Perheenne

Eli minkä kokoisia perheitä täältä löytyy? Onko haaveissa isompi? Lisäksi kiinnostaa, onko perheen koko ollut tiedossa jo nuorempana (moni tietää haluavansa esim.yhden lapsen, joku kaksi)? Onko kumppanin/puolison halut menneet omien kanssa yksiin?

26.2.2014
carata
carata

Meitä on mie, mies ja meidän pikkuneiti 9 kk. Näin mennään ainakin toistaiseksi ja nautitaan elosta pikkuneidin kanssa ❤️

5.10.2014
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Meillä on uusperhe, minä ja mies sekä hänen 6 vuotias tyttö. Eka yhteinen lapsi syntyy kesäkuussa :)

5.10.2014
Nasunani
Nasunani

en muista olenko kirjoittanut kun puhelimella rustaan enkä vanhempia näe mutta meidän perhe : minä(äiti) mieheni, yksi yhteinen poikamme 1v ja rapiat , toinen yhteinen tulossa la 10.6.14 ja tämä poika lupaus . Itselläni on edellisestä teini aika suhteesta pian 10v esikko tyttö jonka sain heti 17 vuotis "lahjaksi" . Miehelläni on edellisestä liitosta kolme poikaa 8v , 10v ja 11v . eli uusio perhe ollaan :D

26.3.2014
Maininki
Maininki

ite suunnittelin aina kolmen lapsen vetosta perhettä. mutta sitten rakastuin ja menin naimisiin miehen kanssa jolla niitä oli valmiiksi jo 4 :D

nyt sitten toista yhteistä odotetaan, eli kuusi lasta sitten kaikenkaikkiaan, vaikka vanhimmat onkin jo täysi-ikäisiä.

25.3.2014
Blanco
Blanco

meillä on neljä lasta, joista vanhinkaan ei vielä ole neljää tullut. musta oli huvittavaa mun mieheni kommentti, kun mietin, josko lapset olisi nyt tässä. hää sanoi, että kai niitä ainakin pari vois mennä vielä :D

20.3.2014
äipsyli
äipsyli

Meillä elellään uusioperheessä, jossa mun 11v poika,miehen tytöt 9v ja 7v sekä uusin tulokas yhteinen pikkuprinsessamme 6vkoa. Mulla on aina ollu haaveena 3 lasta...Mut luulen että lapsiluku jää tähän. Haluaisin ehkä vielä jossain vaiheessa pienokaisen,mut mies tuskin haluaa enempää...

20.3.2014
Mindiliini
Mindiliini

Meitä on minä, mies, pojat 2v9kk ja 1v4kk, ja koira. :) Haaveissa ois vielä kolmas lapsi.

Ite oon joskus teininä ajatellu, et en hommaa ikinä lapsia. Ehkä korkeintaan adoptoisin. Mut sit joskus lukioiässä mieli muuttui, ja varsinkin sitten kun tapasin mieheni 20 vuotiaana (9 vuotta sitten). Tulen itse kolmelapsisesta perheestä, joten itselläni on ollut siitä asti mielessä, kun lapsia aloin haluta, että kolme olisi hyvä määrä. Ennen häitä, ja varsinkin ennen ensimmäistä lasta, mies puhui neljästä. Hän tulee nelilapsisesta perheestä. Kuopuksen jälkeen mies oli aika pitkään sitä mieltä, että nämä kaksi saa riittää, mutta nyt tosiaan kuitenkin on haaveissa kolmas. :) Itse toivoisin tyttöä, koska on jo kaksi poikaa, mutta ei se kolmas poikakaan huonolta kuulosta. :)

20.3.2014
Juice11
Juice11

Meitä on vielä hetken kuusi.Tytöt 12 ja 10v,pojat 6 ja 3v,iskä ja äiti,sekä masuvauva rv 25,eli seitsemäs saapuu kesällä taloon ja haaveilen vielä yhdestä tämän jälkeen. :) Iso perhe on ollu aina haaveena tämmöselle ainokaiselle...

