Torjantaihuomenta!

Mitäs teitin aamuun ja päivään kuuluu?

6.3.2014
misukka
misukka

Meillä neiti nuorimmainen on suunnilleen 4 1/2 kuukautta nyt. Tänään oltiin neuvolalääkärillä. Sama lääkäri hoitanut meidän poikiakin. Oli oikein kiva käynti.

Neitonen kasvaa hyvin.

6.3.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä ku ukko tuli kotia esikon kanssa, ni pojat halus mennä ulos pyöräilee. Mikäpä siinä, ihan vapaasti.

Tuntia myöhemmin jannut tuli sisälle, kumpikin päästä varpaisiin kurassa. Mä en tiedä missä ne on möyrinert mut olin tyytyväinen, et kuivausrumpu veteli just viimesiä minuutteja toista koneellisra pyykkejä. Nyt on poikien ulkovaatteet peseytymässä ja eiköhän me ehitä ne vielä huomiseksi kuivattaa.

En oo ennen noin kurasia lapsia nähny. Kuopuksenki huuhtelin haalareineen päivineen ja silti riisuutumisen jälkeenki kuraa riitti haalarissa vähintään toinen mokoma mikä jo lähti.

6.3.2014
misukka
misukka

äh. nyt olis seinä valmis. odottaa vaan kuivumista... piru vie et on tylsää ku on aina tottunut tekemään jotain koko ajan. toivoisin et mummi ja pappa tulis meille ajoissa ni pääsisin vielä pihalle pomppimaan. mä kun en enää jaksa kolmatta kertaa tuota lasta pukkea ulkovaatteisiin tälle päivää... mummi ja pappa ku tulee illalla vielä saunomaan. mun täytyy kuitenkin vielä illalla suojata tuota seinää ku ovat luvanneet sadetta. siihen ku sataa ni saa tehäkaiken uusiks.
on muuten siitä hassua ku ei tarvi edes siivota. pyykit olis konees jos kävis painaa nappia et kone alkais pyörii siinä kaikki ohjelma
voihan hitsin hitsi..

onnea iputtimen pienelle synttäreiden johdosta!

6.3.2014
teeko
teeko

Ja unohtui ihan onnitella ipu teidän keskimmäistä. Synttärionnittelut sinne!

6.3.2014
misukka
misukka

Kiva kuulla et pahin on ohi! Meillä tuo kohta 1,5v on ihan hirveen uhman kourissa. Joka asiasta saa tapella ja kaiken pahan tekee. . On rasittavaa! Onneks on ollut kiltisti muiden kanssa ku meillä alkoi tuo remontti. olis aika inhottavaa jos se kiukuttelis muille kans koko ajan. .

6.3.2014
teeko
teeko

Katohan, iputin itse! :)

Mä tossa joku päivä sitten mietinkii mitä teille kuuluu. Sä taisit taas vaistota et sinnuu on kaivattu? :p

6.3.2014
misukka
misukka

Siis terse teillekin!! :)

Pitkästä aikaa täällä kurkkimassa, täyty käydä päivittään misukan kuulumiset ;)

Näin se aika rientää, meidän junnu rakas tulee huomenna 2 vuotta. Eipä olis uskonu kaks vuotta sitten tällein edellisenä päivänä mitä seuraavana päivänä tapahtuu ja millä vauhdilla ja että se vauhti on kestäny jo kaks vuotta ja jatkuu edelleen :D Neiti nuorimmainenkin tulee jo 9kk, kohta saadaan taas viettää sit isoja tsynttäreitä :)

Ihan hirmun ihanaa tämä meidän arki on, vaikka tietysti aina ei tunnu siltä :) Herra iputtimen kans välillä pitää ottaa matsia ja ravistella sitä tähän päivään ja että lapsiperheen arki nyt on tätä hulinaa ja päätöntä menoa. Neiti iputtimenkin kans alkaa esimurkun huimat tunnemyrskyt jo helpottamaan.

Kevätkin se tulla jolkottelee ja kummasti sitä taas mieli tekee tienpäälle lasten kans, vaikka onhan se ihan helkkarin hullun hommaa reissata noiden murujen kans :D

6.3.2014
iputin
iputin

Lenssu on kurja kaveri :/ Mulla pienen pientä tukkoisuutta mut helpottamaan päin. Kuopuksella nokka vuotaa nyt ihan huolella.

Onneksi masutauti ei lähteny uudestaan kiertoon. Selvittiin 2 viikolla.

Just tuli Wilmaan viestiä et koulussa täiesiintymää. JEE! Toivottavasti ei eksy meille.

Hittolainen ko paleltaa. Täytynee vetästä paksumpaa paitaa päälle.

Kuopus vetelee sikeitää ja mä voisin kyl köllähtää kans pötkölleen hetkeksi. Ihan töttöröö-fiilis.

