Hammastahna

Onko olemmassa pahanmakuista hammastahnaa?? Alkaa niin korpee kun toi 3v nielee vaan hammastahnansa!

17.3.2014
Lintu4
Lintu4

No meillä kyllä sylki hienosti jo pienempänä, mut jääräpäisyys ja uhmailu tuottanu tulosta tässäkin asiassa...tää kun on kans sellanen helppo uhmailun kohde, kun pakkohan ne hampaat on pestävä, ihan niinku toi nukkuminenkin on helppo uhmata kun ketään ei voi käskee väkisinkään nukkua...

18.3.2014
Lintu4
Lintu4

Se pikkurillin pään kokoinen tippa tahnaa ei tapa. Lapset ei sylje tuossa iässä, eikä aiemminkaan, eikä siitä kuulemma vaaraa ole.

18.3.2014
carata
carata

no meillä tykkää eniten sellasesta purkastakin et itelläkin vedet valuu silmistä kun sitä syö, et ei ainakaan auta toi aikuisten hammastahnakaan...mut kai sit vaan antaa sen syödä sitä ja ei se meillä oo viel tuubista suoraan sentään ruvennu syömään.

18.3.2014
Lintu4
Lintu4

Meillä on tytöllä jotain apteekin ja sit sellaista vaalean punaista muumitahnaa. Molemmat tekaistuja makuja, ei mitään herkkuja kumpikaan, mut vaihtelun vuoksi muutama eri. Ne missä on vähemmän fluoria on kai vähän paremman makuisia, mut hyötyähän niistä ei sit ole niin paljoa.

18.3.2014
carata
carata

Mun mielestä lapset nielee melko pitkään tahnan ja se ei ole vaarallista. Tietty, jos lapsi tykkää tahnaata ja syö sitä suoraan tuubiatakin, niin kannattaa toki tehdä muutakin kuin opettaa sylkemään. Mulla oli lapsena mintun makuista ja en tykännyt siitä. Vielä näin reilu 20 vuotiaana minttu hammastahnat ja purkat on kamalia. En kuitenkaan tiedä, kannattaako ostaa kamalan makuista tahnaa siinä pelossa, että hampaiden harjauksesta tulee horroria. Apteekissa on lapsille tahnoja, jotka ei maistu juuri miltään. Ei siis hyvää, muttei pahaakaan. Sitä ei ehkä haluais syödä ainakaan pelkilleen.

18.3.2014
carata
carata

Meillä esikko ei tykkää noista isompien lasten minttutahnoista. Harjaa kyllä niillä ja kait se kohta alkaa tottua. Vasta pari vuotta niillä hinkannu hampaitaan.

Mä en tiedä auttaako tohon muu, ku et täytyy vaan laittaa niin törkeen vähän sitä tahnaa ettei haittaa vaikka söiskin sen. Ja tuubi niin korkeelle ettei lapsi pääse siihen käsiksi. Sit kai jotain purskuttelutreeniä ja kieltoa kiellon perään, et sitä tahnaa ei syödä.

Esikko jonku aikaa nieli ne tahnat aina, se ei jotenki suostunu millään tajuumaan, et se pitää sylkee ulos. Pitkällä jankutuksella se sit lopulta alko sylkee pois.

18.3.2014
misukka
misukka

....

17.3.2014
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...