Il-il-iltalörppä alkaa :D

Niin jotta.

27.2.2014
riu
riu

Täällä ei oo paljoa kerennyt käymään kun arki pitää kiireisenä! Mikä on ihan hyvä vaan :)

Sen verran kuitenkin tuun käväseen, että Misukalle pääsen halauksia laittamaan kun luin ikäviä uutisia :( Usein käyt ajatuksissani ja tuntuu, että vastahan sitä plussia jännäiltiin. Voimia ♥

Oikein hyvää kevään alkua kaikille! Se on ylihuomenna maaliskuu ja päivät alkaa pitenemään huomattavasti ♥

27.2.2014
Hennu86
Hennu86

Mummy, joo. Yritän käydä 4kk välein ku toi kiertävä käy tossa seurakuntakeskuksella. Olihan mulla tossa kepeesti 3 vuoden tauko ku ootin kuopusta ja imetin ja odotin taas. Ja karenssit päälle. Mut heti ku sai mennä ni menin ja tänään olis ollu taas mut toi niagara verotti liikaa.

Huomasin tossa ku toimintakertomusta käytiin läpi että ei ollu ihan vintti messissä koko ajan. Ja sit kruisailin ympäri Nummelaa ku en tajunnu käydä kaupassa sillä hetkellä ku kaupan ohitin. Kävin parin kilsan lenkin heittämässä ku yks kaks tajusin, et hitto se leipä piti ostaa.

Ja riu, ei sillä väliä paljonko kerralla vuotaa. Kestää aina sen 5-6 päivää. Tosin vikat 2-3 päivää on sellasta superrasittavaa tuhruilua. Kuppia ei viiti pois ottaa ku pikkarisuoja ei ihan riitä...

27.2.2014
misukka
misukka

käytkö sä misukka säännöllisesti luovuttamassa? tartis iteki ottaa tavaksi ja uskaltautua taas, kunhan tästä normitilaan pääsee. Mulla on aina hyvä hemoglobiini, mut siitä huolimatta nuo luovutustilanteet saa olon heikoksi, viimeksi pyörryin sen jälkeen ni se vähän nosti kynnystä mennä uudelleen.

mursumurulla oli tuottoisa reissu, luin aamuketjusta :) kyl joku pikkumatka tekis ihmeitä, mut Tallinna ei kyllä mun suosikkikohteita ole, mä inhoan laivamatkoja :)

riu, mä olin ton sun kirjoituksen jälkeen ihan maanantaifiiliksissä :D mut sulla on loma vissiin viikonloppua vaille valmis?

mies lähti opiskelemaan ja vähän vaihtelua aivoille, ku on pohtinu työkuvioita että mitä tekis ja kumpi merkkaa enempi, paremmat tulot vai monipuolisemmat työtehtävät. Mä puolsin jälkimmäistä, kun se meinaa myös enempi vapaa-aikaa, mutta mies nyt taistelee itsensä kanssa.

27.2.2014
Mummy83
Mummy83

Jesta ku mummyn tyttö on ollu reippaana, ei varmaan tarvii illalla paljoo unta uotella :D

Mursumuru, mitä lapset tykkäs tillitallinnan reissusta? Meillä tyttö oli ihan liekeissä, kunnes joutu kävelemään vanhassa kaupungissa :D Ja jakso olla linja-automatkatkii kodin ja sataman välillä tosi hyvin, yhtään ei ratkuttanut moneen tuntiin. Ihan hämmästyin, kun tuo meijän lapsi ei kaikkein pitkäpinnaisin matkustaja yleensä ole :D

Misukka voi ei tuommonen niagara-meininki on kyllä tosi ankeeta. Höh. Mutta josko ois noppeemmin ohi jos kerta vuotaa reippaasti :)

Latut alkaa olemaan valmiit, luojan kiitos. Lapsilla ihan kohtalaiset kierrokset ja niin miullakii pikkuhiljaa ku alkaa hermot mennä. Vaan ymmärtäähän sen että niillä on ollu ikävä toisiaan ja on monen päivän riehumiset tavallaan varastossa :D

27.2.2014
riu
riu

Onpas mummyn tytsyllä energiaa... :) paljon on ehtiny tänään tehdä ja touhuta.

27.2.2014
misukka
misukka

iltoja. mulla on ruoka vasta ajatusasteella, tarttis kiskasta itsensä tästä penkistä tekemään sitä mut ei jaksa..

tytöllä on ollut reipas päivä, ku viettivät koko eskarin pihalla syömistä myöten, olivat tehneet eri rasteja ja pelailleet pelejä jne. Sit ku kotiutu, ni lähdettiin uimaan ja hienosti meni, jakso taas harjoitella kunnolla ja 25m meni kahteen otteeseen koko altaan mitta, mut otti kerran tukea välissä.

sit ku päästiin kotiin, ni halus vielä pihalle potkulautailee kavereiden kans, joten meni sinne tunniksi, kunnes soitin sisälle ku tuli pimeää. ehkä se on nyt ansainnut hetken telkkua :)

27.2.2014
Mummy83
Mummy83

Ihana tuollanen tallinnan reissu :)

Mahtimenkat iski muutaman päivän myöhässä...

27.2.2014
misukka
misukka

Ja mulla jäi verenluovutus nyt käymättä ku luovuttelen muuta kautta niin reippaasti ettei ne taitais mua hyväksyä.

27.2.2014
misukka
misukka

Iltaa.

Me syötiin hetki sitten. Mun maha krampittanu koko päivän oikein huolella ja kohta pitäis lähtee tekkee tilinpäätöstä ja toimintakertomusta. Ens maanantaina pitäis hyväksyä hallituksen kokouksessa jotta saahaan vietyä tilintarkastajille. Että ihan ajoissa jopa.

Eikä tässä oikeastaan muuta ko kahtoo et kaikki on niin kuin pitää.

Väsyttää armottomasti ja isäntä haukku miut kalkkilaivan kapteeniksi. Silmät ei oikein taho tarkentaa ni teksti on vähän suttusta ja vaikeahkoo lukee.

27.2.2014
misukka
misukka

Mikäs boogie se mammaeläjillä lienee? :D

Mie tässä oon yhtä lomapäivää rikkaampi, on olokii tuntunut "normaalimmalta" kun lapset on ollu koko päivän kotona :D Tässä lettuja paistelen samalla ku selailen ikean sivuja... Se on kevät kun mieli tekkee kaikkee uutta omaan kotiin :D Illan iloksi mies uhkasi kasata uuven telkkaritason, mie ite en oo ehkä yhtä innoissani asiasta. Mieli tekis vaan olla möllöttää sohvalla neulomassa ja kahtoo telkkarii rauhassa. On tää lomailu vaan niin rankkaa :D

27.2.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...