mihin farmariautoon mahtuu?

eli mihin farmari autoon mahtuu rehellisesti kaksi turvavyöistuinta ja aikuinen takapenkille tai vaihtoehtoisesti 2 turvavyöistuinta ja turvakaukalo? kertokaa kokemuksia!!

25.2.2014
mustikka88
mustikka88

Meillä ihan sama homma kuin Misukan kaverilla. :) Tiukkaa tekee C4 Grand Picassossa, mutta takana matkaa 6- ja 5-vuotias sekä vajaa vuosikas.Ja S-max haaveissa...Tai no haaveissa ois ihan normaali farmariauto,mutta siihen menee vielä tovi,että siihen mahdutaan...

26.2.2014
Myy76
Myy76

Just näin yhtä tuttua joka totesi et C4 picasso kohan se oli et sinne menee 5v, 3v, ja vastasyntynyt nippanappa. Erillispenkit takana mut silti aika tiukkaa.

Ja kuulemma kovinkaan moneen muuhun ei mahtunu mitä olivat katelleet. Tuo S-max oli heillä kans ollu listalla j asiihen ois mahtunu mut tuo C4 osu heillä kohtuu hintaan eteen.

Eli paljon on kai kiinni olemassa olevista penkeistäkin.

26.2.2014
misukka
misukka

Meillä on keskimmäisenä kaukalo telakalla ja sinne saan lyhyenä ihmisenä just ja just kaukalon kiskaistua paikoilleen niin, että puoliksi olen autossa ja puoliksi ilmassa :DD

26.2.2014
Myy76
Myy76

Kyllä mie hoksin, mitä ajoit takaa, jenkku. Mut telakkaa ei onneksi tarvitse kovin usein irrottaa ja ainakin siinä telakassa, mikä meillä oli kuopuksella, oli reunoilla kolot että ne viereiset lapset sai vöihin kun telakka oli paikoillaan. Kaikissahan tätä ei välttämättä ole mietitty.

Mut sit onkin tekemätön paikka tosiaan, jos kolme istuinta eikä edes käsi mahdu väleistä läpi. Saati et sinne sais tungettua lisäksi turvavyön solkea.

Mut eihän nykyään kukaan tarvitse mahtumaan kolmea takapenkille. Ainakaan auton valmistajien mielestä. Nehän hommaa tosiaan tila-auton tai pikkubussin ku lapsiakin on sitten se vähintään 7.

26.2.2014
misukka
misukka

Emäntä, laitetaanko anoppi takapaksiin vai suksiboksiin? ;) Vitsi vitsi. En vaan voinu vastustaa :D

jenkku. Samalla tavalla ku kolme aikuista. Se keskimmäinen on puolittain ilmassa ku joku muu tunkee turvavyötä toisen pyllyn alle kiinni. :D

26.2.2014
misukka
misukka

Satua79: Hah :) Toi musta Sitikka-lutikka on vielä silmälle ihan ok (noi tila-autot on mun mielestä kaikki aika kamalia), mutta tekniikka siinä tökkii....Tilaa on kyllä puolelle sukua, oltiin just viikko Lapissa kolmen tenavan kanssa, mukana myös vaunut ja kaikki laskettelu/murtsikkavehkeet, pulkat jne. Okei, oli meillä kattoboksi, mutta takaluukku vetää tavaraa mukavasti ja helposti :) Jos laatuyksilön (vähän ajettu tai uusi) Grand Picasson löytää, niin on varmaan ihan ok. Hintahan siinä laskee heti, kun perävalot vilkahtaa liikkeen mutkasta mutta niin tekee kaikissa autoissa - tässä vaan ehkä vielä enemmän. tarkoitan siis, että jälleenmyyntiarvo on olematon, ei pidä hintaansa. Mutta kaikkia kivoja härpäkkeitä siinä on ja mukava ajaa (meillä automaattivaihteet) jajaja...Tilava ja mukava, jos pysyy kasassa :DD

 

ja tosta takapenkille mahtumisesta aikuinen ja kaksi istuinta....mä mahdun meidän 300-sarjan BMW:n takapenkille turvaistuinten väliin, mutta mieheni ei. Eikä se vauvan kaukalo ;) Että tosiaan, ei kerro mitään, vaikka aikuinen sopisikin sinne penkkien kera. Mahduin myös Volvoon ja noihin muihin testaamiimme, mutta ei kaikki penkit. Tai ehkä ne meni sisälle, mutta vöitä ei saanut kiinni, kun olivat niin ahtaasti. Meillä on Isofix-istuimet, että sekin vähän rajaa sitä liikkuvuutta sivuttain..

