mikä tällä nyt on?

mun 7kk täyttävä vauva on aina ollut vähän outo syömisissään eli hermostuu helposti jne.. joskus oli ihan hyväkin kausi ja painoa kuitenkin tulee.. kiiinteitä on syöty hyvin 2kk.. nyt kuitekin tuntuu loppu alkavan vaikken haluaisi kun vauva syö joskus vaan 2krt tissiä/pv! eihän se voi riittää??? soseita menee 1liha 2 marja ja 2puuroa.. siihen ennen eikä jälkeen ei mee tissiä, ei auta unisena syöttö ei pimeässä ei halailut ja ihokontaktit :D pitääkl siirtyö korvikkeisiin?? kuinka usein  teidän 7kk ikäset syö??? omani huutaa kun tissin näkee eiikä rintaraivari neuvot auta, ennenkään ei ole auttanut kuin aika.. pumppaaminen on oikeasti mahdotonta kun on tuo esikko hoidettavanma kans... korvikkeisiin siirryn kyllä kun mikään ei auta... tätä todella harva syömistä on kestänyt n 3vk jo!?? korvikketta mies sit antaa joskus illalla kun on ollut surkea pv, joskus se nukahtaa ennenkun tarvii antaakaan... ei kuitenkaan huuda nälkää ym....  on jotenkin rauhaton vauva ja kova jo liikkumaan mutta rauhottuminenkaan ei auta... hampaita ei kai näin kauaa akuutisti tehä? apua

28.2.2014
AMP91
AMP91

Ja siis jos lapsi syö tosiaan hyvin nuo tarjoamasi ruoat, en näkisi syytä huoleen. Neuvola tietää lapsesi kasvusta, kysy sieltä. Jos lapsi kasvaa ja kehittyy, on kaikki varmasti mallillaan.

28.2.2014
carata
carata

Meillä 7kk iässä tyttö sormiruokaili muutaman kerran päivässä, vadta myöhemmin oli 5 ateriaa (aamu ja iltapala, välipala, ruoat). Tissi oli pääsääntöinen ruoka vielä silloin siis. 8,5kk iässä tyttö sai ruokaa kuitenkin kai jo sen verran mukavasti, että lopetti itse rinnan syönnin silloin. Heittäyty siis ihan kokonaan, jos tarjosi tissiä.

28.2.2014
carata
carata

Meillä tuo kuopus söi tissiä 2krt/pv eli aamuin illoin 8kk iästä lähtien ja ruokajuomana joi vettä nokkiksesta. Jostain syystä tykkäsi juoda vettä ruuan kanssa. En lähtenyt leikkimään korvikkeiden kanssa.

28.2.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...