se misukkakin on mut en pääse! :( me herättiin vasta niin myöhään ettei oo järkeä lähteä enää ja meidän l koira on taas hankkinut itelleen kovan ja pahan hotspotin. En viitti jättää sitä nyt yksi ettei pahenis enää. Huomenna sit soittoa eläinlääkäriin ja nyt saavat kyllä tutkia tuon nenästä häntään et miks noita tulee koko ajan :( eli koti päivä tiedossa

23.3.2014
teeko
teeko

huomenta. tänään on vähän parrmpi päivä, yökin meni kohtuu mukavasti, kun vauva nukkui 03-7.30 hyvin ja sikeästi ni sai itsekin syvää unta hetken eikä vain torkahteluja.

ja aamulla pikkuinen jaksoi seurustella jo 1,5h :)

mitään kummrmpia suunnitelmia ei ole, tyttö varmaan hengaa pihalla taas, kun ovat pihan lapsien kesken keksineet jonkun näytelmän, mitä treenaavat :) eilen aamulla tipahti postiluukusta vuorosanatkin ;)

pigletille ja emännälle mukavia synttärijuhlia :) ja monsterille siivousintoa ;)

23.3.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...