Luontaistuotteista apua hikoiluun?

Heippa kaikille, Useimmat teistä ovat liian nuoria tietämään tästä mitään, mutta ehkä äitinne tai jonkun sukulaisen kertomuksista osaatte sanoa: Voisiko luontaistuotteista olla apua hikoiluun? Meikäläinen täytti viimeksi 45, ja ilmeisesti satunnainen, runsas, päiväaikainen hikoilu liittyy jo vaihdevuosiin. Haittaa kovasti työssä, minkä vuoksi toivoisin jostakin apua!

27.2.2014
odottaja
odottaja

Kiitos vinkeistä. Unohdin jo kysyneeni tätä! Nyt onneksi ollut helpompaa. Lisäongelma on se, että oppilaille en voi oikein sanoa: "Tämä johtuu vaihdevuosista ja hormonihoidoista on ainakin meidän suvussa ollut ikäviä seurauksia." Monien äidit varmasti käyttävät hormonikorvaushoitoa - tai jopa mummot. Herkimmät oppilaista alkaisivat huolehtia äitiensä tai mummojensa mahdollisesta tulevasta rintasyövästä.

Korkeintaan voin tokaista: "No, kyllä teidän kanssa taistellessanne vähemmästäkin tulee kuuma!"

9.4.2014
odottaja
odottaja

Mä tiedän asiasta, vaikka ikä on vasta +20v. Hikoilusta syytän hormoneja ja imetystä. Ainut apu mulla on omlut apteekin dödö. Lisäks suihkun jälkeen olen joskus laittanut talkkia kainaloon, jolloin kinalot ovat ainakin hetken olleet kuivat ja hajuttomat. En muista, mikä dödön nimi on, mutta ei haise!

27.2.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...