20.3.2014
Minimaalinen
Minimaalinen

Meidän perheeseen kuuluu:Äiti,Isi,Juho 1v ja kissa. Jossain vaiheessa varmaan toinen lapsi ja miksei vaikka kolmaskin.Sillai ois mukava että sisaruksista olisi seuraa ja leikkikaveria toisilleen. Minä sekä mieheni tykätään kumpikin lapsista. Mutta kuitenkin on vielä niin tuoreessa muistissa eka synnytys,oli kauheen vaikee..niin ei vielä lisää lapsia..

20.3.2014
simpura
simpura

Meidän perheeseen kuuluu minä ja mun 1v2kk vanha tyttö sekä meidän kaksi kissaa. Tämä on ihana paketti näin. Kun jäin tytön kanssa yksin hänen ollessa 5kk vanha, olin ihan satavarma että en enää koskaan halua enempää lapsia. Nyt kun arki on tasoittunut ja pahimman yli päästy, olen alkanut miettiä että kyllä mä ehkä voisin joskus haluta lisää lapsia jos vaan löytäisin sellaisen miehen joka mun kanssani jakaisi vastuun ja jonka kanssa voisi vanheta loppuun asti. Olisi ihanaa saada tytölle pikkusisko tai -veli. Tai molemmat. Mutta onnellisia ollaan näin tyttöjen kesken. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja hetki kerrallaan. Mä teen nyt meidän elämän onnelliseksi ja olon hyväksi nyt.

Ei mulle ole aina ollut aivan selvää että musta tulee äiti. Oon nyt 28v ja oikeastaan vasta joskus parinkympin tienoilla mulle tuli sellainen ajatus että mäkin voisin ehkä olla joskus äiti. Lapsilukua mietin joskus että 4 tai 5 mutta ei musta olisi suurperheen äidiksi. Sitten totesin että realistinen luku vois olla 2 tai 3 ja haaveilin (haaveilen salaa vieläkin) että mulla ois tyttö ja poika. No se tyttö mulla jo on :) 3 Aika näyttää että saanko mä vielä joskus sen pojan :)

19.3.2014
Tigru
Tigru

Meitä on kolme,syksyllä toivottavasti neljä.. Eli äiti,isi ja poika 1v 9kk ja raskaus ihan alussa vasta,joten toisesta lapsesta ei vielä varmuutta..

Itsellä ollut haave aina kolmesta ja mies samoilla linjoilla,nyt kun on huomannu että kuinka nopeasti se lapsi todella kasvaa,niin välillä käy ajatus,että ei kai neljäkään liikaa olisi,mutta mennään nyt lapsi kerrallaan ja kolmeen asti mennään aika varmasti,jos se on meistä kiinni.. Valitettavasti ei aina ole :(

27.2.2014
Vipe
Vipe

Meitä on neljä. Äiti,isä, poika kohta 4v ja tyttö melkein 1v. Mä olen lapsesta saakka haaveillut suurperheestä. Mies taas on aina halunnut molempia sukupuolia. Mitään tarkkaa määrää ei koskaan kummallakaan ole ollut.

Nyt kun on kaksi lasta niin on kummasti alkanut tuntua että jos ne kumminkin olisivat tässä. Niin ihania kun ovatkaan niin mä haluaisin joskus esim nukkua. Raskausaikakin on ollut molemmilla kerroilla niin rankka etten tiedä jaksaako sitä enää.

27.2.2014
alexsandra
alexsandra
1 year, 9-month-old toddler

Ydinperhe.Äiti, isä ja 5 lasta. Vanhin tuli just 8v ja nuorin huomenna 10kk.

Osittain luonnon sanelemana (kaikki lapset syntyneet leikkaamalla), meidän lapsiluku on täynnä, näiden biologisten lasten osalta ;(

Mutta..meiltä löytyy tilaa vielä "lainalapsillekkin", joten ajatuksissa on perhekodin perustaminen tms.

