pissatulehdus raskaus aikana

Siis te joilla ollu ni onko Se normaalia et sattuu selkää ja mahaa nipistelee vai pitäskö huolestua...,alkavasta keskenmenosta.... Tänään sain lääkekuurin ja kuurin lopussa estolääkitys... Itelläni oli kerenny mennä pahaksi Tää pissatulehus ja lääkäri kyseli onko maha ollu kipeenä kurkatessa tonne alas mut sikiö oli elossa mut siis pitäskö olla huolissaa jälkeepäi ku miettii et aika oudossa, yhteydessä kyseli mahakipua ja oli rastinnu keskikohtaa sen ruksin et kohtu kiintee pehmee

10.3.2014
SatakieliSaari
SatakieliSaari

Tuo on totta. Pitää itse sanoa, että on raskaana. Mutta lähinnä ajoin tuossa sitäkin takaa miten joku lääkäri voi olla täysin toista mieltä kuin joku toinen. Minulle yksi määräsi päänsärkyyn raskausaikana panacodia, toinen sanoi, että ei edes buranaa, saati tuota panacodia.

11.3.2014
carata
carata

Asiakkaan pitää raskaana ollessaan kertoa lääkärille raskaudestaan, jos sen tietää.

Yleensä lääkärit kysyykin asiaa, mutta joskus voi jäädä kysymättä.

11.3.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vaaraa vauvalle ei ole, paitsi jos menee pahaksi ja menee munuaisiin. Silloinkin on hoidettavissa lääkkeillä, mutta kipu voi olla kova ja lääkitykset sen mukaiset. Välttämättä sekään ei aiheuta keskenmenoa, mutta ainahan nuo lääke hommat odotusaikana on arveluttavia. Jonkun mielestä kun jotain voi syödä ja toisen mielestä ei....

11.3.2014
carata
carata

Ja vielä.. Vaikka lääkäri kysyi tuota vatsakipua samalla kun katsoi alapäätä, en usko sillä olevan mitään eroa siihen, että olisi kysynyt sitä muussa tilanteessa. Multa on eräs gyne jopa kysynyt alapäätä tutkiessa millä sheivaan ja yksi kehyi varpaankynsien lakkausta. Muitakin keskusteluja tuossa on käyty. Älä siis stressaa. Jos vauvalla oli kaikki hyvin, niin nyt vain syöt kuurin, seuraat vointiasi ja odotat tulevaa ultraa.

10.3.2014
carata
carata

Ja kohdunsuun kyllä kuuluu olla kiinni ja kiinteä vielä tuossa vaiheessa.

10.3.2014
carata
carata

Lukiessa en tajunnut niskapoimu ultran varausta. Kyse ei siis ole supistuksista. Ottiko lääkäri tulehdusarvoja? Ne kannattaisi ottaa, voihan se olla, ett vti on alkavasti edennyt munuaisiinkin?

10.3.2014
carata
carata

Lääkäri kysellyt varmasti muuten vain, koska usein kuuluu kysyä. Pissatulehdus kun voi pahana mennä muniaisiin ja aiheuttaa sinne tulehduksen. Se tosin vaatisi sen, että sulla olis kovat kivut ja kova kuume. Mä en näkis keskenmenon pelkoa. Tietenkin, täytyy ymmärtää, että sairastaessa ja lääkkeitä syödessä odotusaikana kaikki on mahdollista. Soita neuvolaan jos mietityttää. Ja mitkö viikot sulla on? Nipistelyt voi olla supistelua.

10.3.2014
carata
carata

Ja eikö olis lääkärin pitäny kertoo jos tollane riski on... KU varaili vaa niskapoimu ultra aikaa

10.3.2014
SatakieliSaari
SatakieliSaari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...