Maanantaiaamua!

Hyvää viikon alkua kaikille! Allekirjoittanut on aivan sekaisin päivistä jo alkumetreillä joten mitä tästä viikosta tuleekaan kun nyt jo luulin meidän elävän keskiviikkoa.

3.3.2014
misukka
misukka

Jaahas. Ei tää sit näytäkään mun vastaustani. Kumma libbe.

Mut siis ihan tavallisia luonnon tipusia käytiin ruokkimassa vaikka semmonen tiputarha vois olla ihan kiva :)

Ja toivotaan, et srallan ex olis tällä kertaa hoitanu asian kuosiin.

Me käytiin kuopuksen kanssa tossa kevätilmassa pyörähtämässä ja kivetys kolattiin. Vähän yritin pientä kasaa taas tehdä et josko noi lapset ehtis vielä pienen hetken lumikasaan väsätä leikkikelkoille rataa. Jos joku muistaa niitä vanhan ajan kelkkiksiä. Sellasia kuopus sai joululahjaksi ni niille yritän järjestää rinnemahdollisuutta :D

Ja auto sai lumipesun. Isäntä sen toissapäivänä pesi. Mä ajelin eilen esikon kanssa laskettelurinteeseen ja takasi ja sehän oli sit tosi rapanen heti. Nyt toi märkä lumi vei kivasti suurimmat ravat pois.

Teekolla jännää kaivuria ihastellessa :)

Ja mummylle toivotaan pikaista helpotusta sen mahan kanssa. Jospa se pieni tajuaisi kohta ulostautua.

3.3.2014
misukka
misukka

hyi miten inhottavia aamu herätyksiä. ... No toi misukan mainitsema räntäsade muuttui jo jonkun aikaa sitten vedeksi. . Meillä talvipäivä tänään. Pojan kymmitädillä synttärit ni aamukahvit vois sille keittää ;) meillä alkoi nyt remontti oikeesti koska kaivinkone pärähtu äsken käyntiin! jännittää jotenkin tosi paljon xD

3.3.2014
teeko
teeko

huomenta päivää.. tässä aamussa on selkeesti ollut jotain tujumpaa unihiekkaa. No, mulla ei käynnistyny siks, ku heräsin neljältä ja nukahdin uusiks vasta joskus vähän kuuden jälkeen. Tajuton väsy ku tyttö piti viedä eskariin, joten sen jälkeen nukuin sohvalla vielä 1,5h.

Nyt on inhimillisempi olo jo, mut luoja että haluan vauvan ulos, vatsa painaa jo niin et tuntuu selässä. Välillä tuntuu niin et paras asento olis maata selällään ku kummatkin kyljet on kipeet, mut lääkäri kielsi ja sit tulee kyl nopeasti itsellekki huono olo, kun makaa niin. Toinen on periaatteessa kyljellään, mut toinen jalka heitettynä siihen eteen, mut vauva protestoi tätä vastaan järkyttävällä potkimisella..

Tytön tanssitunti olis tänään, muuten ei ihmeempiä :)

mitä riu teidän tyttö tykkäs hiphoptunnista?
zzantra, varmaan ihan fiksu veto odottaa, täällä oli tullut lunta/räntää yöllä niin et aamulla sai putsailla autoa, mut vettä se nyt tiputtaa et byebye lumet..

toivotaan sralla et se ex olis kerranki tehny niinku sanoo ja sujuis kivuttomasti noi asiat..
mursulle kivaa lekottelupäivää.
anniina, toivottavasti ri iske miehelle enää, et olis selätetty tauti teidän huushollin osalta jo.

3.3.2014
Mummy83
Mummy83

Taitaa tulla pitkä viikko ko heti kättelyssä sai 2 päivää lisää mittaa :/

Vähempikii kyl kehtuuttas zantra ko 3 tuntia turhia lumitöitä.

Tosi reilu isännys mursumurulla. Kai sie annoit sen kuulla kunniansa tuosta herätyksestä?

riulle opintointoa.

3.3.2014
misukka
misukka

Huomenta :)

Se ois loma taputeltu ja arki alkaa taas, lapset on maailmalla ja itekkii teen lähtöö koululle suorastaan intoa puhkuen. Tai no ainakii melkein :D Mutta joka tapauksessa nyt on taas hyvä tahtotila saaha hommia eteenpäin, mie halluun valmistua!!!!

Illalla ois keskimmäisen kiekkokoulu ja semmosta tavallista kotona sipistelemistä. Ei mittää suurempaa. Isimieskii on tännää aamuvuorossa, että oikein helppo ilta tulossa miulle. Kivaa vaihtelua :)

Misukka hirveen ilhaduttavaa että joku muukii on välillä päivistä sekaisin :DDD Ja nuo lapsen kanssa yhessä otetut päikkärit kuulostaa kivalle.... Se unenlämmin lapsi kainalossa on vaan niin ihanaa ♥

3.3.2014
riu
riu

Esikoisen sai potkia hopulla taksiin kun se TAAS unohtui kattelemaan ohjelmia sen sijaan että olisi valmistautunut kouluun lähtöön.

Täällä tulee räntää. Ihan kiva että edes jotain valkoista :)

Tipusille pitäis kai mennä laittamaan ruokaa samalla kun käydään kuopuksen kanssa näyttämässä nenää ulkona.

Illalla taas yhdistyksen hallituksen kokous.

Hitsi vieköön, että väsyttää ihan mahdottomasti *haukotus* Ei millään saanu itteensä liikkeelle kellon soidessa joten laitoin vartin lisää ja kattelin ihan levottomia kuvia vielä hetken lisää. Mut oli kyl ku eri ihminen sen vartin jälkeen. Paljon helpommin pääs liikkeelle. Mut silti nyt meinaa nukahtaa istualleen. Osaiskohan sitä ottaa kuopuksen kanssa kimpassa päikyt.

3.3.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...