27.2.2014
tyttö
tyttö

ainiin ja ennen olin sitä mieltä että parillinen määrä lapsia on hyvä. Nyt ollaan molemmat miehen kanssa samaa mieltä siitä, että tämä jää viimeiseksi. :)

27.2.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Meillä ydinperhe: äiti, isä ja kaksi prinsessaa. Kolmas lapsonen on kovasti tuolla tekeytymässä jo 15. viikkoa. :)

27.2.2014
Santtuvaan
Santtuvaan

Ihania perheitä kaikilla

27.2.2014
carata
carata

Meidän perheeseen kuuluu mies ja minä jonka kans ollaan yhdessä oltu 10 vuotta joista 3 naimisissa sekä miehen edellisestä liitosta kohta 13 vuotias poika ja tää meijän 7kk pirpana. Mulla ei oo ennen tätä pirpanaa ollu isommin vauvakuumetta niin en oo aatellu teenkö montaa lasta. Nyt neitin vähän kasvettua on alkanu kuume jälleen hiipimään joten varmaan se toinen tehään vielä.. mies oli kyllä alkuun sitä mieltä et hälle riittää nää mutta ollaan nyt sillä puheella että palataan asiaan vuoden päästä.. Toivoa siis on :D

27.2.2014
Tatja84
Tatja84

Meitä on viisi, lapset on 10, 6 ja 3. Mie en oo ikinä suunnitellut mitään lapsilukua eikä olla miehenkään kanssa koskaan asiasta puhuttu, ollaan menty lapsi kerrallaan mikä on tuntunut hyvälle. Nyt hissukseen kuumeillaan neljättä... :)

27.2.2014
riu
riu

meillä kuuluu perheeseen minä, mies, koiruus ja masu vauva rv 32. Varmaan joskus viel toinen tulee mut ensin aijon kuitenki jonku koulun käydä ja miehelläki viel koulua 2 vuotta ja intti edessä. :)

27.2.2014
zennaes
zennaes

Meitä on 4 ja yksi pienokainen olisi vielä toiveissa. Aikanaan mä tiesin, että lapsiluku ei jää yhteen. Mies halusi 5 lasta mut mä torppasin sen heti ja kompromissina lapsiluku 3. Jos luonto suo. Tällä hetkellä näyttää heikolta.

26.2.2014
misukka
misukka

meitä on nyt kolme, muutaman viikon päästä 4.

minä, mies, tyttö 6,5 v ja tuleva lapsukainen.

nuorempana ajattelin että haluan kaks lasta pienellä ikäerolla (mulla ja systerillä ikäeroa 1v1kk) mut sit ku tyttö synty, ni mieli muuttu heti ja kumpikaan meistä ei hinkunu toista heti. Kun tyttö täytti 3, alettiin puhua toisesta, mut aika ei tuntunu olevan oikea. Tytön ollessa 4,5v jätettiin ehkäisy pois mut kesti jonkun aikaa ennenku tämä toinen sit tuli. :)

mies sanoi sillon ku tavattiin, et olis kiva saada neljä lasta. no, sekään siis vauva-aikana toista hinkunu, mut nyt on puhunu jo ennenku tämä on tullut ulos, että kolmaskin olis kiva.

aika näyttää, molemmat ollaan kolmilapsisesta perheestä.

26.2.2014
Mummy83
Mummy83

Meitä on viisi, me vanhemmat ja 6- ja 5- vuotiaat sekä kohta 1-vuotias poika.Pitkään ajattelimme vain yhtä lasta, sitten kahta eikä ikinä kolmatta. :) Mutta niin Se mieli vain muuttui.Itse olen nuorempana halunnut vain yhtä lasta...

26.2.2014
Myy76
Myy76

Kerrompa omastani. Eli mies, minä, tyttö 1,5v ja poika 2 viikkoa (sekä enkelivauva, jolla ikää olisi nyt 4v). Meitä on siis neljä, mutta haaveissa täällä olisi vielö yksi tyttö. Ainakin yksi lapsi siis, tyttöä kun ei varmuudella voi saada :) Miehen kanssa toive lapsien lukumäärästä ollut sama, ehkä sekin osa syy tähän reilu 6v yhdessä oloon. Esikon menetyksen takia ollaan kuitenkin menty lakki kourassa ja otettu vastaan se, mitä meille on annettu. Lapsia ei tosiaan tehdä, ne saadaan.

26.2.2014
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...