Peräpukamat synnytyksestä?

käsittääkseni yleinen vaiva joten luulisin et joku muukin kärsiny niistä? esikosta en muista, pieni mielikuva on et sillonki olis ollut, mut ei näin kipeitä. Nyt on isot ja aivan sairaan kipeät, vessassa käynti on suurta tuskaa. onko jollakulla kokemusta jostain hoidosta vai onko kaikilla lähteny itsestään vaikka olis pahatkin? inhottavaa ku muuten meni niin hienosti synnytys että olis ollut ihan kunnossa ni nyt tuommoiset tekee pelkästä kävelystä tuskaa, istumisesta puhumattakaan.

17.3.2014
Mummy83
Mummy83

Mulla ei ole kolmen synnytyksen jälkeen moisia tullut ja siitä kiitän kuivattuja luumuja ja pajalan puuroa. Niitä söin ennen synnytystä ja synnytyksen jälkeen. Vatsa toimi hyvin, ei tarvinut istua vessassa tuntia tolkulla. Eikö tarvinut muutenkaan punkea synnytyksen jälkeen. Repeämät ja kova vatsa vois olla ihan kiitettävä tuska.

18.3.2014
carata
carata

En mäkään ole koskaan tunnistanu itelleni ummetusta synnytyksen jälkeen mut ihmeesti noi ummetusta vähentävät valmisteet on helpannu siihen, et saa tavaran ulos. Onhan ne suolet siellä aika mutkalla ja vaihtanu paikkaa ni vähänki kovempi tuotos voi jumittua aika helposti.

Kuopukselle suosittelivat sellasta ummetuslääkettä kuin Pegorion. Se kuulemma imeyttää kakkaan enempi vettä ja tekee siitä löysempää. Kannattaa ainakin kokeilla.

18.3.2014
misukka
misukka

tota sheriproctia apteekista hainkin, tai siellä suosittelivat sitä. Täytyy toivoa et helppaa nopsaan ku tänään tosiaan niin kipeät et itkua väänsin. Pelkkä ilmakaan ei tule suoraan läpi vaan täytyy työntää joten se on joka kerta vessareissu kunnei tiedä mitä sieltä tulee läpi. Sikäli jännä että omasta mielestä ei ole ollut kovalla vatsa, se vaan ei synnytyksen jälkeen toiminu normisti tai johtuuko siitä jälkivuodosta ettei uskalla vaan pidättelee..

Vettä oon imetyksen takia tai maidonnousun takia juonutki 3-4l päivässä.
Täytyy tuo ruokavalio vielä tsekata tukemaan paranemista.

17.3.2014
Mummy83
Mummy83

Mulla ollut käytössä scheriproct neo, tai jotain sellasta. On toiminu tosi nopsaan. Kuivattaa sen pukaman.

Turvotuksesta ja ummetuksestahan nuo tulee joten yritä kaikin keinoin saada suoli toimimaan, niin pukamavaivakin helpottaa. Paljon kuituja ja vatsaa pehmittäviä aineita, paljon nestettä. Siinäpä oleellisimmat ohjeet.

17.3.2014
misukka
misukka

up

17.3.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...