Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Jutta Gustafsberg dieetti

Eli GoFatGo dieetti. Onko kukaan kokeillut? Itse aloitan sen huomenna ja olisi kiva kuulla jos jollakin on tästä kokemusta. Onko tehonnut? Millaista liikuntaa olet lisäksi harrastanut? Käytitkö niitä lisäravinteita vai korvasitko jollakin muulla samantyyppisellä?

22.3.2014
Marjoy
Marjoy

Kyllähän silä gfg:llä tuli tuloksia mutta sitten mä ite ajattelin, että ehkä se oli sellanen kertajuttu mulle vaan. Mielummin koitan silleen "normaalia" elämää elää ilman punnittemisia ja opetella sitä järkevää. Tai siis ei ees opetella vaan noudattaa ;-) Nyt vaan tosiaan ollu tuota surua ja "vähän tärkeämpää" mielessä, niin ei oo jaksanu nipottaa nuitten herkkujen kanssa..

28.10.2015
pelargoni1
pelargoni1

Kiva tänne on tullut vastauksia! Voitko tennari kertoa mitä sä oikein syöt? Paljonko koko päivän annokset esim sisältää kaloreita tai hiilihydraatteja tms, tiedätkö lukuja? Onkos sulla oikein laihdutettavaaa vaiko vain muokattavaa?

Meillä on pelargoni sitten suunnilleen saman verran "urakkaa". Mulla on nyt tämän aamuisen tuloksen perusteella jäljellä 6,4 kiloa että pääsisin normaalipainon ylärajalle, joittenkin taulokoitten perusteella 8 ja joittenkin 5,4... Mutta mä itte ajattelin että se olis tuo 6,4 koska silloin mulla ittellä on suht sutjakka olo.=)Mutta ensimmäinen rajapyykki on asetettu 3,4 kg päähän ja se tuntuu olevan helposti saavutettavissa. Itte oon nyt on off laihdutuksella saanu ensin pois parisen kiloa ja nyt gfg kolme kiloa ja gfg ruokavaliolla oon ollu nyt kaksi viikkoa ja viikon tauolla ja sitten taas kai parisen viikkoa ja nyt mittanauha näyttää vatsamakkaran pienentyneen 9 cm. Oon kyllä tyytyväinen, mulle nimittäin jäi melkoinen röllykkä viimesestä raskaudesta ja imetys ei sitä ainakaan parempaan päin muokannu. Liikuntaa oon myös lisänny, ja nälkä näyttää lisääntyvän. ryhmäliikuntaa kolme kertaa viikossa ja mulla on looppi ranneke niin siihen on tullut kauhea pakko mielle saada kaikki täyteen. Hieman tätä laihdutusta rassaa mun sokeritauti kun pitäis osata ymmärtää kaikki. Jos hiilareita liian vähän niin kroppa rupeaa temppuilemaan ja nostaa verensokerin kohti korkeuksia mutta pistäminenkin on vaikeaa kun et kumminkaan syö niitä hiilareita ja sitten kun liikutkin niin kyllä verensokerin kans on menty ojasta allikkoon välillä. Jos taas hiilareita niin paljon että kroppa ei temppuile niin sitten en myöskään laihdu. Mutta koitetaan nyt tasapainoilla.

Mun aineenvaihdunta on junnannut pitkään melkein toimimattomana ja nyt viikonlopun tankkaus päivän jälkeen tuntuu kuin se olis käynnistynyt vihdoin, en oo nimittäin jumpissa hetkeen hikoillut tuollalailla kuin nyt! Oon niin onnellinen!! Oon juonu sitä vettä sen 3 litraa päivässä ja syön vihreä tee kapseleita...

Olis kiva vaihdella kuulumisia ja olis kivaa lukea toisten onnistumisista, niistä saa niin motivaatiota ittellekkin!!

Tsemppiä meille kaikille muutoksen teossa!!=)

Tajusin juuri etten ole sellaista lopputavoitetta oikein miettinytkään, liuta välietappeja on kyllä luotuna mutta en edes tiedä kuinka paljon haluan laihtua... Jos tämä on näin helppoa kuin tähän asti on ollu(toisaalta) niin mikäs tässä on mennessä mutta kattoo nyt koska seuraava painon jumitus iskee, sitten on taas tahto kovilla. Oikein ikinä en oo tainnu olla oikein laiha laiha..vaan enemmänkin aina sellainen pyöreä, enemmän tai vähemmän mutta nyt elämäni ensimmäistä kertaa tuntuu pyöreys muuttuneen läskiksi ja se ahdistaa!!!

