onko tiälä ketä?

Hiljasta on ainakii...

28.2.2014
riu
riu

harkkareita ne kai vaan oli, kun ei ollut kovin kivuliaita. meni vaan vatsa kovaksi ja selkä samoin. en tarkkaan muista miltä ne supparit tuntuu, mut jotenkin muistikuva et ne sattus selässä hemmetisti enempi ku vatsan puolella.

mulla on tämäkin raskaus mennyt noiden suhteen hyvin, ettei oo ollut liikkumista haittaavia kolotuksia tai harkkareita.

28.2.2014
Mummy83
Mummy83

Voi vitsi mikä päivä. Olin aamuvuoros ja pääsin hiihtoloman kunniaksi lähtemään jo 12. Kotiin pojan kans nukkumaan päikkärit kun muu väki on reissus ja me nukuttiin pojan kans melki kolmen tunnin päiväunet=)

Sitte pää ihan pöperöllä herättiin ja lähdettiin mun äiteen luona käymäs ja haettiin pitsaa paikallisesta kotipitsasta. No ei siinäkään vielä mitään muttaku äiti-mumma oli ostanu vielä laskiaispullat niin sitä piti vielä mässyttää...nyt syödyistä ruuista kauhea morkkis ja pitsasta kova jano=)

No joskus näitäkin...? (Antakaa synnin päästö!!!) =)

Mummy tarkoitatko kipeitä suppareita vai ihan vaan harkka supistuksia. Sähän suoriuduit hyvin. Mulla viikkoja keskiviikkona vasta 22 täynnä (saa kelan lapun neuvolasta, jee!) mutta oon tosi supistelu herkkä. joudun kävellä työssäni paljon ja olla jalkojen päällä mutta illalla iskee supistukset, mitkä luulen että ovat harjoituksia vaikka ne tuntuu paljon epämukavemmilta kuin muissa raskauksissa on tuntunut. En osaa sanoa selkeästi kumpaakaan suuntaan onko ne kipeitä vai kivuttomia kun ne tuntuu vähän molemmilta...kummallista!!!

Oon joulukuusta haaveillut pääseväni näöntarkastukseen ja nyt vihdoin sain ajan hommattua huomiselle. Poika sitten kehitti ittellensä tuollaisen mega flunssan ja ennen nukkumaan menoa valitti kuinka sen on kylmä vaikka yleensä on liiankin hyvä tarkenemaan.. oon melko varma että yöllä mun viereen kömpii kuume kekäle...=( Lapsenvahtia en saa huomiselle joten ehkä pumppaan sitten lääkettä pikkumiehen täyteen ja käydään optikolla ja tullaan tänttärää kotia takaisin...

28.2.2014
myrmeli
myrmeli

iltoja :) kannatan riu sitä kävelyä, itse tein tunnin lenkin sillä välin ku tyttö oli treeneissä, kun oltiin bussilla liikentees eikä muutakasn tekemistä ollu. Mun vaappumisella kilsoja tuli ehkä viis, mut kaks suppariakin sain aikaiseksi :D

tytön koulukin päätettiin tänään ja se on nyt sit kv koulu. Selkeämpi ehkä opiskella yhdellä kielellä, isukki pystyy ottaa osaa enempi läksyjen tekoon ja eskariopen hyvä huomio, että kieliluokka on opetuskoulussa, eli opettajat vaihtuu tiheämpään, kv koulussa voi olla pysyvämpi järjestely. Yks iso päätös poissa päiväjärjestyksestä :)

srallan ja anniinan pikkupotilaille parempaa vointia. tuvitus, oliko pakko, nyt alko tekee mieli semmoista cremetäytettyä sydändonua :P,,, teekokin voi palkita itsensä jollain tuollaisen urakan jälkeen :)

meillä ei kukaan ollut tehny ruokaa sillä välin ku oltiin liesussa, johtuu varmasn siitä et mies on töissä.. :) mut ei auta siis ku ite vääntäytyä lieden ääreen. Se riun lahnakin kelpais kyllä :)

28.2.2014
Mummy83
Mummy83

muaki ärsyttää koska mä haluun ne 2 varastoa vielä siistiks..... Ja kun meni niin myöhään tää kotiin lähtö ku tuo poika heräs niin pirun myöhään. ... Mä vaan vihaan sekasoetoa yli kaiken!

28.2.2014
teeko
teeko

Onneksi se toive olikii et työpaikka tai lottovoitto. Toinen riittää. :)

28.2.2014
misukka
misukka

oh noh, kyllä ne vielä siitä... Tai no lottovoittoo en mee luppaamaan :D

Miunkii mieliala kohta paranee kuhan se lahna on valmis :D

28.2.2014
riu
riu

Ja kaikki kolme on semmosia et ei tuu tapahtumaan.

28.2.2014
misukka
misukka

Miulla on vaatimattomat toiveet jolla ärsytys lähtee. Työpaikka tai lottovoitto ja vauva.

Mikään muu ei tätä kyllä pelasta.

28.2.2014
misukka
misukka

Hienosti tuo anniinan kehnosti alkanut päivä sai ihan uuven käänteen:D Toivottavasti srallankii pojalla menee tauti ohi ja tullee hieno juttu tilalle! No toivottavasti saat sitte ens yönä ees nukuttuu paremmin, samaten kuin pieni potilas:)

Teeko on ollu taas niin reippaana että omasta päivästä ei ookkaa paljoo kerrottavaa :D

Meillä taitaa olla misukan kaa nyt sama fiilis, ärsyttää ihan vietävästi vaikkei oo varsinaisesti mitään syytä, mitä nyt lapset töllöilee. Ääääh taitaa olla tarvetta jollekkii mässylle x)

28.2.2014
riu
riu

Iltaa

Meilläkii lapset kahtellu pikku kakkosta. Mut toi tinga tinga ei oikein nappaa kuopukselle ni se sen aikaa istu sylissä. Jäin miettii et mihkä se ukko katos mut se meni pörrää kauppaan. Yleensä se vetelee sikeitä tähän ikaan ni ihmettelin ku ei kuorsausta kuulunu.

Toivotaan, et anniinan perhe selvisi yhdellä oksulla. ja srallan pojulle paranemisia.

Mua väsyttää ja ärsyttää. Ei siis mitään uutta tällä suunnalla.

28.2.2014
misukka
misukka

Me ollaan viel tallilla ni ei oo kerinnyt puhelinta kattoo ja tänne tulla :) poju nukkuu vasta päiväunia ku mummo laitto s sen vähän myöhään nukkumaan ku oli niin kivaa noilla .. Me pojan kummitädin kans siivottiin pari varastoa tos ajan kuluksi :) kyllä nyt on siistii xD no kaks päivää on siivottavaa koko vuodelle jos tahtoo tehdä :)

28.2.2014
teeko
teeko

Meillä kahotaan pikkukakkosta, tai no lapset kahtoo ja on ihan iholla. Se on läheisyys ku lämmittää:) Kuhan isimies kotiutuu mennään koko sakki ulos savustamaan lahnaa. Tai no mietin jos ite kävisin pikku kävelyllä YKSIN ja sitten kerkeisin kivasti takaisin valmiille kalalle. Kuhan nyt kahtoo :)

28.2.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...