torstaita! :)

Siis mitä ihmettä, ei lörppäketjua vielä???

20.3.2014
riu
riu

Hellurei

Ihmisillä äksöniä elämässä. :)

Mulla tuo kuopus taas kotona ja aamu kierrettiin kauppoja ja postia. Ekaksi hain maitoja lidlistä, sit heitin poikien synttärikutsut postilaatikkoon ja mentiin Kodin tavaratalon avajaisia ihmettelee. Mukaan lähti Tefalin paistinpannu 10 eurolla, 10 litraa kukkamultaa eurolla, kirkas hanallinen mehukannu ja siemenperunoita. Sit myö suunnattiin cittariin mammuttelemaan ja sieltäkii lähti mukaan kaikenlaista pientä. Siellä ollessa tuli tekstiviesti postista et olis pakettia taas tarjolla ja takas postille siis. Mulle DNA soitteli tossa viikko sitten ja tarjoili Samsungin Tab 3sta, sitä 10"sta ja laajakaistaa ja vielä SIM-korttia tohon täbiin samalla hinnalla ku mitä nyt maksettu pelkästä laajakaistasta ni miehän ne sit tilasin ja tänään tuli.

Ollaan jonki aikaa mietitty et tuommonen täbi vois olla isännälle kiva. Sillä palaa hermot tohon vanhaan pöytäkoneeseen. Ni nyt sille sit saahaan tuommonen härveli. Kovasti se puheli et yhteiskäyttöön mut eiköhän se ukolle lähinnä jää. Mulla on tää läppäri. Vaikka on tälläki jo ikää. Ainaki 5 vuotta.

Sit koetettiin käydä tossa lähigrillillä hakee kebabia mut se olikii kiinni. Vanerit ikkunoissa jne. Sit vetästiin maksalaatikkoa a'la Atria.

Ja nyt kuopus nukkuu, minnuu haukotuttaa mut kai mun pitäis ainaki keilahallille soittaa et mahtuuko sinne kakaralauma bilettää 3 viikon päästä. Ja yhelle koululle soitella kans ja kysellä liikkasalia käyttöön jollekin illalle. Tanssiporukka kaipailee lisätreeniä tansseihin joita pitäs esittää 3 viikon päästä. On aikas vaiheessa tanssit vielä. Juuri kukaan muista miten ne menee.

20.3.2014
misukka
misukka

Päivää. Sain nukkua aamulla kymmeneen asti, mies nousi pojan kanssa tuntia aikasemmin. Aurinko paistaa :) Tälle päivälle ei sillai mitään sen kummempia suunnitelmia, huomenna menen pojan kanssa käymään ensimmäisen kerran Mll:n kerhoon, näkee poikakin toisia pieniä :)

Hyvää päivänjatkoa kaikille!! :)

20.3.2014
simpura
simpura

no huomenta! Meillä rupee olemaan kirppikset kierretty. Löysin eilen kyllä kesäksi shortseja ja yökkäreitä pojalle. yhdet vk-housut vielä ku löytäisin ja muutaman yökkärin ja lippiksen kesäksi ni pärjäisi taas puoli vuotta. Nyt vaan tallille tänään ja ihmisten aikaan kotiin

20.3.2014
teeko
teeko

Mie istuksin tytön kanssa hammaslääkärissä uottamassa. Tai no aika oli ysiltä ja päästiin sieltä kymmenessä minuutissa ulos, mutta tytöllä oli alkava reikä hampaassa ja se lääkäri halus että tyttö käy vielä hoitajalla joka opastaa hampaitten pesussa. Saatiin aika sitten puol kymmeneksi. Kai sitä mieluummin samalla ettei tämän takia tarvii uuvestaan tulla :D

Täältä ku päästään niin jos sitten kävis kevätmarkkinoilla uuvestaan ja mammuteillakii vois pyörähtää. Pikkasen jos kerkeis kouluhommia tekemään ennen ku iltapäivällä on pojan hojks eskarissa :) Sitä uotan kyllä mielenkiinnolla!

Mitäs muitten päivään? :)

20.3.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...