Jäätävä matkakuume! :D

Reissailijat! Missä olette käyneet alta vuoden ikäisen lapsen kanssa (ulkomailla)? Erityisesti kaupunkilomat kiinnostaisivat enemmän, kuin rantalomakohteet, mutta kokemuksia niistäkin olisi kiva kuulla. Vielä ei ole matkaa varattu mihinkään, mutta olisi kivaa päästä jonnekin kesällä ennen töihin paluuta. :)

10.3.2014
ribery
ribery

ja lisää vain kokemuksia! niitä on mukava kuulla. :)

13.3.2014
ribery
ribery

Kuulostaa Laurus huikean hauskoilta nuo teidän reissut! Kiitos vinkeistä! Nyt pitäisi vain ruveta arvioimaan budjettia ja miettimään minne sillä pääsisi. :)

13.3.2014
ribery
ribery

Me on käyty:

-2kk lapsen kanssa Istanbulissa pitkä viikonloppu (lapsi enimmäkseen kantoliinassa)

-9kk lapsen kanssa Etelä-Koreassa 2 viikkoa. (Kierreltiin junalla ympäri koreaa)

-1v2kk lapsen kanssa Teneriffalla ja La Gomeralla 1 viikko (kierreltiin autolla ja patikoitiin)

ja tulossa matka 1v10kk  kanssa 1kk Jenkeissä.

Kaikki matkat sujuneet loistavasti, kun vain muista asennoitua oikein. Ja kannattaa matkustaa vielä kun se on alle 2 vuotiaan lapsen kanssa niin edullista!

Hyvää matkaa :)

10.3.2014
Laurus2
Laurus2

Kävimme Teneriffalla joulukuussa jolloin mukana 2v ja 6kk lapsemme! nuorin oli juuri aloittanut kiinteät. Otin matkatavaroihin mukaan pilttejä, saa ottaa myös matkustamoon lastenruoat. Hienosti meni suuntaansa 6h lennotkin vaikka eivät nukkuneet kuin nuorimmainen puoli tuntia! Hänellä oli myös liimakorvat ja tulossa putkitus mutta päätimme silti lähteä, imetin nousussa ja laskussa eikä hän huomannut mitään! Itseasiassa reissun paras anti olikin kun korvat paranivat 2vk lomalla täysin ja putkitus saatiin unohtaa!
Mutta käytännön asioista...meillä Britax b dual sisarusrattaat mukana (ilmaiseksi), johon koppa, turvakaukalo yms, aivan tosi kätevät. Sinne koppaan laitoin myös mukaan vaippapaketin.

10.3.2014
Minnie
Minnie

Oltiin vuosi sitten 10kk ikäisen (ja 4vuotiaan) kanssa Teneriffalla. Hyvät muistot jäi reissusta, lennoista selvittiin ihan kunnialla kun oltiin hyvin varustauduttu ja perillä rattaissa oli kätevää nukkua päikkärit. Ongelmia tuli ruokailussa: Minulta lopahti siellä maidon tulo ja äidinmaidonkorvikkeet oli todellakin kiven takana! Ei siis pidä olettaa että kaupoista kaikkea löytyisi... Ravintoloissa nähtiin jos minkäkinlaista vauvanruuan lämmitystä, mutta aina lopulta onnistui ja vauva sai syödäksensä :) Vaipat oli tosi kalliita.

Kaiken kaikkiaan, joka paikassa pärjää pienenkin kanssa, kun on itse hyvin varustautunut. Kovin pieni kun ei tietyistä asioista voi joustaa/tinkiä.

10.3.2014
johanna85
johanna85

^^

10.3.2014
ribery
ribery
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...