Säännölliset kuukautiset muuttuneet huomattavasti...

Eli kun mulla on aina ollut säännölliset kuukautiset, alkaneet ajallaan, kestäneet n.viikon, vuoto ollut normaalia.. Nyt kumminkin monta kuukautta on kuukautiset olleet jämerät. Alkavat kyllä ajallaan, mutta kestävät vain pari-kolme päivää, joskus vuoto hyvin niukkaa tai normaalia, on monta päivää (4-5) poissa, kun yhtäkkiä alkaa taas vuotamaan... Tänään vähän "pelästytti", kun kävin vessassa, viime viikon tiistaina alkoi menkat, kesti perjantaihin, josta lähtien ei ole tullut mitään, mutta äsken kun menin vessaan, tuli pari pientä hyytymää ja pyyhkiessä normaali määrä kuukautisverta... Ja siis tulee taas niin, että kunnon side pitää olla! Mitähän tää nyt on?? :o onko kellään kokemusta, tai osaisko auttaa.. ?

5.3.2014
surkelo
surkelo

Hei Maarua :)
Mä en kyllä usko k-menoon.. Vaikka eihän sitä varmaksi voi sanoa, mutta mitä nyt kehoani tunnen, niin en jotenkin vaan usko..
Mutta saas nähdä..

5.3.2014
surkelo
surkelo

Soitin neuvolaan, perjantaina otetaan papa.. Katotaan se eka ja jos ei siin mitää, ja jatkuu tämmösenä, niin lääkäriin..

5.3.2014
surkelo
surkelo

Nii ja ei ole ehkäisyä muuten kuin keskeytetty toiminta.. :D ..mutta näin on ollut jo kymmenen vuotta, enkä koskaan ole raskaaksi tullut muutakuin silloin, kun on päätetty, että nyt ja käytetty ovulaatiopäivät..

5.3.2014
surkelo
surkelo

Keskenmenoa mäkin jo vähän mietiin, mutta oon kyllä ovuloinut, joskin vähän vähemmin, enkä niin vahvasti kuin yleensä..
Nää oudot vuodot on nyt kans kestänyt jonkun 4-5kk..

5.3.2014
surkelo
surkelo

Ja kävin mie siis ihan lääkäriäkin noista jututtamassa mutta mistään labratesteistä ei löytynyt syytä.

5.3.2014
misukka
misukka

Valitettavasti mulla tulee ekana mieleen keskenmeno. Ainakin noista viimeisistä.

En tiedä onko teillä ehkäisyä käytössä ja minkälaista mutta voisi olla paikallaan käydä näyttäytymässä gynellä jotta selvittäisi noi oudot vuotelut.

Mulla oli tuommosia outoja menkkoja tuossa 4kk kunnes tasoittui normaaleiksi. Ja itse tohtoroin itseäni ja mietin, että koskas mulla oli viimeksi ovis jonka olisin huomannut. No kas, viitisen kuukautta sitten. Eli noi niukat vuodot vois selittyä ovuloimattomuudella. Mut tuollasia outoja ryöpsähdyksiä ihmettelen.

5.3.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...