28.10.2015
myrmeli
myrmeli

Mä en o millää dieetillä. Mulle ravintoterapeutti teki ohjeistuksen vaan siitä kuin paljon pitäs syyä..

Syyskuus alotin ja painoo on lähteny 2.3 kiloo mut vyötäröltä 5 cm ja lantiolta 2.5 cm.. Tää homma kestää maaliskuun loppuun asti. Saas nähdä kuin käy..

28.10.2015
tennari
tennari

Mulla lähti tolla -3,3kg painoa ja lantiolta -4cm, navasta -3cm, vyötäröltä -3cm ja reidestä -1cm :D

Mulla loppu tuo neljän viikon gfg siis toukokuussa ja sen jälkeen olen sitten ollut ihan millä sattuu ruokavaliolla, eli en oo aatellu kyllä paljo mittää, ku elämä on ollu melko hirveää.. niin niin, tuohon on tullu sitten painoa lisää +1, 6kg. Oon kuitenki tyytyväinen, ettei se mun pudotettu yli kymppikilo ole hävinny.. eli edellen on vuoden takaisesta kesäpainosta -11,1kg (enimmillään on ollu jo -13,1kg).

Kattoa tässä taas kuha jaksaa vähä mitä syöpi niin eiköhän se siitä. Ylipainoa olis vielä 6,9kg.

27.10.2015
pelargoni1
pelargoni1

MITENKÄHÄN TEILLE KÄVI NÄITTEN KUURIEN KANS?

Mä olen nyt kans noudattanu tätä vähän sinnepäin, mutta omaa kroppaa kuunnellen. Mulle kävi ekalla viikolla niin etten jaksanu tehdä oikein mitään ja painoa lähti 200g. Vitsit ku olin vihainen, että kaikki se kärsimys ja painoa -200g. Ei kyllä naurattanu. Sitten siitä sisuuntuneena jatkoin mutta söin enemmän. lähinnä vähän pähkinöitä niin jaksoin paaaaaaljon paremmin ja painokin alkoi tippumaan. En oo nyt hetkeen käyny puntarilla saati mittanauhaa käyttäny mutta kahden viikon jälkeen paino oli tippunut vähä yli 2 mutta vyötärömakkarasta 6senttiä mitä mietin vieläkin että onko voinut tulla jossain vaiheessa mittausvirhe, mutta toisaalta uskonkin kun vatsa näyttää eriltä. Töitähän tässä vielä on mutta en usko tätä pahaksi rastiksi ollenkaan. 

Kokemuksia lukisin mielelläni!!!=)

22.10.2015
myrmeli
myrmeli

Sitähän minäki. :-D

29.4.2015
pelargoni1
pelargoni1

Eiku oli se sittenkin 4vk dieetti, sori mulla oli väärää infoa. Tai sit vaan hatara pää. :D

29.4.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Emmää tiiä voiko niitä sen hienommaksi saada. Rahkan ja mehukeiton/marjojen kanssa olen koittanu pirtelössä ne "nauttia", mut en enää tänä iltana kyllä yritä. :-D Pitää yrittää huomenaamuna muistaa pistää ne puuron sekaa iha testiks. :D

29.4.2015
pelargoni1
pelargoni1

Pystyiskö ne vehnänleseet vetään jonkun silppurin/tehosekoittimeen kautta ja kaataa jonkun nesteen vaik sen mehukeiton sekaan?

29.4.2015
kisu8
kisu8

Joo en tiiä, en kyllä aamupuuroonkaa pistäny niitä leseitä nyt, et mitä sit.. :-( Minä syön sen puuron sen raejuuston kans ja juon mehukeiton erikseen.

Lounaaks vetäsin tossa wokkivihanneksia, kanaa ja raejuustoa pyöriteltynä runsaassa oliiviöljyssä. Nam, mut vähän jäi silti nälkä.. :-D Päivällinen onki sit aina niin tuhti, että sen jälkeen ei oo mitää hätää. Noh, pitää tässä tunnin parin päästä ottaa vaiks taas semmonen välipalapatukka kahvin kanssa.. musta on ollu nyt ihan jees vetää päiväkahvit tollee, kuin että rahkaa, kun illalla sit tulee se rahka.

Miten muuten, kun mä käsitin että neljä viikkoa tuota gfg:tä noudatetaan, sekö oiski kolme viikkoa? :-o

29.4.2015
pelargoni1
pelargoni1

No ei ne leseet hirveesti pehmiä siinä puurossakaan, mut paremmin menee alas. :D ja mulla on siinä puurossa myös se raejuusto ja soijalesitiinirakeet, joten siellä ne seasssa menee..

