Mansikkahillo

Siivosin tässä pakastinta ja sieltä löytyi monta pakasterasiallista viime kesäisiä mansikoita. Muistelen, että ne oli jo pakastusvaiheessa vähän ylikypsiä, mutta kun sukulaisilta saatiin ne ja yhdessä perattiin, niin en raaskinut heittää niitä menemäänkään. Ajattelin nyt keittää niistä hilloa. Ongelmana on vain se, etten ole koskaan keittänyt hilloa. Auttaisiko joku? Lasipurkkeihin on tarkoitus purkittaa. Käytin purkkeja jo astianpesukoneessa, pitääkö purkit vielä steriloida erikeen tai käyttää uunissa? Muistelen, että kun olin pieni, niin äiti käytti lasipurkkeja uunissa ennen purkitusta.

17.3.2014
ribery
ribery

Kiitos, eikun keittelemään :)

17.3.2014
ribery
ribery

ja voihan sen hillonkii pakastaa jos mieli tekkee... vaan äkkiä se hupenee kun tekkee pannaria :D

17.3.2014
riu
riu

Ohje löytyy hillosokeripussin kyljestä. Sillä meillä aina tehty. Ja hyvää tulee.

Hillo suositellaan purkittamaan kuumana kuumaan purkkiin jotta siitä tulee mahdollisimman ilmatiivis ja siten säilyy paremmin. Mut ei se purkin kuumennus ole pakollinen jos kohtuu nopsaan syötte hillot pois.

17.3.2014
misukka
misukka

että hillua pitäisi saada :D

17.3.2014
ribery
ribery
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...