Keskiviikkoaamuja! :)

Se ois tääkii viikko jo puolessa :)

19.3.2014
riu
riu

kiitokset tsempeistä :) juu ei tää paha ollu vaikka jännittiki ja sen vuoksi ajo tökkii vähä.. mut eläpä misukka huoli sain oikein kättelyt ja onnittelut ku ajoin niin taloudellisesti et vejin päivän pohjat ja tehtään setätkää ei matka-ajolla meinaa saaha kulutusta nuin alas :D nyt sitte jännätään sitä rataa...

19.3.2014
Tatja84
Tatja84

Päivää :) Aurinkoinen päivä. Kävin pojan kanssa ulkoilemassa ja sitten käytiin kirpparilla, pojalle löyty pari vaatetta :) Illalla kävis saunassa.

19.3.2014
simpura
simpura

tsemit tatjalle. Mä muistan vieläki oman kakkosvaiheen ajoni vaikka siitä on yli 10 vuotta jo :D Mä olin kans ihan paiseessa ja se ajo meni niin persiilleen ku mennä voi. Ajoin ihan liian kovaa ja taloudellisuudesta ollu tietoakaan. Ja sit ku ajettiin mulle vieraita reittejä ni se oli siinä sit.

Onneksi siinä ei voi menettää kertaalleen saatua korttia :) Korkeintaan se opettaja vähän naputtaa siitä et vois sitä taloudellisemminki ajaa ja vauhtia vähän vähemmän et on tilannenopeudet kohdillaan.

Eli nou pänik! :D hyvin se menee. Tai jos ei, ni ei sit.

Liukkaan ajossa (2. vaihe ja omalla autolla) mulla meinas kaatua auto kyljelleen. Hups! Kunnon luisuun sain sen auton ja sit ottiki kuiva reuna kii ja auto meinas kellahtaa kyljelleen. Joku niistä valvovista opettajistaki otti vähän vauhtia takavasemmalle silloin.

Että sattuuhan näitä. :)

19.3.2014
misukka
misukka

pittää purkaa jonnekki tätä jännitys-kauhistusta.. mulla olis eessä autokoulun kakkosvaiheen arvioiva ajo ja mä INHOON sitä että joku istuu kyytissä ja kyttää mun ajamista.. pikkusen jäi kammotus autokoulusta :D ja kun ei muutenkaa vielä oo oikeen sinut autoilun kans.. ja perjantaina olis viel se liukasajo... Arrrrghhhh mää kuolen...

19.3.2014
Tatja84
Tatja84

Vähänkö hienoo piglet :)

Teeko Info-kirjakaupasta vois löytyä silkkipaperia. Siinä talossa missä on kenkäkauppa. Postin talon vieressä. Mä en oo kyl ees kattonu et vieläkö se Tiimari on elossa vai onko se jo suljettu. Ja aika vähissä siellä on silkkipaperit olleet. Jotain keltasta ja sinistä on tainnu olla.

19.3.2014
misukka
misukka

Huomenta päivää! Me mennään tallille ja sit tarvis käydä varmaan tsekkaa uus kirppis Nummelassa Ja Kattoo jos sieltä suunnalta löytyis jostain liikkeestä silkki paperia. Eilen käytiin Lohjalla kirppiksellä ja löysin kolmet shortsit pojalle vaan. Illalla saunaan Ja pyykit pyörimään.

19.3.2014
teeko
teeko

Mä vasta suunnittelen niitä kutsukortteja :D Turtleseiksi taitaa mennä. Tai sit ollaan tylsiä ja laitetaan tekstarilla viestit jos tulee liian hoppu. Me ollaan varoteltu lähipiiriä et tälläselle päivälle ollaan pirskeitä suunniteltu et tietävät suurin osa jo päivän. Ja jos eivät pääse ni se on sit ihan oma moka. Mie ruppee mittään miljoonan päivän synttäreitä pitämään.

Ja ihan suvulle on nämä pippalot tulossa. Esikko saa pitää kaverisyntskyt silloin oikeana päivänä. Yritetään järkätä skidit illaksi keilaamaan.

Nyt täytyy yrittää kuukletella sopivia kuvia kortteihin ja sit varmaan täytyy lähtee jostain hakee tarvikkeet värkkäykseen. Ei mulla oo vihreetä kartonkia :)

Meilläki mun vanhemmat on mamma ja pappa. Esikko alko huutaa pappaa ja iskä kuhtu äiteetä meidän mammaksi ni siitä se tarttu esikolle. Äitee vähän yritti vastustella nimitystään mutta minkäs se sille voi. Ko ei mummut ja mummitkaan kelvannu... Totes et kai hän sit mieluummin on mamma ku mummo. Hän mikään mummo ole :D

19.3.2014
misukka
misukka

huomenta! mentiin yö yhden pysähdyksen taktiikalla, nukkumaan puoli 11 ja herätys 3 aikaan ja sit taas kuudelta, jonka jälkeen ollaanki oltu pystyssä, ku esikoinen heräsi puoli seiskan aikaan.

kevätmarkkinat kuullostaa kivoilta, joskin vielä kivempi varmaan olis jos olis semmoinen ihana kevätilma :) ensin valitetaan kuukausitolkulla et tulis lunta ja sit kun tulee ni ei hyvä ;)

millaiset kutsukortit teit misukka? onko teillä joku teema vai aikuisten juhlat?

mun tarttis soitella neuvolaan tänään, mut siinä onkin päivän pakolliset :) iisiä elämää. no, parit kakkapyykit pestä ku likoavat tuolla.

19.3.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenia

Mulla taas rauhallinen päivä kotona kun lapset pois jaloista. Kohta pittäis mennä kuopusta herättelee, esikko oli jo ihan virkeenä pystyssä ennen mun herätystäni.

Mun pitäis kai tänään koettaa väsätä lasten synttärikutsut, että ne sais maailmalle. Onhan tässä 2 viikkoa juhliin :D

Riun päivä kuulostaa aika kivalta. Jos ei koulujuttuja lasketa ;)

19.3.2014
misukka
misukka

Täällä on tännään kevätmarkkinat! :) Tosin ei ehkä arvais kun ulos kahtoo, se yön aikana on satanut lunta :D Mutta markkinat kuitenkii pietään ja sinne myökii mennään iltapäivällä. Aamusta laitan lapset maailmalle tavalliseen tapaan ja tännään tuo meijän raihnainen isimies saa luvan antaa miulle työrauhan aamupäivästä. Ois pikkuhiljaa pakko saaha kouluhommia eteenpäin... Iltapäivällä on keskimmäisen geeniperimän puheterapia, sen jälkeen haetaan loputkii tenavat ja mennään sinne markkinoille :) Miehen vanhemmat on tulossa kanssa tänne ja tuovat tullessaan hauen. Nami :)

19.3.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...