Mikä on paras vakuutusyhtiö?

(null)

16.3.2014
Chinchilila
Chinchilila

Ihan oikein järkeili. Noin se menee. Ja jos taloyhtiö on määritellyt omavastuun korkeaksi halvemman vakuutuksen saadakseen, ei siinäkään syypää ole vakuutusyhtiö.

17.3.2014
misukka
misukka

Ja lattiahan loppupeleissä menikin kotivakuutuksesta. JOS olisi kosteus mennyt rakenteisiin, olisi silloin lattiakin mennyt sieltä taloyhtiöltä. Näin pohjantähti asian järkeili.

17.3.2014
carata
carata

Kosteusmittaaja meni taloyhtiön vakuutusyhtiöstä, koska se mittasi rakenteet, eli kävi mittaamassa betonin, kun lattia oli avattu.

17.3.2014
carata
carata

Mie oon tuosta edelleen sitä mieltä et se kosteusmittaajaki olis pitäny mennä kotivakuutuksesta. Ku taloyhtiön vakuutuksiin kuuluu rakenteisiin menneet ongelmat. Lattiaa ei lasketa niille vaan asukkaalle. Noi vastuurajat on joskus taloyhtiöissä ongelmallisia.

Ja kyllä netissä toimii korvaushakemukset. En muista et oisin kertaakaan hakenu paperilla sieltä mitään muutamaan vuoteen. Joskus 10 vuotta sitten meni joku kaskon juttu vielä paperilla.

17.3.2014
misukka
misukka

Ja siis, meilläkin OPn kotivakuutuksessa ja monessa muussa omavastuu on 150€.

17.3.2014
carata
carata

Ja niin, pohjantähden yksi huono puoli on ollut ainakin se, että kaikki asiat hoidetaan paperilla, mitään ei voi hoitaa netin kautta. Taloyhtiön kanssa juteltiin aiheesta tuon vesivahingon jälkeen ja vaihdoimme toiseen vakuutusyhtiöön, jossa vakuutus on halvempi ja omavastuukin pienempi. Suosittelen todellakin vertailuttamaan vakuutusyhtiöitä ja ainakin katsomaan nuo omavastuut.

17.3.2014
carata
carata

Misukka (ja muutkin), haettiin ensin OP:sta, jossa oli kotivaakutus. He ilmoittivat korvaavansa vain astianpesukoneen. Pesukone oli 2006 vuonna ostettu ja ikävähennyksen jälkeen korvattavaa jäi sen verran, että 150€ oma vastuun jälkeen ei saatu mitään. Pohjantähti on paritalomme taloyhtiön vakuutusyhtiö, josta haimme korvauksen lattiasta, kosteusmittaajasta ja rakenteista. Mittaaja kävi (400€) ja totesi, että vain lattia on pilalla. Pohjantähti ilmoitti, ettei korvaa lattiaa, vaan se menee OP:sta jossa kotivakuutus. Näin ollen pohjantähden 1000€ omavastuu ei täyttynyt ja maksettiin tuosta mittaajasta itse, vaikka muiden vakuutusyhtiöiden kerrotaan maksavan ensimmäinen mittaus!! Op:sta haimme lattiaa ja saimme sieltä pienen summan, joka kattaa sokkelit ja uuden lattian keittiöön. Pohjantähteen meiltä meni siis 400€ rahaa, vain siksi, että astianpesukone meni rikki.

17.3.2014
carata
carata

Meillä on ollut lähivakuutuksessa ja ollaan oltu enemmän kuin tyytyväisiä. Lasten vakuutuksissa on omavastuu 50 € per sairaus, mikä on loistava meijän perusterveille lapsille. Vajaa vuosi sitten meijän pienin yritti polttaa koko meijän talon ja sillonkii vakuutus toimi moitteettomasti, alle viikon oli aina korvaukset tilillä kun vaan kiikutti laskuja yhtiöön. Meillä kotivakuutuksen omavastuu on 150 € jolla saatiin uudet tasot keittiöön valmiiksi asennettuna, hellan ja liesituulettimen, niin ja tietty kaikki tavarat jotka meni käyttökelvottomaksi. Kotivakuutus on korvannut lisäksi mm. kaksi tietokonetta, wiin, lasten sulattaman pakastimen sisällön jne. Aina on korvaukset tullu noppeesti eikä mistään ole tarvinnut riidellä :)

