Tiistaita!

mikä boogie? täällä on niin ihana keväinen päivä :) aurinko paistaa vaikkei vielä lämpötila korkealla ole. tekis mieli kävellen viedä tyttö eskariin, mutta eilisillasta lähtien tuo vauva on porautunut jonnekki tuonne lähtökuoppiin niin että jo pienten matkojen käveleminen sisällä tekee tiukkaa, tuntuu et se tulee ihan just ulos sieltä. en muista esikosta tämmöistä ollenkan, voiko tuo kestää kauankin, vai olisko tää nyt jo merkki siitä että kohta puoliin vois pullahtaa ulos?

11.3.2014
Mummy83
Mummy83

Ihana reipas pikku mies teillä♥ se on juu jännä miten täällä Lohjan alueella venyy nuo ajat ku 2 viikkoa on maksimi lain mukaan minne saa kiireettömän ajan laittaa. . Eikä tuu tuo täällä päin muuttumaan ku huonompaan suuntaan kunta uudistuksen myötä ku loppuu työntekijät. Meillä oli pari viikkoa sit tk.ssa sellainen tilanne et yksikään lääkäri ei puhunut kunnolla Suomea. nii jäi ukko tutkimatta. ..

11.3.2014
teeko
teeko

Täällä kunnalliselle saa päivystysajan ihan het aamusta tai sit ilta-ajan vähän myöhemmin soitettuna. Todenneet ettei noi päiväajat riitä mihinkään ja kokoajanhan saa siis soiton lisäks kävellä ovesta sisään ja jäädä odottamaan. Jos ne kahtoo ettei o kovin akuuttia ni tuurilla saat ajan 2 viikon päähän, useimmiten mennee 3-6 viikon päähän.

Me käytiin kuopuksen kanssa lasten polilla. Lääkäri oli sitä mieltä et hänen mielestään kyse ei ole varsinaisesti maitoallergiasta vaan sellaisesta herkkyydestä joka ajan kanssa väistyy. Et allergia on sit lopun elämää. Mut kun ei ole iho-oireita ni tää on vaan tällästä herkkyyttä. Mulle se nimitys nyt on ihan se ja sama, käytännössä maito ei vaan millään muotoa käy.

Mut käytiin verikokeessa johon se laitto verestä otettavat vasta-aineet allergioihin, keliakian ja jotain muita. 8 tarraa tulostettiin ja kolmeen putkeen verta. Mut jäpikäs oli kyl tosi reipas. Ilman puudutusta ni ei ees hätkähtäny ku piikki meni ihosta läpi. Katteli vaan ku verta valu putkiloihin. Ja kelloki oli vaikka ja mitä siinä vaiheessa ja lounaski oli jääny syömättä ku lääkäri oli myöhässä.

Käytiin sit hakee kuopukselle hieno kuorma-auto palkkioksi kun oli niin reipas. Ja labrastakin kaivelivat oikein superison tarran sille mukaan. Ja Lohjan cittarissa käytiin syömässä mustaa makkaraa ku ei oikein pitemmälle kehannu lapsen ruokaa venäyttää. Kaiessa muussa oli kermaa ni ei voinu mitään jauhelihapihviä ja pottumuusiakaan ottaa. :/

Nyt napero nukkuu ja mun pitäis laittaa possun sisäfile uuniin, et saahaan tunnin päästä ruokaa napaan.

11.3.2014
misukka
misukka

nii ja kyllähän sitä saa koko kesän kotona huhkia niin paljo ku jaksa..

11.3.2014
teeko
teeko

mummylle Tervemenoa synnärille! Mulla tuli tuollainen olo pari päivää ennen ku poika synty. Me ollaan oltu tallilla koko päivä ja ajattelin kohta suuntaa kotiin. tuotiin mun hepan laatikko tänne vihdoin ja päästään pe sit täyttää se ku aattelin silloin siivota ton varuste huoneen. Tänään ku haravoitiin ni huomenna se on sit silleen et saadaan haravoinnit loppuun. To tuo kumnitäti mietti jos siivottais yhtä tarhaa. ens viikolla vois sit korjata loppujen laitumien aidat. yks 2ha kiersin jo pojun kans viime viikolla yks päivä ku etsittiin kissaa joka oli kateissa (naapurin puussa). Nuo on niin helpot ku näkyy olevan melkein kaikki tolpat pystyssä ni ei oo ku päivän homma. nää kaikki ku saa tehtyä ajoissa ni ehtii sit nauttii kesästä ja sadepäivinä voi ottaa rennosti :)

11.3.2014
teeko
teeko

LA on lauantaina 15.pvä, tuo typerä libero näyttää sen ensimmäisen LAn mikä oli 4. pvä, mut se muuttus ultrassa. Esikosta ei ollut tosiaan tämmöistä, mut jos se viikkoja voi kestää eli ei ole varma merkki et kohta tulee, ni ehkä mä sit uskaltaudun kävelemään ja nauttimaan ulkoilmasta.

anniina no jo on ettei lääkäriaikaa saa :( tosin täällä kunnallisella se on niin että jos soitat tänääneikä ole aikoja, ni ne pyytää soittaan huomenna uudelleen tai käskee päivystykseen 16 jälkeen eli eivät edes anna aikoja tuleville päiville..? tai ainakin ne kerrat ku ite koittanu soittaa aikaa, mut toisaalta kunnallista käytetty viimeks viis vuotta sitten et voi olla käytännöt muuttunutkin..

11.3.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta :)

Keskimmäisen kohalla oli pari viimestä viikkoo tuon tapasta. Aina ku istahti niin varmaan toinen sai osuman päälakensa :D Se oli ihan siinä tuntumassa... Toisaalta se oli myös se nopein synnytys :D

Tuvitus mimmosia partylite-juttuja sie haet? Ne on aikas kalliita, mutta osa on oikeeti tosi kivojakin :)

Miun lapset on nyt maailmalla, tytön koulutaksikaan ei ollu ku kymmenen minuuttia myöhässä :D Tässä jos kampais naaman ja lähtis kouluun pönöttämään ja kirjottamaan tehtäviä. En tiiä miksi, mutta siellä saa jotenkii paljon paremmin aikaan ku mitä kotona :D Illalla ei mittää sen kummempaa ohjelmaa, kuhan ollaan jo ihmetellään. Mikä on tosi kiva juttu :)

11.3.2014
riu
riu

Huomenia

Täälläkin ihana aurinkoinen aamu. Tietysti kun olisi saanut taas nukkua, niin esikko oli jo ennen seitsemää kyselemässä että saako mennä leikkimään. Totesin, että nyt sietää kyllä hetken pötkötellä viekussa.

Meillä on tänään kuopuksen kanssa lastenpolikäynti. Allergiaa katsellaan, että onko muutakin kuin se maito.

Mummy, siehän oot kai jo jatkoajalla tuon odotukses kanssa? Jospa tuo tietäis et kohta tulee ulos.

Mulla tuo kuopus laskeutu tosi aikaisin ja kiinnittyki jo rv 30 ja kävelin pallo haaruksissa kai vikat 4 viikkoa ainakin ellen vähän enemmänkin. Ku ei voi muistaa tuollasia 3 vuoden takasia enää :D Ja esikkohan ei kovin alas tullut ennen syntymäänsä, kiinnittynyt oli kyllä.

11.3.2014
misukka
misukka

up

11.3.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...