6.3.2014
misukka
misukka

Huomenta päivää :) 

Täällä ollaan ihan järkyttävässä flunssassa...onneks ei oo pikku neitiin tarttunu.Ei tahdo millaan olla voimia siivota tai tehdä ruokaa. Ootteko te mammat pysyny terveenä?

6.3.2014
kissansiipi
kissansiipi

ninnup!!! Tervetuloa takaisin! !!! Mä oon miettinyt iha tosi paljon mihin oot kadonnut! !! Mites teidän uhmaiset voi? Meillä oli ihan perus aamu. tallille mennään ja piti odottaa et ukko kävi verikokeissa meidän ykkösautolla kun ei päässy taas golfiin sisään. . Mä jännitän milloin pääsen rappaa seinää lisää ku tuli viime yönä taas pikku Pakkanen ja siitä ei nuo laastit kyllä tykkää ollenkaan. .. Aamu posti toi mulle kirjeen meidän vanhalta huumori mieheltä turusta. (Hyvin rakas kuolleen tätini mies). Kun tuo naisten päivä tekee tuloaan. . Kyllä tulitaas superhyvä miele xD hän oli löytänyt jonkun kirjoittaman tekstin "joka puolella maailmaa naiset on luokiteltu toisen luokan kansalaisiksi, vaikka todellisuudessa he pyörittävät koko maailmaa"

6.3.2014
teeko
teeko

Nyt myö lähtään kylille.

6.3.2014
misukka
misukka

Kyllä se tunti lienee 45 minsaa. Päivän eka tunti alkaa 8.40, seuraava 9.40. Se on tuplatunti joka päättyy joskus yhentoista jälkeen. Sit on ruokailu ja ruokavälkkä. Ja kotio pääsevät joko 12.35 tai 13.20. Tai no meiän jannu menee ip-kerhoon mut kuitenki.

6.3.2014
misukka
misukka

huomenta! kyllä on jännä koulunalkamisaika! miten ne sovittaa sen 45min tuohon aikaan? vai onko tunnit enää sen mittaisia?

meillä oli muistaakseni niin et ala-asteella alko tasalta, tunnit oli aina sen 45 min ja sit vartin välitunti. poikkeus oli liikunta, kuvis ja käsityöt, joita pidettiin kaks tuntia putkeen eli 1,5h ja ne oli yleensä iltapäivän tunteja et pääsi kotiin niiden jälkeen.

nyt on kyllä ihanaa kun on valoisaa, me like. Etenki ku eilen paistoi oikein aurinkokin ja tänään lupailivat samas. Talvessa inhottavinta on just se pimeys.

mullakaan ei ole mitään suunnitelmia tälle päivälle, katsotaan kuinka tästä pääsee liikkeelle.:)

6.3.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta vaan :)

Mie laitoin lapset maailmalle ja nyt pitäs ite keskittyy koulujuttuohon, vaikkei oikein inspaa. Kaupassa pittää käyvä ja miun äiti tullee illasta käymään. Aattelin että syötäs koko porukalla tässä ja jos pakkasesta kaivas jotakii pullaa jälkkäriks. Ihan panostan nyt tällä kertaa :DDD Saunailtakii ois meillä tännään, joten illalla ei tarvii miettii että mitä tekis. Sais tän päivän vaan tästä jotenkii ensin menemään X)

Meijän lapsiin ei valosammat aamut vaikuta, ihan samalla viisiin noita unenlahjoja piisaa. Meitä on kyllä siunattu tässä asiassa :)

6.3.2014
riu
riu

Nuo meitin lapset oli sit pystyssä jo ennen seittemää ja esikolla vaatteetki menossa kovaa vauhtia päälle kun mä heräsin noihin mekkalointiin. Ja illalla olin vielä sanonu et tänään saa nukkua pitkään ku esikollakin kympin aamu. Tai 9.40 koulu alkaa. Tosi outoja alkamisaikoja :D Meillä aikanaan koulut alko aina tasatunnein ja kulku oli sovitettava siihen eikä toisinpäin.

Kai toi kevään tulo ja valoisat aamut alkaa tehdä tätä. Täytyy ruveta laittaa pimennysverho taas niin alas ku se vaan menee. Talvella jätettiin vähän alareunasta auki ettei aamuisin ollu vesilätäkköä ikkunan alla.

Nyt nuo nappulat tihruaa muumeja ja mä liberoin aamupalapöydässä. Voi mikä roolimalli mie taas olenkaan. Hyi mua.

Tälle päivälle ei ihmeitä suunnitelmia. Pekonia mun piti eilen käydä ostamassa mutta unohdin, joten jos sitä lähtis kuopuksen kanssa kylille leikkipuistoon kunhan esikko lähtee kouluun. Ja siinä sivussa kävis hakemassa pekonin.

6.3.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...