Mie oon tän viikkoo joutunu viemään lapsia kävellen eskariin ja päikkyyn, viedessä menee reilu tunti ja hakiessa puoltoista, joten en oo viittiny hirveesti vettä killittää. :D tuo sormien turvotus kyllä jännä, en mielestäni kyllä suolaakaan liikaa käytä.. ja kiitti vinkistä, pitääkin kokeilla kestäiskö sormukset sormessa tippumatta :D

Tossa litessä on 2vk välein tankkauspäivä, eli tankataan hiilareita, kun muuten ne on niin vähissä. Saa syödä mitä huvittaa, tai sit on ohjeistus miten tankkaa mahdollisimman puhtaasti. Mullei tuota ohjeistusta oo, joten herkuttelen vähän, mut syön kunnolla myös oikeeta ruokaakin pastalla tms.. tuo gfg ilmainen ohjehan on vissiin tarkoitettu 3vk dieetiksi, niin siksi siinä ei oo tankkauspäivää. On siinä vähän enemmän hiilareitaki, mut tankkaisin silti ehkä esim 3vk välein niin saa aineenvaihdunta ja mieli boostia. ;)

29.4.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Santtuvaan, Miten ne leseet käyttäytyy siinä aamupuurossa? Oon saanu kans yheltä kaverilta vinkin, että laittaisin ne puuroon, mut en tiiä. Se on oikeesti se lese iha kauhiaa. :-D Eilenki illalla join pirtelön niin, että pidin nokasta kiinni. Ihan tyhmäähän se on, pakko keksiä joku muu siihen sen tilalle ellen sitten kans kokeile siihen aamupuuroon. :-D
Sulla muutenki huippu pudotus nyt jo takana, WAU!!!

Mulla menny tuon veden kanssa ihan ok, 5 päivää jo juonu sen 3l ja minä kun oon ollu tosi tosi surkea vedenjuoja aiemmin. Mut ei tuo tulis onnistuun, jos oisin vaikka töissä. Mikäs se täällä kotona vessassa juostessa.. ;-) Mut on kyl tympeä lenkillä esim, kun lähtee ja heti tuntuu, et pissattaa. Mut pitää nyt tän ajan mitä tällä on niin koittaa juoda tuo 3.. ehkä. :-D

Jännä sulla tuoki sormien turvotus. Mulla ei oo sellasta ollu. Samallai sormus pyörii sormessa ku aiemminki.. :-D (pitäs vissii lähtä pienennyttää, heh). Mikä se tuo eka tankkauspäivä on?

29.4.2015
pelargoni1
pelargoni1

Mie oon ollu nyt 1,5vk fitfarmin lite valmennuksella (lähes samanlainen ruokavalio kun gofatgo) ja kiloja on hävinny 2,9kg. Vettä en saa juotua suositusten mukaan ja sormet on ajan turvoksissa.. ja niinku pelargoni sano, vatsa ei toimi ihan normaalisti ja sen takia en uskalla jättää noita ällöjä vehnäleseitä pois, mut siirsin ne aamupuuron joukkoon että uppoo vähän paremmin..

Muuten menny hyvin, syömiset sujuu hyvin ja salilla oon käyny 3krt/vk +aerobista aina ku kerkee eli 2-3krt viikossa. Lauantaina eka tankkauspäivä!! :P

29.4.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Kah, täällä tämmönenki. Tuossa toisessa ketjussa tästä asiasta höpötellykki. Mut siis mulla nyt 5 päivää takana tätä nimenomaista gfg-dieettiä tai ruokavalioo. Aiempaa kokemusta tällasista ruokien mittailuista ei oo. Ruokailurytmn aikalailla tämän aikana samaa ku ennenki, eli aamupala lounas välipala päivällinen ja iltapala. Muutos tässä just tuohon tarkkaan ohjeen mukaiseen syömiseen. Liikkumista tulee muutenkin. Tänään hommasin tähän ne omegakolmoset ja sitten monivitamiinin ja tilasin sen dietmix-jauheen, et voin salitreenin tai kahvakuulatreenin päätteeks juoda. Muuten kaikki menny hyvin, mut toi VEHNÄLESE on jotain ihan kauheaa ja vakavasti harkitten siitä luopumista ja vaikka käytän tilalle kaurahiutaleita tai jotain. En tiiä. Ja sit oon huomannu, ettei mulla maha toimi ihan samalla (hyvällä) tavalla kuin ennen. Painoa lähti parissa päivässä -1,4kg ja neljänkin vuorokauden jälkeen se oli se sama -1,4kg.