 

Tsemiä auton hankintaan! Mä luovutin haaveet farmarista ja tyydyin nyt hetkeksi tohon ranskalaiskauhuttareen ;D lapset onneksi kasvaa....moni myyjä sanoi, ettei oikein nykyfarkkuihin kolmea jakkaraa taakse saa soviteltua helpolla, varsinkin, jos joku matkustaa selkä menosuuntaan... Mondeossa oli mittojen mukaan levein penkki (ja Mazda6:ssa), mutta niihinkään siis ei mahduttu.

26.2.2014
Myy76
Myy76

Onko tarkotus hankkii uus auto vai vanha? Joissaki vanhoissa volvoissa on keskellä sieltä selkänojasta käännettävä lastenistuin ja uusiin saa vissiin lisävarusteena  molemmille reunoille semmoset ylösnostettavat korokkeet mitkä saa kahteen eri asentoon. Jos on toi keskellä oleva, ni molemmille sivuille mahtuu mainiosti niin kaukalo, istuin ku aikuinenki. Ja noi nostettavat ni keskelle kyllä mahtuu istumaan.

25.2.2014
huopis
huopis

meillä volvo v 70 ja kyydissä ollu 3 aikuista ja 2 turvavyö penkkiä. takakontti tilaa on myös hyvin. :)

25.2.2014
zennaes
zennaes

Toyotan corolla verso. Siellä ei ole keskellä laattiaa sitä tunnelia vaan tasainen laattia ja sitten takapenkki on kolmessa erillisessä penkissä (istuimessa) ja niitä penkkejä saa kutakin liikutettua eteen ja taaksepäin.

En toki ole kolmea istuinta vielä kokeillut mutta pian se on tehtävä=) sitten siellä olisi kaksi koroketta ja yksi kaukalo telakalla...

25.2.2014
myrmeli
myrmeli

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

25.2.2014
Myy76
Myy76

Ja meillä on kaikilla Britaxin jakkarat ,kaukalo telakalla.

25.2.2014
Myy76
Myy76

Kuule, ei mukavasti mihinkään nyky-farkkuun...sama ongelma nimittäin meillä.Kolmas kun syntyi,vaihtui -09 V70 Volvo pois, kun ei kaksi turvavyöistuinta ja kaukalo sopineet taakse.Testattiin myös Mondeo, ei sovi. Meillä on nyt Citroen C4 Grand Picasso - tila-auto, ja siihen sopii.Myös muut tila-autot toimivat esim. just tuo mainittu S-max,joka meillä on harkinnassa....

25.2.2014
Myy76
Myy76

tosiaan tuo Volvo v70 puuttui listasta :) ja sit tietty 700 ja 500 -sarjan bmw.t

25.2.2014
teeko
teeko

Opel astra farmariin mahtuu, mut kuten aiemmin mainittu, riippuu pepun koosta. Myös volvo v70 imee itseensä paljon tavaraa. Meillä ollut kaksi istuinta, koppa, kaksi aikuista ja rattaat ym matka tavarat, eikä tehnyt tiukkaa.

25.2.2014
carata
carata

Noh. Fordin S-max ei oo farmariauto mut sinne mahtuu oikein hyvin.

Mun octaviani on vähän huonosti suunniteltu että jos meille kolmas tulee, ni oon onnellinen et esikko on jo noin iso et sen voi laittaa keskelle ilman apulaitteita. Anoppi kyl mahtuu noitten meidän muksujen väliin mut se onkii tosi hentonen. Ja penkit ei oo kapeimmasta päästä.

Kaukalon telakan varmaan saisi änkästyä siihen keskelle mutta sitä ei saa laittaa siihen ku siinä keskellä menee kardaanitunneli joka nostaa lattiaa siltä kohtaa. Eli sitä telakkaa ei saa tuettua lattiaan riittävän tukevasti.

Superb on paljon leveämpi ja sinne menee takapenkille 3 aikuista miestä kivuttomasti.

25.2.2014
misukka
misukka

vanhat farkkugolfit on yks tilavimpia samoin e-sarjan mersut. audit taasen suht kapeita. .. Näitä hyvin huomattu kaveri piirissä

25.2.2014
teeko
teeko

Hahhahah no tuohan riippuu ihan aikuisen pyllyn leveydestä :DDDD Meijän autoon mahtuu takapenkille miun äiti mutta en mie :DDD Miun äiti painaa ehkä hikiseen 40 kg, kun mie lähentelen 100 kg X) Mutta joo, meillä on farmariford johon ei mahu kolmee istuinta vierekkäin kunnolla. Alkuun kolmen lapsen kanssa sai sulloo ihan huolella ja asetella isommat vuoron perään kyytiin että sai turvavyöt kiinni. Silloin oli kapein kaukalo mitä löydettiin, yksi turvavyöistuin ja yksi koroke.

25.2.2014
riu
riu

hops

25.2.2014
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...