Seksi sattuu niin että itkettää

Onko normaalia olen yli puolen välin raskaudellani ja vasta nyt harrastettiin ekan kerran koko raskauden aikana. Eniten sattuu jos on kondomi. Muutenkin kyllä sattuu koko homma on suurta tuskaa. Onko tää raskauden takia tällaista tai voiko muuttua vähän niiku takas neitsyeks jos on monta kk harrastamatta? Ja onko seksi nyt muuten sitte ihan turvallista? Kun pelottaa että sperma laukasee synnytyksen :0 T. Päätön kana

23.3.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes

Kiitos vinkeistä kisu ja J ! :)

25.3.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes

En tullutkaan ajattelleeks, voi vitsit. Kiva tulee nää puuhailut aika kalliiksi.. Toivottavasti se nyt ees vähän auttais :/

24.3.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes

Toivottavasti helppaa mut toi kuivuminen on raskausaikana hormoniperästä ni voi olla et tarviitte koko odotusajan mut määrä voi reilusti pienentyä piankin.

Normaalistihan se hoitava ainesosa tosiaan jeesaa niin paljon ettei tarvii pian käyttää.

24.3.2014
misukka
misukka

Juu sen kanan pitäis hoitaa :) kai*

24.3.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes

Kyllä meillä pestään aina hyvin monta kertaa päivässä samalla kun käy vessassa ja ennen puuhailua mies tekee vielä alapesun ja käsienpesun, kun niissäkin on bakteereita kauhee kasa. Ja vielä puuhailun jälkeen suihku. Kyllä siinä tulee ihan tarpeeksi pestyä, mutta mulla on tosi lyhyt virtsaputki ja olin aikasemmin jonkun sairaalabakteerin kantaja niin noi vaikuttaa myös :/ ostettiin acoa ja se autto kyllä, mutta piti käyttää 1/4 tuubista, mutta sen pitäis kanan hoitaa eli ehkä viikon tai parin päästä ei tartte käyttää tota. :p

24.3.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes

No meillä ainaki tapana käydä pesulla ennen touhuilua. Siinähän se menee samalla vessareissulla ku muukii tyhjennys. Harrasteletteko te jenkku peseytymättä ensin? hyih.

24.3.2014
misukka
misukka

Käytetään kondomia kun mulla on taipumusta saada helposti virtsatietulehduksia ja seksin jälkeen ylensä mulle tulee helposti, ja just sit toi ku ajattelin olla extra varovainen enkä päästää spermaa laukasemaan synnytystä :D tiedän et täähän on aika hassua mutta mä ahdistun niin helposti pienimmistäkin asioista.. Ja mies kävi nyt ostaa sitten jtn kun kysyin apteekista et mikä hoitais, ois halpa ja liukasteena toimiva niin joku a:lla alkava. Toivottavasti toimii, tällä hetkellä en osaa edes kuvitella enään millasta nautinnollinen seksi on... Ja ei käytetä nyt kondoomiakaan sitte kun ei voi.

23.3.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes

alapää myös turpoo raskausaikana ja tosiaan kaikki muuta alla mainitut jutut että ihan on normaalia.

23.3.2014
imppuliina
imppuliina

Okei kiitos neuvoista lähetän miehen apteekkiin hakemaan :D

23.3.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes

Aloe Vera on todella hyvä :)

23.3.2014
aadasisko
aadasisko

Vagisan, ceridal ja Acon moisturizing gel on semmosia jotka auttaa.

Itellä tosta ceridalista ei ollu oikein mihinkään intiimialueilla mut toi Acon kosteuttava geeli on hyvä.

Toi limakalvojen kuivuminen on tosi inha vaiva kun se aiheuttaa kipua yhdynnässä ja myös altistaa hiivatulehdukselle.

Todellakin kannattaa huolehtia limakalvojen kosteutuksesta. Vagisan on siihen ihan paras. Ainakin mun kokeilemista.

Ja jättäkää se kortonki pois. Ihan turha siellä välissä hiertämässä kun pullat on jo uunissa.

23.3.2014
misukka
misukka

tuo sperman vaikutus synnytykseen on se, että se voi nopeuttaa jo alkamassa olevaa synnytystä eikä alkamassa oleva synnytys tarkoita siis aina supistuksia vaan siis tässä tapauksessa tarkoitan myös kohdunkaulan katoamista yms loppuraskaudessa, se voi sitä kiihdyttää sitten, mutta muussa vaiheessa se ei voi sitä käynnistää siihen tarvitaan viesti aivoiltakin, ellei ole jotain riskiraskautta josta lääkäri sitten kertoisi, johon siis liittyisi nämä loppuraskauden synnytyksen alkamisen merkit esim heikko kohdunkaulan rakenne ym harvinaisuus.

23.3.2014
AMP91
AMP91

se on ihan eri asia kun joku immenkalvo puhkeaa kerran, kun että hauras limakalvo hinkkautuu seksin ajan. tämä tila ruokkii itse itseään, apteekissa on ilmeisesti vagisan jota saa käyttää myös raskaana (KAI?). se auttaa kuiviin limakalvoihin ja saa käyttää ihan liukkarina kans. on kallis mutta ainakin toimii =) kyllä se siitä, johtuu hormonien vaikutuksesta.=)

23.3.2014
AMP91
AMP91

En kyllä muistais että kun neitsyyden menetin et olisi näin paljon sattunut...

23.3.2014
kasvammeyhdes
kasvammeyhdes
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...