Keskellä viikkoa...

Huomenia vaan Mie oon tässä nyt tunnin pyöriny sängyssä ku heräsin isännän töihin lähtöön eikä uni löydä takasi silmään. Sama kai se sitten on ruveta nousemaan ylös. Alkuviikon kurkkukipu kiusaa vielä pienesti mutta nyt on kurkku täynnä räkää jota saa köhiä. Ja hetki sitten aivastin ni tuli kiire kaivaa paperia kun nenän sisältö valui pitkin poskea. Ja mä kun luulin, et nokassa ei oo mitään. Tälle päivälle olis pieni kauppareissu kuopuksen päiväkotiin viennin yhteydessä. Ja iltapäivällä pitäis käydä pankissa yhdistyksen puhiksen kanssa laittamassa tilinkäyttöoikeudet kohdilleen. Muuten päivä mennee työhakemusten parissa. Ja se kolttu jonka tilasin, oli mulle liian iso mut no hätä. Sain sen jo myytyä eteenpäin ja kuittasin välistä euron itelleni :D Tilasin sit samanlaisen mut punaisena ja pienemmässä koossa. Ja ekat kipaleet harkkahousuja tuli eilen postilaatikkoon. Täytyy laittaa ne peseytyy et saadaan käyttöön. Mitäs muiden aamuun ja päivään kuuluu?

26.2.2014
misukka
misukka

sralla, lauantaina tulee 38 viikkoa täyteen ja tuolta liberon kalenterista luin että periaatteessa sillon vauva on "valmis" et loppu on sit vaan siitä kiinni että koska vauva päättää tulla ulos. :)

26.2.2014
Mummy83
Mummy83

fiuu ku mennään vauhdilla! hepat hoidettu ja tallin yleistä siivousta suoritettu! piha pitäs joku päivä siivota täällä jne vielä. No ei sitä hommaa olis ku maks 3.ks päiväksi. Kohta pitäisi mennä syömään ja sit käydä sopimassa kaivuuhommeleista kaverin luona

26.2.2014
teeko
teeko

Meillä kuopus tykkää keilauksesta. Se saa kivasti tönästyä pallon liikkeelle semmoselta apurampilta, ja sit ku lisäks nousee laidat ni pallo pysyy radalla. Sit ihan intopiukeena kattoo et osuuko mihkään. :) ja kolosta läpi meno on melkein parempaa huvia ku kaatuvat keilat.

26.2.2014
misukka
misukka

Kaupassa käyty ja lapset maailmalla. Mä syön aamupalaa.

teeko, 23.3 on Rientolassa Nummelassa Vihdin MLLn lastentarvikekirppis. Sielläkin on silloin tällöin kestoja ollu hyvin myynnissä. Tuu ainaki pyörähtää. Mä oon siellä heilumassa ja järkkäilemässä :D

Ja mummy, joo oli hyvännäköinen ja sopiva mut ympärysmittaa vähän liikaa. Tilauksen jälkeen meinaan yksi meistä sai omansa, saman kokoisen ja sillon jo totesin et se munkin on sit pikkasen iso. Aattelin, et otan sivusaumoista sisään et saan sopivaksi mutta yksi toinen ilmaisi kiinnostuksensa siihen mun mekkoon ni totesin, että saa mennä. Mä saan uuden tilattua kyllä. Ja mieluisemman värin vieläpä ;)

26.2.2014
misukka
misukka

huomenta! meillä olis tänään paljon odotettu synnytystapa-arvio, odotettu siks että se on ultra :) on semmoiseen aikaan että tyttökin pääsee mukaan. Illalla olis voimisteluseuran oku näytös mihin lupasin tytön viedä, jos pystyy. Kävelin eilen about 5km lenkin ja tuli toinen lonkankoukistaja niin kipeäksi, että ylösnouseminen on pikkuisen vaikeeta. Ei se sit mitään enää ku pääsee ylös ja liikkeelle, mut ne ekat pari askelta on inhottavia.

hyvä misukka et sait mekon myytyä eteenpäin, oli muuten ilmeisesti passeli kun samanlaisen tilasit uuden?

teeko, meillä toimii herätyksenä aina paremmin tuo kolistelu, jos menee varta vasten herättään, ni ei tahdo nousta sängystä millään, mut jos herää ääniin, ni sit nousee nopeammin :)

mitä emäntä meinasit leipoa? mun on tehny mieli korvapuusteja, mut en ole saanut aikaiseksi tehtyä, jotenkaan inspaa ajatustasolla ne työvaiheet, vaikkei se paha homma ole ku siihen ryhtyy..

satumammallakin ollut mukavat hypistelyt edessä, jostain ketjusta täältä luin eilen että se uusi äitiyspakkaus julkistetaan tänään, mahdattekohan saada sen vai vielä tuon viime vuotisen? mä just mietin et tarttisko jotain sairaalakassia pakata varuiksi, elän silti toiveissa et se on pikainen visiitti mikä sairaalaan tehdään.

26.2.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta! olipas hassua herätä kelloon. Tamma saa rokotukset aamulla ni täytyy mennä ajoissa tallille. poju tarvis kans repiä ylös mut ehkä mä jotain kolinaa pidä koht et se herää. vitsi mä ootan et mun imut tuleev ku eilen muutaman lisää tilasin. Ja kohta saa olla jo huhtikuu et pääsen sinne mll.n kirppikselle. siel on aina niin paljon kestoja :) sormet syyhyää

26.2.2014
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...