sunnuntaita mammat!

mitäs mammojen päivään?mä oon ollu jo tunnin hereillä ja nytpä tuo poika näyttää vihdoin heräävän.pihahommia olis tännän tiedossa

9.3.2014
teeko
teeko

Iltasta. Mä kotiuduin just tanssitunnilta. Hirvee nälkä mut pitää ny hetki antaa kropan tuhota noita läskejä. Jos sitä puolen tunnin päästä ottais jotain kevyttä.

Vitsit et teekolla riittää intoo tuohon urakkaan. Hurjalta projektilta kuulostaa.

9.3.2014
misukka
misukka

Huh urakkaa taas tehty :D ja tää fiilis rehkimisen jälkeen on niin mahtava xD meillä remontoidaan koko talo. Nyt kaivetaan salaojia uusiks ni vanhat piha kivet (200kpl+risat) kannoin tos päivällä pinoihin et etu puolen pääsee kans mylläämään. viel olis tälle päivälle yks koneellinen pyykkiä ja yläkerran ikkunoiden välin pesu. Kai sitä ens viikolla tuon kellarin tyhjentäis ni pääsis sit heti tekee sen hienoks ku saa ton pihan tehtyä :) mä oon ihan täynnä virtaa tähän hommaan. Onneks mummi ja pappa nyt on ihan innoissaan pojan kanssa ni saan tehdäkki. Onneks nealla ollut suojelusenkelit matkassa! saatto pikkasen säikäyttää!!

9.3.2014
teeko
teeko

Mulla ei ainakaan esikoista odottaessa permanenttiaineet tarttuneet päähän. Kampaaja otti mut sitten uudelleen "käsittelyyn".

9.3.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

mummy, liekö raskaus vaikuttanut,  tai sitten se, etten vaan ihan haldannut taaskaan tilannetta:D

lopputulos ihan ok, vaikka kaikkea muuta kuin mitä piti  tulla...äh:D

9.3.2014
Blanco
Blanco

voisko blanco raskaus vaikuttaa? kuullut vaan joskus et hormonitoiminta mikälie saattaa vaikuttaa siihen, että se väri ei tartu tukkaan, jos raskaana värjää..?

mä värjäytin kampaajalla joskus tossa syksyllä, en muista enää millä viikoilla sen 12 viikon jälkeen kuitenkin, ja tarttu kyl ihan normaalisti ja on pysyny tosi hyvin.

9.3.2014
Mummy83
Mummy83

Päivää

Hui kauheeta nea! Onneksi olette kaikki kuitenkin kunnossa.♥

Meillä onneksi isännys ajoi elen kotiin, mulla on filmi poikki Veikkolasta kotitien ristekseen asti eli uni tuli täälläkin kesken matkan.

Oltiin eilinen poikien kummitädin tykönä. Hän halusi viedä meidän esikon lego-leffaa kattomaan ja mie pääsin ikkään kuin siivellä mukaan. Sit pörrättiin kaupoilla ja tilattiin pitsat. Sit rupes väsyttää armottomasti. Melkein 6 tuntia meni siinä ku käytiin leffassa ja vähän kaupoilla kattelemassa kummitädille lasten synttärilahjavinkkejä. Kotimatkalla tosiaan uni tuli ja nippanappa jaksoin lapset yöpuulle laittaa ku ite simahdin sohvalle. Tuli vetästyä yhteensä melkein 12 tuntia unta ku ysin aikaan herättiin tänä aamuna. Lapset oli pystyssä jo kasin aikaan ja menivät kattomaan lastenohjelmia. Ja silti mua väsyttää vieläkin. Mistä mä oon tälläsen univelan kerenny kerätä?

Pojat, kaikki kolme, on ulkona ja mun pitäis ottaa imuri esille ja näyttää sitä vähän pitkin kämppää. Pyykkiä pitää varmaan kans pestä ku nuo korit näyttää aika täysiltä.

Siinäpä tämän keväisen päivän suunnitelmat. Ihan kiva kun arska paistaa. Mut vielä tarttis sinne laskettelurinteeseenkin päästä ettei mene ostetut liput hukkaan.

