Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Isille tai ei?

Tammikuun lopussa jätin mun mies ja meillä on kaksi yhteiset lapset. Hän nyt sano että halua tulla hakemaan poikamme joka on 2v toukokuussa, ja että tyttömme on liian nuori vielä (4kuu) että hän tartte vielä äitinsä. Poika oli fammon luona eilen ja hän tiesi siitä, mutta ei edes mennyt tapamaan poika! Arvaan että on liian paljon tekemistä uus  tyttöystävänsä kanssa ettei mennyt. No, hän ei jaksanut hoita lapset kun olimme yhdessä vaan oli liian väsynyt työn jälkeen (hän väitti) ja v-loppuisin hän meni juomaan kalja ystävien kans koska oli ollut niin rankka viiko. Hän on vielä sama paikassa töissä, että vähän mietin miten hän tarkoita että jaksais nyt sitten yksin hoitaa... Mutta suurin syy miks en haluais että ne tavataan on kai että mä pelkään mitä hän siellä opettaa niille. Heidän isä on tullut rasisti ja vaikka hän sano että ei opettais sitä niille niin kyllä hän vielä varmasti olis kun olin hänen kans; kommentois koko ajan kun näkis ulkomaalaisia, semmonen musiiki miss sanotaan suoraan että ne ovat "huono ihmiset" jne. Ja juuri se että en usko että jaksais hoita ne vaan menis äitinsä luona tai veljensä luona ja antais ne hoitaa niin hän sais vain istua ja otta iisisti... Mutta entiedä jos silti olis oikein pidä lapset pois vai ei... Mitä mieltä olette?

16.3.2014
Silvermarion
Silvermarion

Anna vain mahdollisuus isälle lapsiensa tapaamiseen.

Ei meidän äitienkään asenteet aina ihan parhaita mahdollisia ole, mitä lapsillemme välitetään.

16.3.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Munkin mielestä parempi antaa kokeilla. Kyllä sen tosiaan huomaa, jos isä ei lasta hoida.

16.3.2014
carata
carata

No jos hän nyt kerran haluaa lapsen luokseen, antaisin mahdollisuuden. Kaksivuotias on vielä niin pieni ettei ihan heti ole imemässä vaikutteita. Kyllä sinä ajan kanssa huomaat jos homma ei toimi ja jättää lapsensa hoitamatta.

Anna mahdollisuus osoittaa että välittää lapsestaan.

Vaikka hällä on jo uusi nainen kierroksessa, ole aikuinen ja anna lapsille mahdollisuus isään vaikka se sua kiukuttaisi ja ärsyttäisi kuinka.

16.3.2014
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...