äkillinen huono olo

Onko kellään muulla ollut vastaavaa? Itselläni tuli tänään aivan puskista syömisen ja teen juomisen jälkeen (ehkä noin vartin kuluttua) todella väsynyt olo, alkoi pyörryttämään ja oksettamaan. Kesti ehkä parikolme minuutta. Huomasin toissapäivänä saman, kun olin syönyt jugurttia ja juonut teetä niin alkoi hiipimään huono olo, mutta se meni ohitse ja oli melkeinpä huomaamaton tämänpäiväiseen. Hemoglobiini ja verenpaine ollut erittäinkin hyvät koko raskauden, mutta mistä tälläinen voisi johtua?

12.3.2014
Paula265
Paula265
2 years, 8-month-old toddler

En mä oo huomannu mitää noissa ruokailuväleissä. Täytyy varmaan testailla, ettei tuu suuria yllätyksiä jos menee jonneki ulos syömää.:/

14.3.2014
Paula265
Paula265

Mulla tuli kans samanlainen Prismassa alkuraskaudessa. Ensin oli vähän huono olo, sitten kamala tuskan hiki, jonka jälkeen sumeni. Jalat lähti alta, mut koska mies oli mukana niin ei käynyt kuinkaan. Mullakin silloin oli alla hyvin syöty aamupala (leipää, teetä, jogurttia ja hedelmiä).

14.3.2014
carata
carata

mä olisin kans veikannu tuota verensokeria, ootko huomannu jotain yhteyttä et jos illalla on syöny vähemmän eli on iso ruokailuväli?

mulla on kans tullut muutaman kerran niin et syömisen jälkeen, just joku vartti, puolituntia, aivan järkyn huono olo, oon sit menny vaan pitkäkseen ja odottanu et menee ohi. Silti kun oon mitannu sokereita tunnin syömisestä, ni arvot on ollut ok, ei edes hiponut rajoja.

12.3.2014
Mummy83
Mummy83

Tota sokeri juttua oon miettiny, varsin ku käytän hieman hunajaa teen kanssa. Mutta sit taas aamusin ei oo ollu mitää ongelmaa, vaikka oon teetäkin juonu aamupuron ja leivän kanssa..:/

12.3.2014
Paula265
Paula265

Mulla oli tollaisia tuntemuksia kun oli migreeni tulossa. Mulla myös verenpaine matala. Äkillisesti tulis mieleen verensokeri? Jogurtissakin kun on sokeria, niin oisko äkillinen muutoskin huono?

12.3.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...