VAIKEETA!

Hei oon uusi täällä ja aijon nyt tässä avautuu tilanteestani ja tarvitsen neuvoa apua... Mulla on 1v tytär uudesta suhteestani ja koko lapseni odotusajan ja pienen elämän mieheni soitteli entiselle tyttöystävälleen... Haukkui minua ja moitti lastenhoitpani ylisti exääbsä miten hän on hyvä joka asiassa.. Olimme vähän väliä erossa koska mieheni heitti minut pihalle kun ei tiennyt haluaaako minut vai exänsä... Tunsin valtavaa turvattomuutta ja mies manipuloi minut uskomaan ettei kukaan minusta välitä ja siksi palasin takaisin... Hän on tosi itsekeskeinen ja ahne... Hän vei rahanib ja suuttui jos otin tilini itselleni en saanut olla tekemisissä sukuni enkä ystävieni kanssa uhkasi viedä puhelimeni jolla yhteyttä pidin ystäviini ja sukuuni.... Ei antanut ostaa itselleni vaatteitakaan kun suuttui enkä ole mikään himoshoppaaja käytti muutaman kerran väkivaltaa minua kohtaan jonka lapsi näki ja seurasi aina kauhea itku ja huuto jos hän lähestyi minua... Sanoo muka rakastavansa mutta uhkailua ja muutavastaavaa on jouduin palvelemaan häntä joka asiassa ei voinut itse esim mennä jääkaapille ja ottaa syömistä hän oli kuin aikuinen lapsi hänellä entisestä suhteestaan lapsi joka kohteli tätä meidän yhteistä lasta vaarallisesti esim lapseni ollessa 3kk ravisteli rajusti ja sen jälkeen pelkäsin hänen vahingoittavan vauvaani enkä uskaltanut hänen koskea lapseeni tai jättää häntä kahdestaan mieheni näki näitä vaaratiöanteita kyseessä oli iso lapsi 10v ja en voinut hyväksyä hänen käytöstään... Miehen lapsi yritti myös hankkia minulle selkäsaunoja... Minun olisi pitänyt kohdella lasta kuin primadonnaa... Ja rakastaa vaikka minusta Se on epärealististä koska lapsi ei ollut omani ja olin tuntenut hänet vasta pari vuotya

7.3.2014
SatakieliSaari
SatakieliSaari

Omaa kokemusta ei ole tuollaisesta suhteesta, mut halusin sulle toivottaa tsempit tilanteeseen. Uskon, että jos pysyt tiukkana etkä palaa miehen luo, se tekee hyvää sulle sekä lapsille. Lapset ansaitsee elää pelottomassa ilmapiirissä. Ja ne kyllä huomaa, jos äiti on pelokas ja stressaantunut. Varmasti auttaa, jos löydät jonkun henkilön, oli se ammattiauttaja tai ei, jolta saat tukea päätöksiisi. Voimia!

9.3.2014
HannnaK
HannnaK

Kiitti teille te ootte ollu ihania ja ajatellu näistä asioista niinku mä ja huomaan etten ole väärässä... En siis ole ollu tän miehen kanssa yhdessä lähdin suhteesta... Nyt luulee et palaan vaikkei omia virheitä tunnusta eikä koita parantaa tapojaan...

9.3.2014
SatakieliSaari
SatakieliSaari

tottakai yksinäisyys ja varsinkin kahden pienen kanssa yksin oleminen on raskasta. mutta sun täytyy nyt Äitinä pystyä sivuuttamaan omat tarpeesi ja suojelemaan lapsiasi. mieti millaisen tunneympäristön lapsillesi haluat, tuollaisen miehen kanssa et varmasti ole kotona rento ja rauhallinen vaan lapsesi oppivat jännittyneisyyteen, pelkoon ja ahdistukseen. tällaisessa ympäristössä kasvaneiden onkin sitten hyvin vaikeaa löytää turvallisuutta ym. mistään. nyt omat "tarpeet" sivuun.

9.3.2014
minnakatka
minnakatka

Hei,

Tarkennuskysymys, koska alkuperäinen viestisi oli niin pitkä: asutko tällä hetkellä lasten isän kanssa yhdessä vai hänestä erillään?

Sait paljon neuvoja libbeläisiltä. Tärkein tämä: älä enää anna tuon 10v olla kahden lapsesi kanssa. Ei tämän 1v lapsen eikä uuden vauvan.

9.3.2014
odottaja
odottaja

Kokemuksesta voin antaa sulle neuvoksi, että älä todellakaan palaa hänen luokseen ja hae yksinhuoltajuutta. Muuten miehesi voi käyttää huoltajuutta hyväkseen myöhemmin. Myöskin olet äitinä velvollinen suojelemaan lapsiasi. Mies voi tulevaisuudessa satuttaa myös lapsianne, henkisesti tai fyysisesti. Kuulostaa paljon isältäni. En syytä äitiäni tippaakaan, mutta voikun hän olisi tehnyt mitä neuvon sua nyt tekemään. Niin paljon pahaa ollaan koettu. Se on totta, että kun aika kuluu unohtaa paljon niitä pahoja asioita ja miltä ne tapahtumat on tuntunut, mutta sä olet nyt onnekas siinä että vielä voit pelastua suht ajoissa. Suosittelen myös, että kävisit ihan kokeilemassa psykiatria. Siellä saat purkaa ja se saattais helpottaa. Toivottavasti saat asiat järjestettyä hyvin perheellesi.

7.3.2014
Chinchilila
Chinchilila

Ainoa mitä osaan tähän sanoa, on että onneksi lähdit ja pysy kovana ettet enää luokseen palaa.

Toisen lapset tulee hyväksyä ja opetella heistä välittämään mutta piiaksi ei tarvitse ryhtyä. Valitettavaa kuulla, että 10 vuotiaalle ei ole opetettu tapoja :( Mutta olisipa ihme jos tuollainen isä lastaan opettaisi kun on itselläkin käytös tuota luokkaa.

Tsemppiä sinulle ja usko itseesi vaikka kuka sanoisi ja ihan mitä tahansa.

7.3.2014
misukka
misukka

Siis ja Tää mies ei sanonut lapselleen mitään vaikka hänen lapsensa ravisteli tätä meidän lasta ei kuulemma haitannu ja minä olin paha ihminen kun en antanut tälle lapselle omaa vauvaani hoitoon

7.3.2014
SatakieliSaari
SatakieliSaari

Nyt odotan toista pelottaa kauheasti ja tunnen turvattomuutta yksinäisyyttä vaikka tiedän etten saa mieheltä tukea en turvaa en hellyyttä en minkäänlaista tukea asun yksin uudella paikkakunnalla ja pelkään että aika kuultaa muistoni ja saa palaamn sairaaseen suhteeseen... Vaikken tahdo... Kiitos teille jotka jaksoitte lukea siis ja halusin sanoa tähän että mies sitten syyllisti minua ja sanoi että minä rikoin perheen ja hänen perheensäkkin hyökkäsi minua vastaan

7.3.2014
SatakieliSaari
SatakieliSaari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...