Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

yksinhuoltajuudesta

Nyt neuvoja. Ja ainuastaan asiasta tietäviltä!! Eli minulla on yksinhuoltajuus.lapsi on 4kk. Isä maksaa elatukset. Nyt ei ole maksanut tässä kuussa elatuksia. Kaijein huipuin veto nyt mitä se isä keksi. Niin hän haluaa sopia lapsentapaamisista lastenvalvojan luona..en ymmärrä miksi. Kun ei hän lasta ole hoitanut taaskaan viimeiseen 1, 5kk! Hitto mulla lähtee järki tän sakin kanssa. Sosku opasti laittamaan elarit perintään. Mitä hyötyä siitä tapaamispaprusta on ku isä on tähänki asti perunu hoitohommat..ja hällä kun on uus parisuhde niin laittaa senkin lapsesa edelle..onko sen isän siis pakko ottaa lasta hoitoon vai ei kun minulla on yh?? Ärsyttää jo itteeni olla AINA Kysymässä että otatko lapsesi hoitoon vai et..

9.3.2014
sipe23
sipe23

Kiitos neuvoista. Vaikka vauva onkin pieni niin hän on ollut isällä pari kertaa hoidossa. Kyllä se isä lapsen osaa hoitaa jne. Mutta jostain syystä ei ole nyt lasta halunnut ottaa..minullahan on toinen lapsi jolla ikää jo enemmän. Hän puolestaan on vuoroviikoin isällä.ja aina kun vanhempi poika on isällä niin silloin vauva on ruukannut olla isällänsä yökylässä 1 yön.minulla kun ei ole itsellä yhtään vapaa aikaa jne.mä oon todella väsyny tähän tilanteeseen. Sosku alkaa etsiin mulle ilmeisesti tukiperhettä edes sen 1 yön ajaksi kuukaudessa. Kait se on sitten vauvan isältä liikaa vaadittu lastasa hoitaa.sovittiin vielä sillon ku vauva syntyi että on isänä muutenki ku vain elari isä vaikka mulla yh onkin vauvasta.lastenvalvojalla isä myönsi isyyden sovittiin elareista.ja taapamisista ei sovittu mitään sen takia paperille koska mä luotin isukkiin että se myös seisos sanojesa takana..toisin kävi

10.3.2014
sipe23
sipe23

Sie haet ne elarit kelasta, ja ne perii ne isältä. Tai näin minuu ainaki on neuvottu nyt kun isä teki muutaki ku nollasopimuksen. Eli sen täytys alkaa ite maksaan, jos ei sittenkään ala.

Toi on kyl erikoista et teil ei ole tehty tapaamissopimusta samal ku elatussopimusta... Meil ne tehtii heti yhtäaikaa. Se tapaamissopimushan sitoo sitten vaan äitiä, isä voi siitä luistaa. Eli isällä on ainoostaa oikeus tavata lasta, ei velvollisuutta. Yksinhuoltajuus ei liity tapaamiiin millään lailla.

Parempihan se teiän ilantees sitte olis et ne tapaamiset on paperilla sovittu, ni ei tartte erikseen isän kanssa soitella jokasta. :) Teillä ku vauva noin pieni, niin ei varmastikkaan mitään yön yli tapaamisia tule. Mee ihmeessinne lastenvalvojalle, ne on aina lapsen puolella. :)

9.3.2014
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...