Mulla oli jo tässä ennen tätä gfg:tä pari viikkoa jo herkkulakkoa takana ja ajattelin että tästä kuuden viikon herkkulakosta sama olla vaikka tällä sitten loput 4 viikkoa. Sitten jatkossa pikkusen jotain voi muokkailla ja soveltaa tosta ohjeesta pois, ja toki sitten en jatka punnitsemista. Tässä ihan hyvin oppii nuita sopivia määriä (joita kyl jo tässä ennen tätäki oon kovasti skarpannu, ennen dieetin alkua oon puottanu painoa noin 9kg). Mut niinku et vaikka kolmesta vesilitrasta vois siirtyä kahteen ja juoda ruuan kanssa maitoa niinku tähänki asti yleensä ja ottaa sen leivän vaikka sillä lounaalla ja päivällisellä ruuan lisäksi. Sellasta pientä "normaaliutta" ;-) mut ei kuitenkaa mitään ihan älytöntä muutosta. Vieläkin mietinnässä kovasti että miten herkkupäivän kanssa tekis. Pitääkö kerran viikossa vai miten. :-)

Miten ketjun aloittajalla tää kuuri meni? Olis kiva kuulla. :-)

28.4.2015
pelargoni1
pelargoni1

Minä olen superdietillä laihtunut 35kg 8-9kk lähtökohta siis näissä sama. noudatin 6vkoa täysin ohjeilla muutama viikko välissä vähän löysemmin ja taas tiukkaa settiä. kotitreenin lisäksi kävin kuntosalilla 3x viikossa. Minulla toimi tämä dietti ja aijon näillä myös jatkaa kunhan saan masuasukin pois masusta. sokeria en pysty syömään ollenkaan. ja nyt raskausaikana en oo onneks pystynyt syömään mitään suklaata vaikka niitä himoitsenkin. töissä ku tehtiin kiisseleitä ym jälkkäreitä aina jonkun piti tarkistaa maku ku ite ei osaa lisätä niin paljon sokeria. itelle rahka menis silleen ku töissä sinne tungetaan monta kiloa.

11.4.2015
Manta_86
Manta_86

Toimiiko tämä? Kokemuksia?

25.5.2014
carata
carata

mä kokeilin systerin kans pari syksyä sitten, oli itse asiassa ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa "dietti" jota oon kokeillut. oliko se kolme vai neljä viikkoa, en muista enää. viitisen kiloa lähti, mut ne kyl tuli aika nopsaan takaisinkin, koska en pystynyt pitämään sitä ruokavaliota. Tai mulla oli enempi tarkoituksena alunperinkin se, että saisin ruokailurytmin kohdilleen, mut en vaan pysty syömään niin usein.

hyvää tuossa oli se, että huomas miten sokeririippuvainen sitä on, aivan järkyttävät vieroitusoireet :O samoin se, että vaikka viikolla pystyis oleen krpeästi ilman herkkuja, se on kumma mentaalinen tunne et viikonloppuna on jotain hyvää saatava ihan siks et on viikonloppu.

treenasin Elixialla tuolloin, joten kävin ryhmäliikuntatunneilla eli aerobista lähinnä. En syöny lisäravinteita, palautusjuomana join lasin maitoa , se on kuulemma hyvä vaihtoehto palautusjuomille, kun ei mitään kovin rääkkitreeniä vedä :) niitä välipalapatukoita mulla oli laukussa jos oli jossain kaupungilla tmv välipala-aikaan, mut ne on kyl niin hirveän makuisia ettei huvikseen syö. Ja kaikista kovin paikka oli se maitorahka. En ole ikinä tykänny rahkasta yhtään ja se oli alussa tosi vaikea saada alas. Enkä tuon gfgn jälkeen oo syöny varmaan kertakaan. :) en siis tottunut makuun.

mut kannattaa ottaa se ehkä enemmän siltä kantilta et koittaa tosiaan saada se ruokailurytmi tuon avulla "oikeaksi" jos nyt ei ole ja tietty se on hyvä alkubuusti liikunnan säännöllistämiselle. Ja sen sokerin vähentämiselle. :) eikä niinkään miettiä et miten monta kiloa saa nopeasti pudotettua, niitä varmasti lähtee mut tosiaan tulee kyllä aika nopsaan takaisinkin jos palaa entiseen :)

22.3.2014
Mummy83
Mummy83
22.3.2014
Marjoy
Marjoy
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...