Lauantaita! :)

Aurinkokin pikkasen näyttäytyi :)

1.3.2014
riu
riu

Anniinalle ja siskolle tsemppiä. Ihanaa ettei käyny pahasti. Ihme törttöjä sitä tuonne liikenteeseen kyllä mahtuu.

sannalle onkin osunu varsinainen yrittäjä :) hauskoja tuollaset.

1.3.2014
misukka
misukka

voi misukka♥ sulla on siis mielen matka ylöspäin ♥ ihana kuulla :) anniinalle tsemppiä! Onneks ei käyny pahemmin! !

1.3.2014
teeko
teeko

Syntskypippalot käyty. Voi miten tuommoinen pieni osaa olla söpönen. Otin sylkkyyn ja hetken hellin lainavauvaa.

Pikkunen piti huolen siitä ettei totuus unohdu pienen hoidosta. Pientä kiemurtelua ja ähkimistä kera paukkujen. :) Mut kyllä mie tuommosen edelleen itelleni haluan.

Muille kuittasin vaan, et kasvatan vauvakuumetta jos sellasta enää on mahdollista kasvattaa enempää.

Mut positiivista oli että oli hyvä olla sen vauvan kanssa :)

Kuopus tosin vähän epäillen katteli, et pitäiskö hänen olla mustis vai ei, ku äipällä on tuommonen mötkylä sylissä.

1.3.2014
misukka
misukka

tiinalle mukavaa lauantai-iltaa :) tekis itekki mieli käydä kattoo suomalaista ständ uppia, tykkään hirveesti noista netflixissä näkyvistä Russell Petersistä ja "Fluffy guy", olikohan se Gabriel jotain, en muista mikä sen sukunimi oli.

Sami Hedberg taitas olla suomalaista huippua alalla? ainakin kavereiden hehkutuksesta päätellen. se olis toukokuussa täällä.

Jiille pakkausintoa, ei oo montaa viikkoa uuteen kotiin :)

me tehtiin tytön kans tortilloja ja kun ei koko päivänä muuten syöny ni nyt tuli täyteen :/
jos jatkais neulomista ja sulattelis, ni ennen Putousta lupadin tytölle tehdä hedelmäsalaattia jälkkäriksi :) hän näköjään osas kohtuudella syönnin vaikka söikin kaks kokonaista.

1.3.2014
Mummy83
Mummy83

ihana srallan poika! ♥ kyllä nyt on ollut hyvä olla kotona pari tuntia :) tais ukkoa auttaa ku oli puoli päivää pojan kanssa. nukkuivat täällä yhdessä ku tulin kotiin♥ on siis ollut ihan ok tuulella. . Ihanaa ku jaksatte tsemppaa♥ tuon sairauden kanssa eläminen on välillä tosi vaikeaa ja ahdistavaa, eikä sitä voi ku sietää... j.lle tsemppiä pakkaamiseen! anniinan perheelle paljon paranemisia! Toivottavasti tauti väistyy äkkiä! misukalle tsempit! Silloin ku tuntuu pahalta, mua ainakin helpottaa ku katson poikaa ja mietin niitä ihania hetkiä mitä sen kanssa saa kokea niin tulee hetkeksi taas tosi hyvä olo♥

1.3.2014
teeko
teeko

Mummy. Muakin ahdistaa noi ikkunat ja niiden paskasuus. Vielä enempi ku tietää ettei pesulla ole mitään vaikutusta. Noihin on päässy keskimmäiseen lasiin jotain paskaa eikä sitä voi tietty pestä ku on 3-kerroslasit. Pitäis vaihtaa koko ikkunat mut ei kannata ku suunitelmissa raksaa se uus mökki kunhan tässä töihin pääsisi tienaamaan rahat joilla sekin lisälaina maksaa pois.

Että sitä työpaikkaa odotellessa. Meidän elämä junnaa paikoillaan niin kauan ku mä en saa duunia. Ja käy tosissaan mielen päälle sekin.