Joka tapauksessa vakuutukset kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa aina aika ajoin! Miettikää mikä yhtiö vastaa parhaiten teijän tarpeisiin. Lisäksi kun aika ajoin kilpailuttaa vakuutukset niin sitten voi käyvä omassa yhtiössä kertomassa miten halpaa hintaa muualta luvattiin niin ne antaa sitten lisää alennuksia... ;) Meilläkii mennee pitkän matkaa toista tuhatta euroo vuuessa vakuutuksiin, niin ollaan varmaan semmosia asiakkaita joista ne halluu pittää kiinni :)

17.3.2014
riu
riu

Jos mä nyt oikein ymmärsin caratan tulanteen, niin toi oli taloyhtiön vakuutus jossa tonnin omavastuu. Tuommonen, et tiskari tai pesukone lyö vedet pihalle, ei yleensä kuulu taloyhtiölle vaan siinä astuu kuvaan oma kotivakuutus.

Väärästä paikasta haettu korvauksia.

17.3.2014
misukka
misukka

Juu tapaturma joo mut sairauskulu onkin sit ihan asia erikseen...ton omavastuunhan saa itekin määritellä, et mitä isompi omavastuu niin sitä pienempi vakuutusmaksu.

16.3.2014
Lintu4
Lintu4

Op:ssa lapsilla myös hampaat vakuutettuina, en tiedä saako muualla. Ei paljoa vertailtu, koska nuo kerryttää bonusta ja bonuksella saa maksettua laskuja.

16.3.2014
carata
carata

Meillä autot If:ssä. Henki/sairasvakuutukset meillä aikuisilla ja lapsilla op:sss, siellä myös talo, omaisuus, matkatavara ja mun yritys. Asutaan paritalossa ja rakenteet/talon vakuutuksena pohjantähti, josta ei mitään hyvää sanottavaa. Meillä siis astianpesukone vuoti lattialle, lattia meni pilalle, samoin keittiön kaapit imi vettä. Pesukonekin oli uusittava. Omavastuu laitevahingossa oli 1000€. Kosteusmittaaja ja kaikki piti maksaa itse. Omavastuu ei täyttynyt, olisi siis pitänyt antaa vesien valua kunnolla ja laittaa vielä vähän lisääkin. Autot if:ssä koska on halvin. Op:ssa kaikki muut.

16.3.2014
carata
carata

Pohjantähti myös ja vakuutus on voimassa sinne vanhuusikään asti, kun moni muu lapsivakuutus loppuu kun täyttää 18 ja sit tuleekin paljon rajoitteita kun uutta hakee, jos nyt on käyny niin et on sairauksia ym.

16.3.2014
Lintu4
Lintu4

Meillä pohjantähti. Omavastuu menee kerran sairautta kohden. Ei vuosittaista omavastuuta vaan kerran menee ja sitten tulee kaikki kotiinpäin. Meillä omavastuu 100e.

Erikoisvauvanmaitokorvikkeet kuuluu myös joita useimmissa vakuutusyhtiöissä ei korvata lainkaan.

Ja mikä tärkeintä, korvaukset saa nopsaan tilille.

Tyytyväisiä ollaan oltu. Pohjola jäänyt jo vuosia jälkeen vaikka ollaan op asiakkaita ja bonuksia kertyy.

16.3.2014
misukka
misukka

Ollaan keskitetty kaikki LähiTapiolaan ja oltu tyytyväisiä.Lasten vakuutukset on huiput,korvauspalvelu toimii netistä loistavasti ja omavastuu (80-100€) niistä menee vain kerran vuotta. Muutenkin ihan ok pulju ollut. :)

16.3.2014
Myy76
Myy76
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...