9.3.2014
misukka
misukka

huomenta mammat!

eilen saatiin  vihdoin meille  uusi  sänky. edellinenkään ei ollut käytössä kun ehkä 4kk,  mutta runko oli keskeltä poikki, joten ilmankos siinä tuli selkä niin kovin kipiäksi...

nyt sitten tuoreella selällä kiroan tätä tukkaa. pelastava kampaajani, jolla käyn vuoden välein  pelastamassa pehkoani, neuvoi, etten saa tehdä mitään harkitsematonta. no,tätä mie ole harkinnut jo pitkään, mutta mitenkä musta silti tuntuu ettei tästä mun uudesta värjäysoperaatiosta vaan tule mitään:D

miksei tää väri jo vaihu?? aargh! pää haisee kuin rankkitynnyri ja silmiä kirveltää, mutta peilissä ei  näy muutosta. mitähän  mie oon taas tehny?

9.3.2014
Blanco
Blanco

huomenta :) tyttö oli lähettäny mulle tekstarin aamulla ysiltä että äiti herää jo :) heräsinkin kyllä siihen piippaukseen, mutta kun en ole niin kännyn orja et olis heti pakko katsoa, ni nousin ylös vasta puolelta.

kauhistus nea, teillä on ollut tosi läheltäpiti-tilanne! pääsittekö kuitenki jatkamaan matkas vai menikö auto mihin kuntoon tolpan osumasta? olen ite kerran ajanu niin väsyneenä, et havahduinyhtäkkiä siihen että silmät on kiinni. ne oli ollu ehkä muutaman sekunnin ku kerran olin virlä tiellä ja omalla kaistalla, mut sekin jo pelästytti niin paljon et oli pakko pysähtyä.

hitsit, riun talviriehasta tuli mieleen et täälläkin oli tekojääradalla joku juttu mut mahtoko se olla eilen.. täytyy tarkistaa, on taas niin törkeen hieno ilma et olis kiva viettää se ulkona. Ainoo miinus että kauhee tuuli taas. mut riulle ja perheelle mukavaa "talvi"riehaa :)

piglet on viitseliäs kun viittii pukeutua ja lähtee ulos näin aikaisin sunnuntaiaamuna.. toivotaan et se ulkoili väsytti lasta niin et nukkuu ne päikyt :)

tehtiinkö terko teille kokonaan uusi piha? muistelisin että jostain nurtsikeskustelusta luin, mutta tuleeko sinne jotain muutakin ku uusi nurtsi? mä tykkäisin pihan myllertämisestä siinä istutusvaiheessa, mut se ylläpito ei onnistuiskaa sit enää niin hyvin :)

9.3.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta :)

Silmissä hurjasti unihiekkaa. Se kun eilen nukutti pitkään niin eilen ei uni tullu ku vasta neljän jälestä x) Mutta kyllä se tästä kun liikkeelle pääsee. Tännään ois talvirieha. Lehessä luki että jo 17. järjestyksessään, että onhan tuo jo ollut monta vuotta. Myö mennään sinne kymmenettä kertaa... Voi ikäkriisi :D Ja jostakin kumman syystä mäenlasku ja moottorikelkkakyyti järven jäällä oli tänä vuonna peruttu? XD Sieltä kun kotiudutaan niin se ois siivouspäivä eessä. Plääh.

Piglet on kerenny jo ulkoilla kun mie taas en oo kerenny vielä ees sängystä ylös :D Hassua ois varmaan olla ilman laseja, miekii oon niitä parikymmentä vuotta pitänyt niin vois olla alaston olo ilman :)

Yeeko niin mitä sille teijän pihalle tehhään?

9.3.2014
riu
riu

Meillä vielä onneks tulee nuo päivä unet helposti jos muistaa ulkoilla. Joskus ku ollaan oltu sisällä koko päivä ni sit ei nuku ei päivällä, ei yöllä. .. Nyt olis hirvee polte ulos mut harmittaa ku en voi ottaa poikaa tohon pihalle jos ei oo vahtia tai en voi ite mitään tehdä. Nuo kaivannot ku on viel auki. :( no, eipä tätä piha rumbaa nyt kestä ku viikko ehkä enää nii ei oo paha :)

9.3.2014
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...