Eiköhän tästä päivästä selviä hengissä. Ei oo ainakaan suunnitelmia muuhun suuntaan :)

1.3.2014
misukka
misukka

tsemppiä teeko, elämä masentuneen kanssa on raskasta myös niille kanssaeläjille, ei pelkästään masentuneelle itselleen, vaikka hän yleensä ne sympatiat saa puolelleen.

mulle iski jotenkin blaah olo, uuvuttaa ja heikottaakin vähän. tuo auringonpaiste on muuten kiva juttu, mut näkyy kuin kauheet ikkunat on,ni tekis mieli saada ne puhtaaks, mut inhoa niiden pesemistä.

misukalle myös tsemppiä ja toivotaan ettei kovin paha koettelemus ole eikä vedä mieltä matalammaksi.

1.3.2014
Mummy83
Mummy83

Voi teeko. Tosi kurjaa sulla siellä. Tuosta masennuksesta mä kyllä tiedän omasta kokemuksesta että se heittää kaiken semmoiseksi välinpitämättömäksi ja on tosiaan vaikea tunnistaa omia tunteitakaan mut vois se edes yrittää olla aiheuttamatta tahallaan sulle pahaa mieltä noilla ihmettelyillään.

Ei tulis mieleenkään mennä sanomaan mun ukolle et mä en tiiä rakastanko sitä vaikka kypsyttäiskin välillä yhteiselämä. Vaikkei aina tunnu siltä et rakastan, ni kyllä mä sentäs tiedän että se rakkaus on siellä syvällä jemmassa ja sen vuoksi mä haluan yrittää ja tehdä kaikkeni et ne tunteet löytäis myös esiin. Ja koska mä teen työtä sen eteen, ni ne tunteet pysyy tallessa ja voimissaan huonoinaki hetkinä.

Toivottavasti se ukkosi oppisi pahan mielensä keskelläkin ottamaan muut huomioon ja jättämään sen itsesäälissä piehtaroinnin. Se kun ei auta yhtään.

1.3.2014
misukka
misukka

Mä lähdin Heinäkuorman tekoon ja ukko jäi pojan kanssa pihalle :) ukko on ollut selkeästi vähä masentunut ja ollu puoli huonolla tuulella koko viikon :( ihana sairaus ja lääkkeet. .. On tosi ahdistavaa kun ei se sit puhu mitään ja heti se ei taas tiedä mitä elämältä haluaa. . Ei kuulemma tiedä edes rakastaako mua enää. . ärsyttävää!

1.3.2014
teeko
teeko

Huomentapäivää!

Kuulostaa kivalta riun tytön tanssi. Toivottavasti viihtyy :)

Meillä on iltapäivällä yhden pikkuneidin 2v synttäripippalot jonne pitäis mennä. Ja sit siellä on alkuvuodesta syntynyt tytön pikkuveli. Mä oon vähän jännäkakka housuussa nyt ku oon sitä omaa parkunu monta päivää et mitä tästä päivästä tulee ku nään semmosen pikkuruisen. Tosin eipä meidän sihteerin vaavikaan aiheuttanu ku ison haikeuden. Kaipuu on kova :(

Meidän miesväki on ulkona auringossa. Pojat pelmuaa viimeisiä hetkiä lumikasassa ennen kuin se viimeinenkin lämpäre sulaa pois ja ukko aatteli huuhtasta autoja ku ne on kattoa myöten kurassa. Se isompikin.

Hauskaa päivää kaikille!

1.3.2014
misukka
misukka

huomenta! ai löysit tytölle hyvän harrastusryhmän, kuullostaa kivalta tuo hiphoptanssi :)

tytöllä on kaverisynttärit ja pitäis sinne joku naamiaisasu keksiä.. ja mun pitäis ehkä siivota, siinä hurjat suunnitelmat tälle päivälle. Nii ja käydä kaupassa kun loppus kaikki aamiaistarvikkeet.

Täälläkin näyttää siltä et aurinko meinaa ihan just koht näyttäytyä. :0

1.3.2014
Mummy83
Mummy83

Tännää alkaa kuntosalilla tytölle street- ja hiphoptanssin alkeet, ja minnuu jännittää ku en tiiä miten salilla toimitaan ja mihin hittoon mie tuon lapsen jätän :D Pittää vissiin mennä hyvissä ajoin koska mie oon ihan pihalla :D Ja siinäpä ne tän päivä suunnitelmat sitte onkii X) Saan olla lasten kaa koko rahalla, kun isimies mennee iltavuoroon. Toivottavasti sitä ennen oon paremmalla päällä, koska nyt ainakii tuntuu ihan siltä ku oisin noussu väärällä jalalla... X)

Mikä meininki mammoilla? :)

1.3.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...